nixberg Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Pánové, nějaké hovado mi na parkovišti promáčklo při couvání přední dveře tak blbě, že oprava PDR není možná - zlomený plech kolem rámu dveří. Přemýšlel jsem nad možnými variantami opravy a protože se mi to nechce hnát nezbytně přes pojišťovnu (viník není, takže spoluúčast 5.000 + malus) vychází mi dvě možnosti. Zkusil jsem najít stejné použité dveře v barvě, mám nabídku za 3.000 dveře + 1.500 za přestrojení. Na ty dveře jsem se osobně díval, barva vypadala stejně, ale mám trošku strach až budou na autě aby rozdíl v barvě nevylezl. Nebo zatmelit, připravit pod lak a lakování + rozstřik na cca půlce dveří. Tady vůbec netuším kde se pohybuju cenově, jak to dopadne s rozstřikem ... Nějaké zkušenosti, kterou cestou jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Záleží jak je to bouchlé a jak snadno se to dá narovnat. Tmelení by mělo být spíše symbolické, jinak to dělá pod lakem neplechu. Z tohoto důvodu bych preferoval použité dveře + nový lak. Pokud bude barva sedět, tak ušetříš za lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tak jsem byl u karosar.cz - neuveritelny jak to dokazal spravit. Vubec nechapu, jak dokaze narovnat viditelne zalomeny plechy ... zlaty ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Tak sem ještě dej fotku před opravou a cenu opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 Ak nebude vadit opytam sa tu: kamarat je v zahranici a nacuvali mu do pravej strany auta a potrebuje dvere spolojazdca+zadne, ide o combi RS nasiel som mu oboje dvere pouzite a mam ist po ne su na o3 combi a chcem sa opytat nieje tam daky rozdiel? Teda ci budu pasovat moc sa v tom nevyznam. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Na O III a O III RS jsou dveře stejné (teda samozřejmě liftback se od combi zadními dveřmi lší). Liší se jenom nározníky (teda u toho, co je na první pohled vidět. Další rozdíly jsou už ukryté jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.