radek243 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Zdravím.Potřeboval bych poradit s následujícím problémem.Dost mi vibruje řízení ale jenom když obuju letní pneu.Když dám zimní tak je to o.k.Zkoušel sem ty letní různě kombinovat ale pořád to samé.Mohou být vadné?Všechny čtyři?Ptal sem se v pneuservisu a tam mě řekli že se s tímto ještě nesetkali.Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to si robis srandu. vymen pneuservis preboha. ak sa este nestretli s kolesami ktore treba vyvazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek243 Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Právě že sem je nechal vyvažovat před tím než sem nazul zimní a pořád stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 a co tak bouchlý disk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 I ten bouchlý disk v pořádným pneuservisu poznaj pri vyvažování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek243 Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Bouchlý disk není.V servisu mi říkali že sou špatné gumy.Ale je mě divné že by byli špatné všechny čtyři?Mám je asi třetí rok kupovat nové se mě nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ved pri vyvazovani vidia ci je ten disk buchnuty alebo nie. a aj ked je trosku buchnuty tak ak ho vyvazia tak nehadze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 jj vidí, ale neřeknou, raděj ho všemožně vyváží a stejně to dělá bordel. ale ty gumy to můžou tady dělat, co jsou to zač? dělalo to od nových gum , nebo až po čase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 na tohle tema je toho tu dost, hledej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Je možný, že máš oskákaný gumy (zuby jak pilka). Taky jsem to měl, výměna gum a bylo po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 este mi znamej z pneu servisu rikal ze muzou oreznout kordy a pak to uplne zlikviduje gumu. Vlni se nebo skace. Pry u Matadorek to byla bezna zavada. Ale nevim jak je dlouho co se to stavalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Netusi nekdo cim by mohlo byt zpusobeno, ze pri rychlosti cca. 115-120km/h mi zacne vibrovat volant? Neni to nejak extremni, ale je to znatelne. Nedela to pri zadne jine rychlosti ani pri brzdeni. Pri snizeni/zvyseni rychlosti to okamzite prestava. Zacalo to po prehozeni zadnich/prednich kol pote co zena jednu predni pneumatiku zdrbala v dire. Vymenil jsem ji tedy za novou a spolecne s druhou predni cca. pul roku starou prehodil dozadu tak, aby vpredu byla kola uplne stejne ojeta. Vzadu je tedy nyni jedno zcela nove kolo a druhe pul roku stare minimalne ojete, ale to podle me na to nemuze mit vliv. Soucasne se vsechna kola prevazila a udelala geometrie, kde by podle vypisu melo byt vse ok. Bylo to v pomerne dobrem servisu, se kterym mam letite dobre zkusenosti, tak se mi nezda, ze by tam neco mohli zdrbat, nicmene zacalo to opravdu po teto operaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Tak přehoď zadní kola dopředu a uvidíš. Je to asi nejsnažší,než začneš něco dále řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Příteli okřídleného šípu, doporučil bych i návštěvu pneuservisu a nechat převážit kola. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 to už urobil,tu to píše.. Soucasne se vsechna kola prevazila a udelala geometrie, kde by podle vypisu melo byt vse ok. Bylo to v pomerne dobrem servisu, se kterym mam letite dobre zkusenosti, tak se mi nezda, ze by tam neco mohli zdrbat, nicmene zacalo to opravdu po teto operaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Pokud by nekoho zajimalo, cim to bylo, tak odpadly zavazi z obou prednich kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 (editace) No vidíš to ono většinou klepání v těhle rychlost dělají nevyvážený kola taky jsem si sundal kola, nastříkal folii, nandal kola jak byly a jedu domů a klepe se mi volant samozřejmě se kola tou folii asi rozhodily nebo co Editováno: 2. Říjen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 mike veď si písal.že si bol v pneuservise...tak potom viac do takého pneuservisu nechodiť!!!.. Radek mal nakoniec pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Co může způsobovat vibrace volantu, podobné těm při nevyváženém kole ? Nechal jsem vyvážit kola, nic to neřeší,. Při padesátce nic, kolem devadesátky už klepe volantem, při vyšší rychlosti o to více. Měl sem přes zimu problém s podivnýma zvukama při zatáčení doprava. Na zvedáku sem před týdnem zkoušel vůli homokineťáku - z předovodovky do něj nic, ale když chytím poloosu a otáčím kolem tak je tam vůle snad půl centimetru, než zabere. Levá strana to nedělá. Je možné, že je v pytli kloub ? Mám vyhlédnutý SKF za +- 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Na kloub bych to netipoval. Co geometrie? Vyvážené kola nic neznamenají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Popřípadě oskákané nebo špatně sjeté pneumatiky? Zborcený kord pneumatiky se mi taky podobně projevoval. Ne zimních to dělalo to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 (editace) Zimáky i letní, pořád stejný efekt, jako by byly rozvážené kola.. cuká na obě strany. Obě sady kol dokonce dvakrát převažované v jiném servícu.. Při brždění ani puštění volantu to nikam netáhne.. akorát s rychlostí cuká víc. Editováno: 16. Květen 2017, autor: hrnous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 16. Květen 2017 Sdílet Vloženo 16. Květen 2017 Když je jen na jednom kloubu vůle 0,5 cm a na druhém ne, tak bych sázel na ten kloub. Při akceleraci, částečném zatížení, brzdění motorem, na neutrál se to chová pořád stejně? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnous Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Jojo, v té rychlosti kdy se to prpojeví je jedno jestli vyřadím na neutrál, nebo´co s tím provádím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 (editace) Hmmm :-( tak při špatném kloubu bych nějakou změnu čekal. No, mně třepala volantem (asi) špatná guma, taky několikrát vyvážená, několika pneuservisy, označená jako vhodná na předek, nejlepší z používaných, nejnovější, na novém ráfku, extra dokupovaná, protože díra v silnici :-). Proto jsem ji dával pořád dopředu a proto se pořád nic neměnilo. Když mně bliklo a dal jsem si dozadu, tak v tu chvíli třepání přestalo. To jsou paradoxy ..... Editováno: 17. Květen 2017, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.