Chamaco Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 (editace) Zdravým, prešiel som všetky príspevky v tejto téme ale nenašiel som to čo potrebujem. Včera večer keď som sadol do auta a naštartoval a zapol svetlá tak sa mi nechceli vôbec zapnúť. Vypol som a zapol ich a aj tak nesvietila ani jedna. Asi pol hodiny predtým ešte svietili. Tak som vypol motor a vytiahol kľúč. Znova naštartoval a už svietili. Dnes ráno som šiel do práce a tento raz mi nešlo kúrenie, respektíve ventilátor sa nezapol ani po pól hodine jazdy. Tak som zastavil znova vypol motor a vytiahol kľúč. Keď som naštartoval tak sa zaplo už aj kúrenie aj s ventilátorom. Môže to celé nejak súvisieť a kde by mohla byť chyba. Vie mi niekto poradiť kde hľadať chybu, alebo stretli ste sa s niečím takým? Ďakujem za poradenie. Editováno: 6. Říjen 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Zaklad je diagnostika a vycitanie chyb, ak tam nejake su. Bez toho sa nikam nepohnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 prípadne možno blbosť, ale premeral by som aj baterku. či ti postupne nesťahuje niektoré veci kvôli spotrebe. ale to by asi skôr vypínalo rádio ako svetlá. čiže fakt diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 6. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Poobede skúsim tu diagnostiku. Snáď niečo nájdem čo by to mohlo byť. Baterka by mala byť v poriadku. Minulý týždeň som bol na servisnej prehliadke v škodovke a bolo všetko ok aj baterku premerali. Len to dosť štve lebo neviem čo mám čakať že nepôjde. A jazdím s ním každý deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Nebo koukni jestli nejkde u kabelu neradila kuna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 (editace) spodok spínačky,cena cca 44€ Editováno: 7. Říjen 2017, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Prosim podrobnejsie vysvetlit ten spodok spinacky. Nie celkom chapem co to moze znamenat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Pozícia č.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 V 7. 10. 2017 na 20:10, Chamaco napsal: Nie celkom chapem co to moze znamenat. Dakujem já nechápem načo sa vypytuješ a potom sem ani nezablúdiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Sorry, ale už sa mi to podarilo vyriešiť. Presne mesiac predtým ako to začalo robiť, mi menili v škodovke predný svetlomet. A keď to spravili tak ho nenahrali do RJ, že je tam nový kus. A RJ vraj má limit 30 dní nato aby sa to do nej nakonfigurovalo a nahralo. Ak sa to nespraví tak začne robiť takéto hlúposti. Tak mi to v servise hneď na počkanie aj spravili cez diagnostiku. A odvtedy to nerobí problémy. Funguje to bez problemov. Nenapadlo ma že by to mohlo s tým súvisieť a nečakal som že v riadnom autorizovanon servise na niečo takéto zabudnú. Ešte raz sorry, že som sa tu neukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 docela dobrý vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Možno áno, povedali hlúposť ale pre mňa je hlavné, že to spravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 3 hodinami, Zavoznik napsal: docela dobrý vtip súhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 To si popletli s aktivací Windows, ne? Ono je to vtipný a smutný zároveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Už jsem slyšel lecos, ale toto už je moc. Kam na ty pohádky chodi?! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Mne sa stalo to isté jeden krát nešli svetlá ani ventilátor a asi po 10 km jazde sa všetko spustilo .Na aute nebolo nič menené a predsa k tomu došlo najazdené 52000 km. Asi to nebolo tou výmenou svetla ! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 (editace) Aj ja sa s tým trápim už 3 dni. Auto má 5 rokov, 40000 km a z ničoho nič svetlá komplet vpredu (iba parkovacie) aj ventilátor ani "ň". Kontroloval som poistky, odpájal batériu aby sa resetla elektronika. Mechanik poradil, že to bude spínacia skrinka. Rozobral som ju a premeral. Kontakty nepopálené, spínajú spoľahlivo. Asi to zložím a budem jazdiť, kým to nenaskočí samo. Dosť ma sklamalo, že auto s celkom slušnou el. výbavou ani len netuší, že niečo nefunguje. Ani kontrolka ani diagnostika. Editováno: 30. Srpen 2018, autor: aivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 nič nemeraj,vymeň ten spodok spínačky a bude pokoj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 1. Září 2018 Sdílet Vloženo 1. Září 2018 Při startu se v moderním autě odpojí ostatní spotřebiče. Je to aktivní funkce daná zapojením svorky X. Jenže někdy zůstane obvod odpojující spotřebiče aktivovaný i po startu. Motor běží, ale auto nesvítí, netopí, nestírá atd. Do servisu se dá dojet jen za příznivého počasí. Ani podle VIN nepoznáš jestli je tam "oříšek" spínací skříňky Valeo nebo Kostal. Kazí se oba, ale je třeba nahradit původní součástku součástkou stejného výrobce. Obezřetný řidič si zjistí jaký tam má a vozí ho pro všechny případy s sebou ve voze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Zložil som, nahodil som a po druhom naštartovaní všetko naskočilo tak, ako má. Prejazdil som cca 80 km s niekoľkými zastávkami a stále všetko funguje. Je mi to jasné, že sa to skôr, čí neskôr pokazí. Spínačku som už objedal, ešte sa pozriem na relé svorky X a budem na to o niečo lepšie pripravenejší. Ďakujem všetkým na fóre, že sú ochotný poradiť a podeliť sa o svoje skúsenosti. Veľakrát ste mi už pomohli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polot Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 65 500 KM a problém sa neopakoval , kde je rele X ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timmo1 Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 V 1. 9. 2018 na 13:20, libero napsal: nič nemeraj,vymeň ten spodok spínačky a bude pokoj ... Ďakujem za príspevky, v tomto fóre........mal som rovnaký problém, zrazu vypadli diaľkové a stretávacie svetlá ,ventilátor kúrenia...ostatné vyzeralo OK...Rapid Spaceback 5r 69000km ....tak som vytlačil obrázok od Libera a išiel som do servisu, žiadne resety, pokusy,výmeny, žiadna panika.....45.70 Eur súčiastka + robota...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amky Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Ďakujem za príspevky veľmi nám pomohli,zrazu nám vypadli stretávacie,diaľkové svetlá,stierače a ventilátor,octavia 1,9tdi 66kw,porucha nesvietila žiadna,aj mechanici si nevedeli poradiť,skúšali sme meniť poistky relátka a nič a po prečítaní príspevkov tu na fóre manžel rozobral spínačku, pobúchal po spode spínačky a naskočilo všetko,ale po vypnutí zapaľovania a znovu zapnutí kľúča v spínačke vypadlo všetko znova,po výmene všetko funguje ako má,súčiastka stála necelých 14 eur,ešte raz vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAPIDD Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Dobrý den Prosím o radu, jak se ten spodek spínačky vyndává? Mám náhradní, ale ani za boha ho nemůžu dostat ven, počítám že v tom bude nějaký fígl 😊. Návod nejlépe pro amatéra – polopatě, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAPIDD Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 (editace) Tak se mě to nakonec podařilo vyndat, sice trošku hrubším způsobem, ale vzhledem k tomu že ten díl byl opravdu nefunkční tak je to jedno… po zapojení nového vše funguje takže děkuji za dobrý tip, oprava stála 370kč Ty dva otvory přes které se to má odcvaknout jsou opravdu dost malé navíc když to děláte venku v zimě, nemáte dobrý nářadí a ono to nejde a nejde, tak to může dopadnout takhle, pak už byl přístup trošku lepší 😊 Rapid 1,2 TSI, 2014 Editováno: 25. Listopad 2020, autor: RAPIDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.