blend Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Ahoj. Tak už se podařilo někomu trefit manželky Goucko a prasknul kryt zrcátka a vyskočil rámeček. Nevíte někdo zda je stejný styl rozebrání jako u Octy? Tzn. vycvaknout sklo atd. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Viz priloha, pisou ze nelze oddelat bez poskozeni a to zrejme i clonka ... Clonka stoji cca 220Kc, krytka cca 660Kc ofiko cena ... Clona.pdf Pouzdro.pdf Sklo.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blend Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Hm. Tak to je bezva teda. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wecker Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Mám rozbitý zrcátko, mám ho oddělaný a nevím kde mám hledat konektor na rozpojení, drátky vedou někde do dveří... potřebuju zjistit jestli mám 5ti pin nebo 7 pin.... zlatej fiat na takový menší rozebiračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Za dobu psaní tohodle příspěvku jsi mohl mít sundanej tapec a viděl bys konektor hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wecker Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 no maj to krásně udělaný... sundáním tapecu ten konektor vidím, to je tak vše... asi nepočítali s výměnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Tak se mi dnes povedlo trefit drátěnku co čuměla do silnice. První otázka: je demontáž vyhřívaných zrcátek stejná jako v návodu co je zde? A za druhé: Jak to po sundání opravit, je to dost hluboká rýha, tak jestli zbrousit a nechat nalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 BUd nesundavat, poradne ocistit a lakovou tuzkou ( nebo maly stetecek + pak rozlesteni ... z metru to nebude videt ... jestli to chces 100%, pak sundat , tmel, brouseni ... spise sehnat po internetu nebo vrakacich neposkrabany ... u bile sance je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Všiml si zde někdo, jak u CG piskaji zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 jka jako piskaji, myslis aerodynamicky hluk? Nevsiml ... mam hudbu nahlas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 ano, jako píštalka.. u mne nejvíc při cca 80 km a 10 cm pootevřené okno , u spolujezdce se k tomu ještě rozkmitá pás a poklepává do rytmu o plast sloupku :-) hudbu dávám taky rád nahlas, ale max do poloviny volume,více začnou nepříjemně rezonovat plasty dveří a když už jsme u rádia, na trase kde mi v Yeti hraje nádherně 20 stanic,CG jen 2 a zbytek jen s rušením... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 2 anteny a zesilovac, to je na signalu dost znat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 myslíš Yetíka, vím... tak jedině přidat předzesilovač asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Zrcátka lze rozebrat bez poškození, ale musí být teplo = v zimě jsou plasty dost křehké. Včera jsem montoval: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 (editace) Netušíte někdo jak oddělit tělo zrcátka od nohy? Už mi v tom leží až moc peněz na to abych to zničil :D Je mi jasné že se nějak povolí ten plech na pružině, ale jak a čím s ním točit? :) @danikd ?? :) Editováno: 12. Duben 2020, autor: DYXiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Duben 2020 Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 (editace) Jak jsem rikal, zmacknes a otocis, uz nevim na kterou stranu ... bajonet ... zkusim pohledat foto, ale nevim jestli jsem nejake delal ... ja uz to mam 1/2roku zkompletovane a prichystane na auto ... Edit: Foto bohuzel nemam ... ale je to o cca 1/3 otacku, ne moc ... Editováno: 12. Duben 2020, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.