Krosta Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Pokud se nepletu, tak ano, asistent vyparkování je vyžadován pro trailer assist, jelikož trailer assist je "nadstavba" nad automatické parkování. V 12. 8. 2021 na 21:36, mich41v4294 napsal: Podarilo sa niekomu nakodovat citanie dopravnych znaciek na Karoq MY21 s kamerou 2Q0? Nelze, je k tomu potřeba SWaP klíč a ten legální cestou získat nejde. Musí to mít auto od výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahojte. Vie mi niekto poradit ako mam nakodovat Surround na Swingu (výbava Ambition). Podla návodov sa koduje Řidič informačního centra 5F dlouhé kódování Bajt 11 Bit 0-7 pozice 04 Problem je v tom ze Moj VCSD 18.2. mi neponukne popisy dlhého kodovania (kalkulačku s popismi). Takže neviem ktorý bit zo siedmich treba zmenit. Zaškrtnutý je bit 0 (binary 00000001). Nie je tam výberova roletka s popisom a neviem ktorý treba zmeniť. Dá sa však začiarknuť aj viac bitov naraz , nie len jeden ako je v navodoch na nete (napr. https://www.youtube.com/watch?v=b8XFqh-p5gU). Zdroj youtube sken ako by to malo vyzerať pri kodovani. Prosím o radu ako to mám nakodovať bez popisov v labeloch kalkulačky a VCDS 18.2. Tu je ako to vyzera u mna. Ked som skusil začiarnut bit 4 tak výsledok binarny nebol 00000100 ale iný!!!! Musí byť výsledný binár rovnaký alebo nie?? ďakujem. Editováno: 28. Září 2021, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Vie prosím niekto overiť či rovnaký postup aktivácie Surround pre F3 je rovnaký aj na Karoq??? Řidič informačního centra 5F dlouhé kódování Bajt 11 Bit 0-7 pozice 04 = 00000100 Nemôžem to identifikovať nakoľko mi chýbajú popisky pre túto jednotku vo VCDS 18.2. Ako tu video . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 zkoušel někdo OBD elm 347 do zásuvky a aplikaci carscaner? přes tuto aplikaci se toho dá spousta nastavit a je to velmi jednoduché, já sis tím hraju ka karoqu ale dělal jsem i plno věcí na fabii 3, třeba zrovna hudba surround a subwoofer jdou uplně v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Skusal som Caristu cez ELM 327, ale nie je tam voľba na povolenie Surround. V nijakej Beta verzii možno no neviem v akej. V akej verzii Carscaneru to je možné? Google play píše že je to Free aplikácia, alebo je to nijaká platená? Vieš mi ju cez SZ poslať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 Co tak zkusit trochu hledat: nebo to kódování zkusit nastavit a zjistit zda to dělá to co chceš a když ne, tak to vrátit do původního stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 (editace) Presunute do ineho vlakna. Editováno: 1. Říjen 2021, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 car scaner je zdarvma, ale přímo v aplikaci jde zvolit že chceš full a to je za 120 kč myslím, a přímo v aplikaci pod multimedia zvuk je možnost zapnout surround Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Zde odkaz na to tajemné “jiné vlákno”… https://forum.skodahome.cz/topic/158111-aktivácia-surround-na-swing/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baginpk Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Zdravim vsetkych, potrebujem machra z BA alebo okolia na nakodovanie co sa bude dat vzhladom k mojej vybave Karoq style 2020. Poradi mi niekto? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Při pokusu o dlouhé kódování jednotky BCM mi vyskočila hláška - viz obr. Text obrázku si přeložit umím, ale stejně nevím která bije. Kabel VCDS ver. 21.3.0 vůbec nenačte kódování (samé nuly). Poradí někdo? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 Nevím teď přesně, od jakého roku to je, nejspíš od MR 2018? BCM už nemá v kódování nic, vše je v adaptacích/přizpůsobení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 A máš kabel V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2021 To Krosta: Mrknu na tu adaptaci a dám vědět. To Kubasta: Měl jsem podezření na starou verzi kabelu, proto jsem zakoupil V2, jen si nejsem jistý, zda mě Číňan neošidil, protože jsem očekával v okně "Port test" typ HEX-V2, ale mám tam HEX-USB+CAN. Obal kabelu je V2, ale bůh ví, co je v něm. Prý je tišťák osazen ATMEGA162+16V8+FT232RQ, ale kdo ví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 (editace) Co jsem čet,tak ten čínský kabel se jen tváří jako V2,ale není to V2. Já měl origo hex a vyměnil jsem ho za orig.V2. A vše maká na 1. Je opoznání rachlejší a naprosto bez problému. Podle mě ta čína nebude nikdy fungovat spolehlivě. Ještě jsem takovou neviděl. Vždycky tam byl nejakej renonc. Zajeď k někomu kdo má orig.V2 a uvidíš Editováno: 13. Listopad 2021, autor: kubasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 (editace) Musíš koupit ten co číňani označují jako Really Hex-v2 Je na něm na rozdíl od toho tvého napsáno : H11-068888 a funguje naprosto bez problémů. Editováno: 13. Listopad 2021, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 To Krosta Na tu adaptaci jsem kouknul, ale nemá kalkulačku, takže to bude složitější. To Kubasta S těmi Číňany máš pravdu, je s nimi problém, jen se nechám vždy zlákat cenou. To Viewer Na ty tzv. "realy" kabely jsem koukal, ale vzhledem k tomu, že nekóduji na kšeft, ale jen pro svoji potřebu, zdály se mi tyto kabely, začínající na částce přes 90 dolarů, jako zbytečný luxus. Každopádně všem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Na adaptace/přizpůsobení žádná kalkulačka není, nebo ono to píše, že to nedokáže přečíst? Tam by měl být vidět vždy kanál a ke každému kanálu jakou hodnotu má nastavenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Přečte, ale těch kanálů je tam "milion" a po luštění prvních desítek stran s cizojazyčnými technickými výrazy, mně to nějak znavilo. Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 Ahoj když dokoupím do Karoqu r.v. 2022 před FL(je to tedy spíš nějaká poslední verze roku 2021 ale bude vyrobená během tohoto měsíce) rozpoznávání dopravních značek tak mi půjde dokodovat Lane Assist a Traffic Jam Assist? ACC i DSG mám ve výbavě. Předem díky za info! Díky tomu mi pak z výroby musí dát za čelní sklo velkou kameru, pokud ano jaké je její označení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 (editace) Vcera som si objednal Karoq FL Style Plus a prihodil vsetky dostupne asistenty a kamery (travel asist, parking plus s area view..) a columbus a dnes s hrozou zistil, ze sa nikde nespomina side assist (do 70m) alebo aspon blind spot warning (tusim do 20m). Vyzera to tak, ze to z FL uplne vyhodili, povodne to bolo myslim sucastou toho Travel asist paketu. Pritom side assist je pre mna asi ten najdolezitejsi asistent. Bude sa to dat nejak dorobit? Tiez by ma zaujimalo ci sa da zapnut / dorobit AUTO LIGHT ASSIST na automaticke vypinanie dialkovych Editováno: 11. Březen 2022, autor: Kamahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 před 48 minutami, Kamahl napsal: area view to ti opravdu šlo nakonfigurovat? Objednávl jsem Sportline se vším kromě panoramy, bufika a Columbusu a 360°kamera nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Právě teď, f.r.a.n.t.a napsal: to ti opravdu šlo nakonfigurovat? Objednávl jsem Sportline se vším kromě panoramy, bufika a Columbusu a 360°kamera nikde Prikladam konfiguraciu ktoru som si tento tyzden vyklikal na webe. Vcera mi ju predajca vyklikal aj u nich v systeme a uz je to objednane. Mam tam nieco, co tebe neslo? Mna najviac stve, ze som zistil ze tam nemam ten Side assist, ale ani asistent vyparkovania (alebo zeby to bolo sucastou Area view? pochybujem) a ani automaticke dialkove svetla a canton. karoq.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 (editace) Zjevně je slovenský konfigurátor jiný než český ... a teď babo raď ... co jsem si vlastně objednal. V českém jsou jiné položky než ve slovenském. Tvůj kód konfigurace nenačte. Klikám si ve slovenském konfigurátoru a narozdíl od českého tam je více možností. V českém je u Spotrline jen jediná možnost kol a to 18", není 360° kamera, chybí parkovací asistent a třeba tažné zařízení, nebo Travel assist jsou po přepočtu euro/25Kč podivně levné. Na druhou stranu v CZ konfigurátoru je DCC u Sportline v základu. Čert aby se v tom vyznal. Editováno: 11. Březen 2022, autor: f.r.a.n.t.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Rozdiel medzi old a FL porovnavam v tomto prispevku https://forum.skodahome.cz/topic/139302-nová-škoda-karoq/?do=findComment&comment=2569151 Kludne tam hod svoje postrehy, mozno som nieco vynechal alebo mylne oznacil za chybajuce. V tomto topicu by sme mali riesit kodovanie.. Cize by som sa vratil spat k teme - daju sa dorobit niektore z chybajucich funkcii karoq FL? Konkretne: 1. SIDE ASSIST – asistent zmeny jazdného pruhu (toto je vratane blind spot) 2. EMERGENCY ASSIST 3. REAR TRAFFIC ALERT (asistent vyparkovania) 4. AUTO LIGHT ASSIST – automatické prepínanie diaľkových astretávacích svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.