Pískáč Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Cena je 369 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 369 000 Kc moze byt aj vela aj malo. Nepises nic o vybave auta... Active? Ambition? Style? L&K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pískáč Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Jedná se o výbavu Style. Plus navíc co si pamatuji: vyhřívané přední okno, panoramatická střecha, bi-xenony, parkovací asisten + zadní kamera, čtení značek, nezávislé přídavné topení, Infotainment Columbus 9,2" s navigací, jestli si dobře pamatuju, tak i Climatronic – třízónová klimatizace. Možná je něco z toho již zahrnuto ve výbavě Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Ta cena je teda odpovedajuca... Za mna, pri najazde 200k uz musia ratat so vsetkym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Ahojte, byl by schopný někdo ověiř servisní historii TMBCE9NP7J7523758? Mám v plánu koupit L&K, 9/2017, TSI, 206 kw, najeto 57000 ale rád bych o něm věděl více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 (editace) Cebia je prazdna. Ale dík za myškoda. Zdá se, že to byl asi služebák ŠA, všechno dělala přímo škodovka, buď zákaznické centrum nebo PSC kosmonosy. Naposled v létě 2019 při 37kkm. Editováno: 13. Únor 2020, autor: LiveBomb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 (editace) Pani co mi odporucite? Pozerám superb, a4, passat od 2017 hore. Pozeral som aj mazdu 6 ale to ma interiér z roku 2004 a takisto nechcem benzín ani zadarmo. Teraz mam 110kw v octavii 2 a je to tak akurát vykonovo, nemám stres keď obehujem. Brat kúpil Passat 140kW ale 4x4 s DSG a pocitovo to nejde o nič lepšie ako moja octavia je to ťažké, trosku nad 140km/h cítiť rozdiel ale to využijem len na diaľnici. Ako je na tom 140kW predokolka superb? 110kW bude podľa mňa malo na takú váhu... Prosím poraďte mi, určite chcem DSG len sa bojím sklamania ako brat, ktorý ľutuje, že nezobral 176kW passat. Tým pádom by mi superb vypadol z ponuky a a4 by dávala zmysel len ako 3.0TDI. Vdaka. Editováno: 19. Duben 2020, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Upozorňuji, že téma je o nákupu SIII, jiná auta zde nemají co pohledávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 (editace) To cayc: Před půlrokem jsem zakoupil jetého Supa III 140 kW předokolku. Přecházel jsem z Octavie I 96kW. V nějaké recenzi jsem četl, že 110 kW verze má lepší dynamiku, ale myslím si, že 110 kW je opravdu nutné minimum. Oproti Octavii je to podstatně robustnější a těžší auto. Když se tomu dupne na plyn, tak ve 120 km/h teprve přeřazuje na čtyřku (režim S). Vřele doporučuji vzít VIN a před koupí navštívit autorizovaný servis Škoda, pokud je auto v záruce (většinou pětiletá), dozvíš se o voze úplně všechno. Šťastnou ruku při výběru PS: Ale 140 kW verze má AdBlue :-( Editováno: 20. Duben 2020, autor: Mira96 doplnění info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Adblue není nic zas tak hrozného. Jen pozor, VIN v některých případech neodhalí vše. Už jsem narazil i na situaci, kdy bylo auto z OL lakované na střeše a v oficiální servisní historii nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Das nachipovat 140kw a mas 176kw, ak nie viac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 V 20. 4. 2020 na 21:41, bojler napsal: Adblue není nic zas tak hrozného. Jen pozor, VIN v některých případech neodhalí vše. Už jsem narazil i na situaci, kdy bylo auto z OL lakované na střeše a v oficiální servisní historii nic. Ahoj a jak jsi zjistil ze to auto melo lakovanou strechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 V zapise o technickem stavu leasingovky. Sami to tam uvedli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 22. Duben 2020 Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 misor1994: no rozumným chipem 140kw verze dosáhneš cca 170kw. A to je už dostačující. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 A ono ta 140kw predokolka ide tak ako 4x4? V passate to mam odskúšané a v podstate do 140km/h to ide ako moja 1.6 s chipom (som ale oveľa ľahší)... Čakal som od toho viac ale predokolku nemám skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Caute pani môžem poprosit o nazor na toto auto? https://www.autobazar.eu/skoda-superb-16-tdi-dsg-style-new-facelift-id16532194.html Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 No hlavne to neni facelift podle svetel. Cena je taky dost nizka a to je divny. Na tvym miste bych si radeji koupil rocniho Supa sice priplatis(ne nejak moc) ale budes ho mit v zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Divné, že to nazívají Facelift, když je to 2017 starý S3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Problem je že neviem najsť auto vo vybave čo chcem čo sa pohybuje v podobnej cene alebo približnej takej ako mam rozpočet.Ja by som popravde chcel 2.0 tdi popripade benzin ale na Slovensku som nič nenašiel v Style vybave v lepšej vybave okolo 15-16 tisic.A toto auto vidim už dlhšie tak ma zaujimal nazor. Lebo neviem som voči 1.6 skepticky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Klasika chci Superba ale nemam na nej penize, no to je strasny problem dosetrit par tisic:). Viz pripad ukrajince co si koupil v bazaru X5ku a pak zjistil ze ma 2 VIN na jednom aute a na hranicich ho vyfakovali:). Raketa to neni ale 1.6 TDI na bezny provoz staci podle mne: https://www.youtube.com/watch?v=ksGryE7TKS8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubis14 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Ako problem došetriť neni problem,našetrene mam , ani priplatiť si za lepšie by problem nebol len ponuka na Slovensku je dosť slaba, nasilu si niečo nebudem len nech to mam na štyl toho ukrajinca.Lebo celkovo tie 1.6 je ich v ponuke viac než dosť a nejako sa nepredavaju tak som rozmyšlal čim to je okrem toho že odradža ..nizky vykon,, před 23 minutami, xmen201 napsal: Klasika chci Superba ale nemam na nej penize, no to je strasny problem dosetrit par tisic:). Viz pripad ukrajince co si koupil v bazaru X5ku a pak zjistil ze ma 2 VIN na jednom aute a na hranicich ho vyfakovali:). Raketa to neni ale 1.6 TDI na bezny provoz staci podle mne: https://www.youtube.com/watch?v=ksGryE7TKS8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Tak ti asi holt zbyva koupit ho v cesku.Dost se divim lidem kteri chteji za vic penez koupit OIV,ktera nema krome lepsiho volantu a laury nic extra navic a pritom stoji vic nez tyhle rocni Superby ktere jsou komfortem jinde:). Navic Supy maji za mensi penize vykonejsi motory:).. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 (editace) 1.6 neni na bezne jezdeni vubec problem. Spousta lidi ale mentalne tento motor nezkousne. Proto jsou ceny tam, kde jsou. Rozdil v dynamice 88kW verze prekvapive oproti treba OIII s 1.6TDI/77,81,85kW neni zasadni. Editováno: 12. Červen 2020, autor: bojler 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Stroukal Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 (editace) Dobrý den, v plánu je koupě SIII (max 3roky starý). Nezbývá než vybrat motorizaci. Ač jsem měl doposud pouze TDI, dost silně zvažuji benzín, tedy jsem už spíše na 95% rozhodnutý, že to bude benzín. Vybírám obsah, pročetl jsem tady už všechna témata všech benzínových motorů k S3 a tak nějak čím víc vím, tím víc jsem v rozpacích co vybrat. Roční nájezd cca 20tis. /město okresky/ 1-2 x měsíčně služebka 800km /dálnice tak 60%/ V podstatě mi jde o tu služebku, protože jezdím dost rychle (jezdím v noci a na dálnici 180-200km/h jedu téměř celou cestu) takže si nejsem jistý jestli je vhodný motor 1,4 nebo 1,5 na takovýto styl jízdy. 1,8 TSI je prý zase nevhodný motor takže asi 2.0TSI ale jakou verzi ? 200 a 206 kw mě sežere za živa Prosím o nějaké nasměrování nebo rady, jakou zvolit motorizaci. Nyní mám OII 2.0TDI 103kw, předtím SI 2,5TDI 114kw... tak mi přijde 1,4 TSI asi jako chrastítko (četl jsem plno recenzí, že výkon je dostačující) nicméně v recenzi asi nejezdili 180+ Děkuji Dom Editováno: 16. Červen 2020, autor: Dominik Stroukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 A s OII 103 kW TDI jezdíš popsaným způsobem = 180-200 km/h? To je na stejné hranici možností motoru, jako u 1.4 nebo 1.5 TSI. A to je SIII o nějaké to kilo těžší. Spotřeba bude při tomto tempu u těchto motorů někde na úrovni 10 -11 litrů. Mám to vyzkoušeno s 1.4 TSI na OIII. Pro tento způsob provozování bych to spíš viděl na 2.0 TDI 140 kW, anebo 2.0 TSI, ale tam to nejspíš bude žrát ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.