pavel.lib Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Ahoj, chtěl bych se poradit zda při ručním mytí auta wapkou je reálné riziko, že by se tlaková voda při mytí kol, podběhů dokázala dostat až do ložisek kol ? Jsou na autě místa, kam wapkou při mytí auta raději nemířit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Osobně si myslím, že nic nehrozí, já jen dostal radu vyhýbat se chladiči. Takže já myji vapkou vše včetně podběhů kromě chladiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Já bych se toho chladiče až tak nebál...možná se pletu, ale ten přímý tlak vody se roztříští o masku a na chladič už voda jen doletí bez zásadního tlaku...takže minimálně mechanicky by to nemělo být až tak rizikové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Hmm.. ten chladič nie je tak trochu blbosť? Veď v podstate počas každej jazdy v daždi máš na chladiči akoby wapku z dažďových kvapiek.... čiže podľa mňa by to mal zvládnuť, ak striekaš cez prednú masku. Veď musí prežiť aj hmyz alebo kamienky a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Tak ono to vydrží ale pak to může dobře stříknout a může se poškodit, mírná prasklinka a je zle. Nvm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Jak jsem psal - já si to nemyslím. V sobotu jsem si na ruku vapkou střiknul z 10 cm a v pohodě...tak do cca 5-7 cm je to ještě bolestivé, ale pak už v pohodě. Navíc, občas by se měl chladič propláchnout, aby se vymyly srágory typu hmyz a prach (samozřejmě v létě),. aby to chladilo co nejlíp. Takže - bezprostřední vzdálenost ano, ale pak už to není tak riskantní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 neni wapka jako wapka. u hasicu jsme meli profi stroj se 180bary, ktery dokazal oloupat lak u spatne opravenych aut... ale s malymi domacimi souhlasim - 15cm vzdalenost a nemelo by to ublizit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Mám pocit, že pokud jste někdy projeli ve vyšší rychlosti louží, wapka je jen slabý odvar. Proto si myslím, že se s tím počítá, jinak bychom se na jaře sešli všichni v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.