tomson1 Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Máš pravdu, taky to udělám, včetně předních 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 7. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2017 V 17. 8. 2017 na 22:32, ferda25 napsal: Chybové hlášení jsi vyřešil?? Bohužel Vaša mi říkal že mám ŘJ z F2 a ta nepočítá s led v zadních světlech i když mám 07/2014 podle Vin 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Tomson1 má to samé, musíš jezdit tam kde to umí vyřešit. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 7. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2017 před 57 minutami, ferda25 napsal: Tomson1 má to samé, musíš jezdit tam kde to umí vyřešit. Jel jsem tam kde to mám nejblíž a jak bude cesta určitě dojedu za tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breix Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Tak sem k vám přidám i já, světla sem našel celkem dobře tak sem je hned musel mítSamozřejmě to taky hlásilo chybu, ale Ferda25 to pořešil takže ještě jednou díky! Jinak naživo to vypadá líp než na fotkách, a ještě to chce možná i ty přední 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 15. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Blahopřejeme vypadá to moc pěkně a taky z Mělníka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breix Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 (editace) Někdo na FB z okolí Liberce za 4500 Editováno: 15. Září 2017, autor: Breix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 15. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Kus či pár? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breix Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Pár s nosičem a osazený, jediný co tak sem si prohazoval ten blinkr za diademky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 15. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Slušná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host maxnuke Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Ahoj, mám objednaného Rapida a rozhoduji se jestli tam tyto světla přidat za 3500 Kč. Je tam nějaký extra rozdíl.Vzhledově se mě líbí oboje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 23. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Ledka ti to C dělá tenčí a je tmavší to světlo oproti halogenu co dávali v roce 14 jako seriovku (není myšleno Monte Carlo) .Blinkr a couvačky mají před žárovkou takový čtvereček(obdélník) stříbrný jako octavia a superb. Jinak netuším co dávají teď za zadní lampy bez led, postřehy ze světla 2014. Editováno: 23. Září 2017, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 (editace) Mám zato, že tmavší světla jsou dnes sériově, i bez LED. Rozdíl je v LED koncových světlech a v pěknějších blinkrech/couvačkách ve stylu Superbu/Octavie facelift. Mně ten příplatek připadal zbytečný a zůstal jsem u klasiky. Editováno: 23. Září 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 29. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Led zadní lampy mají již v eshopu. http://www.vrakoviste-melnik.cz/zadni-leve-svetlo-pro-rapid-liftback-facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Taky jsem na ně koukal ale pořad je to dost peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 A ještě k tomu 390 za nosič žárovek a to vše x2.... za 8000 Kč drahá sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Souhlasím s mikliskem, dělal jsem to za podobné peníze. Jen taková poznámka, jak uvidíš staré žárovky ,budeš je měnit taky....nejlépe za LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 28. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Zdravím borci, pokud by jste měli zájem o Led zadní lampy napište do zpráv. Auto jde z domu, ale s origošema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darecek Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Musím říct, že krásná práce... Taky do toho půjdu Jen mám otázku, níže uvedená čísla dílů jsou pouze pro Rapid liftback? Jsou světla pro spaceback jiná? Díky Zadní skupinová svítilna vlevo 5JH 945 711; Nosič žárovek vlevo 5JH 945 231 Zadní skupinová svítilna vpravo 5JH 945 712; Nosič žárovek vpravo 5JH 945 232 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Myslim ze na spacebek mas smulu tam se ledkivy snad nevyrabej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Spacebak LED světla nemá, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darecek Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Tak skoro začínám litovat, že mám spaceback... To je škoda... Díky Vám za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mutislav Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Děláte jako by zadní led posunuly Rapida minimálně na level Superba. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mesith Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Rozhodně to vypadá líp a hodnotněji. Když vidím obyčejný světla u Rapida, tak se mi to moc nelíbí. Žárovky už sou out, dneska frčí ledky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Mně se třeba líbí, že u standardních světel svítí pořádná plocha a ne jen malý proužek. Ale jako jo, pěkné na pohled ty LEDkové jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.