jtfcobra Vloženo 16. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 před 1 minutou, bajky napsal: Ahojte.Je tu niekto z okolia TO,NR,BN,PE kto by vedel urobit kalibraciu celnej kamery?Resp niekto kto ma k dispozicii ODIS?Dakujem Praha neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Musí se kalibrace dělat vždy s tou šachovnicí nebo je to možné spáchat čistě přes software ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Kalibrace jde provést i bez přípravku ("šachovnice"). Je to hotové během max. 10 minut. Kdyžtak stačí napsat SZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter 84 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Ahojte chcel by som aj ja dorobiť LANE ASSISTANT INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT" mám adaptívny tempomat a aj čítanie značiek.vie to niekto aj na Slovensku urobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Lane asist vpoho Igor z Bratislavy,ale intel light asist....predpokladam myslis u pred FL vyrezavanie dialkovych svetiel SLA,tak na to potrebujes ine svetla,ale ak iba prepinanie stretavacie,dialkove,tak to sa da aj s povodnymi svetlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Vše z toho lze nakódovat pomocí jakékoliv diagnostiky. Není to žádný problém. A jak píše Patrik, tak automatické dálkáče nejsou problém, ale pokud ty inteligentní, tak nejspíš ta jiná světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 před 2 hodinami, Peter 84 napsal: Ahojte chcel by som aj ja dorobiť LANE ASSISTANT INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT" mám adaptívny tempomat a aj čítanie značiek.vie to niekto aj na Slovensku urobiť? Ahoj.Ak si zo zapadneho slovenska-NR-TO a okolie,ozvi sa mi,vyriesime to.Posli mi do SS fotku etikety z laveho svetla Ak bude na konci index B,tak pojde aj inteligent light assist,resp SLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter 84 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 před 2 hodinami, Patrik1971 napsal: Lane asist vpoho Igor z Bratislavy,ale intel light asist....predpokladam myslis u pred FL vyrezavanie dialkovych svetiel SLA,tak na to potrebujes ine svetla,ale ak iba prepinanie stretavacie,dialkove,tak to sa da aj s povodnymi svetlami. Takéto svetlá sú vo výbave písané:Bi-xenónové svetlomety (bi-xenónové svetlá s LED denným svietením a LED zadné svetlá s optikou z krištáľového skla, adaptívne Svetlomety (AFS): Svetelný systém s plne automatickým a ovládanie svetiel v závislosti od situácie (mesto, medzimestský režim, diaľnica a režim zlého počasia), dynamické prisvetľovanie do zákrut, automatické ovládanie dosahu svetlometov, systém čistenia svetlometov) Mám krátko superba tak sa snim len zoznamujem.dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Zdar ve spolek, lze dodělat asistent dálkových světel S3 u led světel po faceliftu? Nemám čtení dopravních značek, ani udržování v jízdním pruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Ahoj.Da sa to,ale priprav sa na rozsiahlu prestavbu-ak chces aj nejaky asistencny system,nevyhnes sa vymene celneho skla,natiahnutiu kabelaze medzi radar a kameru a tiez do BCM,vymena krytov okolo spatneho zrkadla. Ak by si chcel len zakladnu kameru-je pomerne raritna,sklo menit netreba ale zohnat tuto kameru je zlozitejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 před 9 minutami, bajky napsal: Jen chci vědět, koupil jsem roční auto u Škoda plus, ve výbavě bylo napsáno že má asistent dálkových světel, prodejce básnil o té funkci, jak se to dá vyzkoušet jen v noci, nakonec to tam není, ale odkázali mě na firmu, která to prý dodělá za 2000 Kč. Si myslím že to je blbost za tu cenu. Nějak mě to moc neboli, asistent jízdních pruhů nechci a čtení značek už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Je to má chyba, nechtěl jsem výbavu jako je el. otevírací kufr, blinkry v předních ládkách, a jiné nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 (editace) A nemá auto už náhodou tu velkou čelní kameru, jen nemá tyto funkce aktivované? Vím, že Scala, Kamiq, Fabia 4 už musí mít vždy čelní kameru a je to pak jen o výbavě a povolených/aktivovaných funkcích ve voze. Pokud to někdo dodělá za 2000 Kč, tak předpokládám, že ta velká kamera tam je kvůli "tupému Lane Assistentovi" a pouze úpravou kódování se dokáže asistent světel aktivovat (nevím jak to je z pohledu světel samotných, zda se musí měnit). Velká kamera - v čelní okně je vidět uprostřed v horní části "trojúhelník" -> kamera Editováno: 21. Srpen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2022 Dík, tak je to jasné, není tam kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Nesiel by pouzit spatak s ciernobielou kamerou co sa bolo mozne objednat na F3fl a dorobit aj na ine modely? Klasicka FLA kamerka. Za predpokladu, ze ma auto aspon svetelny senzor v celnom skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Prave tu som myslel.Superb sa dal v minulosti objednat aj s nou,ale cislo neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) Pokud jde jen o FLA, tak stačí malá kamera pod zrcátko, popřípadě se dá vestavět velká do tohoto držáku, pokud by jsi chtěl i LA, značky a nechtěl měnit sklo. Editováno: 22. Srpen 2022, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moik Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 Ahoj, mám SIII facelift manuál rok 2019 s obyč tempomatem. V OBD11 je vidět jednotka ACC, front assis, kameru mám. Je to jen o dokoupení nových páček pod volant + kodování? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Zdravím Chci si dodělat line assist a čteni značek znamená to výměna kamery + plasty kolem nakódování i výměna skla teď mám jen Front Assist. Ted mi prasklo čelní sklo tak ho musím měnit a chtěl bych dat hned to které budu potřebovat pro novou kameru. Bohužel teď ještě nemám novou kameru (finanční důvody) a chci se zeptat půjde dočasně na měsíc dva používat na novem skle původní kameru ? Děkuji za rekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 O akej vymene kamery hovoris?nejaku mas uz teraz? Hod sem foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 13. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2023 Zdar, nevšimol som si túto tému tak som písal do témy kódovania. Chcem sa opýtať ak by som chcel dynamic light assit, aby auto tienovalo oproti idúce autá atd.. stačia mi tie svetla s B na konci čísla dielu ? Pretože ich asi aj musím meniť a mám to za dobrú cenu. Kameru na udržiavanie jazdných pruhov mám. Stačilo by iba prehodiť svetla a napojiť a odniesť to nakodovat ? Alebo by k tomu trebalo aj novú riadiacu jednotku na svetla štartér nový na ten xenon atd… ? Či to nebude zbytočne komplikovane a nedať originál ale sú s koncovkou A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergerov Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 (editace) V 12. 12. 2023 na 22:43, bajky napsal: O akej vymene kamery hovoris?nejaku mas uz teraz? Hod sem foto Tak jsem to asi pochopil špatně že tam je aspon nějaká pomocná která jen neumí všechno. Editováno: 14. Prosinec 2023, autor: Bergerov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 Nie som si istý, ale toto je asi Lane Assistant kamera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 Podle me je to jenom svetelny a destovy senzor. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2023 To co tam je teď je jen světelný/dešťový senzor max s senzorem vlhkosti. Rozdíly uchycení by možná mohl vědět @wirer nebo @ExecutedDonut. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.