dfga Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Tak potom bude najistejsie tam dat podľa VIN pripadne prelisovat silenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Samozrejme, ze to prelisovat. A to, ze nevies najst nikoho, co by ti to urobil ma len dalej utvrdzuje v tom, ze "uroven" servisov na SVK je naozaj katastrofalna. Autorizaky tak tomu by som sa vyhol oblukom ak tam nepoznas vsetkych. A sukromne servisy cest vynimkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Květen 2022 Sdílet Vloženo 20. Květen 2022 Teší ma, že zvuky pominuli, celé som to vyčistil a dal tam vazelinu co tam patrí. Čakám, že ale na jesen sa to vráti a budem to musieť už riešiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 6. Červen 2022 Sdílet Vloženo 6. Červen 2022 Cez víkend u mňa prebehla akcia mazanie silentblokov. Konečne prvý krát odkedy mám to auto to nevŕzga ako 20 ročná herka. Ešte klepú platničky, takže lepiaca páska bude nutnosť. Inak dá sa to urobiť aj bez demontáže ramien len treba mať tenšie prsty. Tú vnútornú stranu som robil tak, že som si malým pomocným zdvihákom pridvihol tehlicu s tlmičom, tak aby sa rameno pri demontovanom kolese vyrovnalo a tým pádom sa spravila väčšia medzera medzi silentblokom a nápravnicou. Foto: Inak keby škodovka nešetrila a obdarila nás hliníkovým prevedením nápravnice tak by to bolo úplne v pohode, pretože na hliníkovej nápravnici sú tie "uši", v ktorých je skrutka, čo drží silentblok ramena menšie a prístup je teda k silentbloku luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Ja na Passate to namazem keď klaknem k autu na chodníku naslepo. 😂😂 Podstatne je tam toho dat veľa a potom je to tiché. Ak už ale nepomáha kvôli špine, treba to s wapkou vyčistiť a znova namazat. Menil by som to najskôr po 150tis km inak to je ako nové. Editováno: 7. Červen 2022, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Ci si to mazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 G05 215 0A2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 (editace) Já jsem tam natlačil klasický sanitární silikon z pistole a mám taky klid už dva roky :D Editováno: 17. Červen 2022, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 před 20 hodinami, 15degren napsal: Já jsem tam natlačil klasický sanitární silikon z pistole a mám taky klid už dva roky :D Čau můžeš napsat jak konkrétně jsi ho tam natlačil? Přímo do té mezery? Že bych použil tvůj systém.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Ahoj kúp febi pastu podľa čísla vyššie, stojí asi 7 eur, natlacis to tam 2-3x do roka a máš tam to co tam ma byt a nebudú žiadne zvuky. Minimálne na jar a jeseň prezuvas vtedy to tam das, robota na minútu. To febi balenie ma 200ml asi to máš na 20 rokov minimálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Tak mně to nedalo a o víkendu jsem lehl pod auto, natlačil sanitární silikon z pistole. Jak psal 15degren a musím říct že na tom něco bude až je to úsměvné že to funguje. Zatím žádné vrzavé zvuky jako před tím neslyším, jen mírně ale to bude nejspíš tím že jsem silikon dával jen tak na zkoušku. Uvidím co ukáže čas.... ale i kdybych to měl 1x za rok opakovat teď už důkladněji nemám problém... V dubnu jsem zkoušel promazávat jak se tady píše, chvíli byl klid ale za 14 dní už jsem byl zase jak muzikant. A nemluvím o tom co za humus na tom silentbloku byl nalepený když jsem to čistil... zatím nejlepší řešení alespoň pro mě... ( s tímhle vrzáním jsem už bojoval na původním Passatu 3c..... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinobijec Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Ahoj, k silikonovému řešení - nevymačká a nevydrolí se všechen silikon po chvíli? Pokud nikoli a reálně to pomůže, zní to jako trvalejší řešení než mazání dvakrát za rok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Ahoj ja to tam dávam pri prezuvani, v zime aj tak sem tam niečo počuť ale to nemusia byť tieto silenty. V lete absolútny kľud. Mam 140t/4r a su na pohľad ešte pekne, meniť to podľa mňa stačí po 150t alebo 5r. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PecaSup Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Takže silikonové řešení bylo jen krátkodobé..... nebo jsem něco udělal špatně. V pondělí proběhne výměna obou silentbloků. Nějak se to sešlo vyskočila mně chyba motoru, dle diag. špatná vodní pumpa ( nejspíšto to bude koplet včetně rozvodů). Tak vše udělám při jednom. Má někdo doporučení jake silentbloky tam dát? Chtěl jsem dát nějaké tvrdší ale podle mechanika to bude moc tvrde. Tak nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Ja mam LEMFORDER a uz pol roka je klud ... Ale tak ked budu klesat teploty, tak az vtedy sa ukaze pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 V 30. 9. 2022 na 19:03, PecaSup napsal: Takže silikonové řešení bylo jen krátkodobé..... nebo jsem něco udělal špatně. V pondělí proběhne výměna obou silentbloků. Nějak se to sešlo vyskočila mně chyba motoru, dle diag. špatná vodní pumpa ( nejspíšto to bude koplet včetně rozvodů). Tak vše udělám při jednom. Má někdo doporučení jake silentbloky tam dát? Chtěl jsem dát nějaké tvrdší ale podle mechanika to bude moc tvrde. Tak nevím.... Originál a namazat poriadne - vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 81A407183 by som dal , tie seriovky su dost blato a vzdy to zacne po 50tis plus vrzat a to riešenie s namazanim je taka celkom cigancina ... plne su tvrde ale hentie skoro plne by mohli byt ok , musim niekedy vykusat ... skoda ze ja nemam take auto lebo zakaznikom menim seriovky 183L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2022 81A407183 budú super, možno trošku tvrdšie, treba skúsiť, ja som dal kilo vazeliny a polroka pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 ja som daval v 03/2022 LEMFORDER 5Q0407183F a musim uznat, ze vsetko super. No uvidim, ako dopadne tato zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 V 9. 10. 2022 na 7:54, dfga napsal: 81A407183 budú super, možno trošku tvrdšie, treba skúsiť, ja som dal kilo vazeliny a polroka pokoj kupim auto a vyskusam , ale aj ALU napravnicu aj ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 Z čoho je rameno? Passat ma napravnicu hliník. Superb plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 @suri. to rameno je z audi A3, to na superba nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 daka audi , 8S0407151D 152D , na spodnych capoch oval diery na nastavenie odklonu , netusim ako superb ale oct/golf by malo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 Manufacturer Model AudiTT/TTS Coupe/RoadsterFV 2015- AudiTTRS Coupe/RoadsterFV 2017- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Superb má vpředu rozchod kol 1584mm vs Audi TTRS má 1564mm. Nevznikne tam pak pozitivní odklon kol v geometrii? Protože nápravnice by u všech MQB vozidel měla být stejná, tak bych řekl, že Audi musí mít kratší ramena. Nebo pro větší rozchod má Superb jiné těhlice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.