Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, nedavno jsem si nechal vymenit zadni bubnove brzdy. Po vymene hned ten den jsem prijel domu a zjistil jsem ze prave kolo ( na strane ridice) je fest horke, nesla na nem udrzet ruka a slo do fialova jak se hralo, tak jsem jel do servisu a rekli mi ze moc taham za rucku, ale ja za ni taham poradne stejne, a ze tam byl "pretoceni klin co ma na starosti pritlak paken k bubnu podle toho jak se sjizdi" a ze ho vratili zpatky, ujeli 60km a v pohode, ale ja jsem si ho prevzal ujel jsem 20km a zase se to jedno kolo hreje a porad pribrzduje, a kdyz je hodne ohrate a necham ho nekolik minut stat, tak se pak nemuzu pomalu ani rozjet, jako kdybY se to kolo priilepilo ale kdyz vychladnou po nekolika hodinach tak to jede v poho ale zase se zacnou hrat.

Nevite nahodou cim muze byt, prej jsem mel zase tahat za rucku ale na ni jsem sahnul jednou a zathnul jsem ji o 4 zuby.

Skoda Fabia 1gen., 1.4 Tdi, 2007, kombi, 210000 km. Moc diky za rady. Kuba.

Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk

• 5 měsíců později...

Mal som tiez problem ze bubon bol tak horuci ze sa na nom opalila farba, dal som nove lanka od rucnej brzdy a je pokoj.

Ten servis poši do řiti.Všetko poctivo vyčistiť a hlavne novú sadu ovládania+uloženia bubnových brzd a hlavne nový klinek samostavu a nové lanká ruč.brzdy.

171609705_01.jpg

5204fba113a9d.jpg

2710_1.jpg

Upraveno od gtride

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.