Říjen 3, 200618 r Copak myslíte, že je toto? Ahoj Tomasi no vzhledem k tve profofesi by to mohla býti nějaká mikrostruktura něčeho co nosíme v hubě. Ale spíš pořád se dívám na ten tvůj avatar a nechápu co to je . To je leklá ryba nebo úlovek?
Říjen 3, 200618 r Autor Tak takhle brzo to prozrazovat nebudu. Pepa007: Ty mně sereš , kuwa, jaká leklá ryba? Noumální akorát ulovenej candát, cca 60cm(už nevím přesně).
Říjen 3, 200618 r Tak takhle brzo to prozrazovat nebudu.Pepa007: Ty mně sereš , kuwa, jaká leklá ryba? Noumální akorát ulovenej candát, cca 60cm(už nevím přesně). Však jsem psal nebo úlovek?
Říjen 4, 200618 r To bude nejaká nečakaná hovadina, tak ako napríklad prach na laku na aute alebo niečo podobné...
Říjen 4, 200618 r Autor Tak ještě chvíli počkáme Ale někteří(nebo někdo, abych nenaznačoval) jsou poměrně blízko. Jen doplním, že snímky jsme dělali včera. Upraveno Říjen 4, 200618 r od TomasB
Říjen 4, 200618 r Autor Tak kdopak uhádne? Teda úplně postačí, když uhádne jak byl ten snímek pořízen.
Říjen 4, 200618 r kedze je tam mierka tak jedine mikroskopom skor nanoskopom Keby to bolo obyčajným mikroskopom, nemalo by byť bledé pozadie? Toto by som povedal, že je urobené elektrónovým mikroskopom...alebo žeby smelloskopom?
Říjen 5, 200618 r Copak myslíte, že je toto? Myslim ze je to smradlavej hnus z celodene pouzivanejch fusakli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.