Publikováno Říjen 10, 20177 r Ahoj pls poučte mě velmi nepravidelně se mi stává, že po zapnutí zapalování se ozvou "3 pípnutí" není to ale doprovázeno žádnou kontrolkou (stav paliva, množství oleje, tlak v pneu...) resp všechny kontrolky postupně zhasnou, tak jak to po zapnutí zapalování bývá a lze normálně nastartovat díky za info
Říjen 23, 20177 r Autor od uverejneni prispevku to neudelalo...na diagnostice jsem nebyl (auto vyrobene 01/2015) fakt je ze baterku by to mozna stalo za to dobit - prece jen jezdim kratke trasy (1,5km + 2,5km + 2,5km + 1,5km a tak porad dokola...) a zima se blizi :-)
Říjen 29, 20177 r Vcera jsem jel s maminym CG a pri startu 3x piplo. Stacil jsem si vsimnout ze na pristrojovce u pocitadla kilometru blikalo auticko od CitySafeDrive.... Kouknu na sklo a no jo, zasrany jak jetel... Tak jestli to nebylo u tebe taky tim... Mozna bude neco i v navodu k autu...
Únor 11, 20187 r Ahojte, ked nastartujem citi 3x zapipa bez toho aby sa rozsvietila niaka kontrolka co to znamena?
Únor 12, 20187 r a nemáš CitiSafeDrive? pokud je zašpiněný čidlo na skle, tak dává takhle najevo, že nebude fungovat, bliká přitom ikona na displeji... tak třeba je to ono Upraveno Únor 12, 20187 r od Joseamigo
Únor 12, 20187 r a neblikala teplota? pri 4 stupňoch to zvykne pipatOdoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku
Březen 2, 20187 r Tak dneska se mi to stalo taky, je to takový docela "důrazný" pípnutí, že má člověk opravdu pocit že ho to varuje na něco důležitého, ale kontrolka se mi také žádná nerozsvítila.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.