diverpeet Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Zdravím, potřebuji zjistit přesný rozsah servisní prohlídky pro superb 3, 1,8tsi4 roky a 110t km. nemohu se k tomu nikde dostat. Můžete mě prosím nasměrovat? Mýval jsem ford a tam vyjel papír podle vin a km s přesným rozsahem so kontrolovat a vyměnit, chtěl bych tedy i něco u škodovky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 (editace) To ti tady nikdo přesně neřekne, protože není obecně platný veřejný. A navíc se v průběhu času mění. Musíš do servisu nebo zkusit škodovku. Pokud chceš seznam pro garážníka, tak jsem docela zvědav, jak pochodíš. Editováno: 7. Květen 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Ve škodovce do DSP zadají vin,KM,poslední servis a vyjede jim přesně co mají či nemají dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 (editace) Mám dotaz po poslední prohlídce se mi zobrazuje při zapnutí i vypnutí motoru kolik zbývá km a dni do prohlídky a to i po servisu kdy kdy je čas další rok do prohlídky a to i na rádiu když dam náhled stav auta tak je tam vybarveny motor a píše to stavy do prohlídky nevíte jak to dat pryč leze mi to na nervy , po prohlídce mám týden ale musím rict ze když jsem jel ze servisu tak to nedělalo až za 2 nebo 3 dny to zobrazuje tu hlášku a i kolik zbývá dní Editováno: 27. Květen 2020, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 (editace) Ten kto ti servis robil,nenastavil spravne,resp vobec novy servisny interval,pteto sa ti stale zobrazuje ten stary,aj ked mas servis spraveny/ teda snad/ Editováno: 27. Květen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. Květen 2020 Sdílet Vloženo 27. Květen 2020 (editace) Ja prave tam mám ty km a dny dobře jen to proste zobrazuje , a nedělalo to když jsem jel ze servisu Editováno: 27. Květen 2020, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 A to tu informaci infotainmentu nemůžeš přepnout jinam? Taky si to tam mohu zobrazovat, budu-li chtít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 (editace) Ukazuje to na maxidotu a ukazuje to když dam stav auta na rádiu tak to taky píše hlášku servis za 29500km a 730dni proste jako kdyby mi tam někdo nastavil ze to chci pořad vidět nastartuju pipne to a pak to zmizí jako když se ti blíží servis s tím rozdílem ze mám do servisu dva roky Editováno: 29. Květen 2020, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Pri 27800km telefonat zo SA,ze auto si pyta servis,ze ci si nechcem naplanovat prehliadku´/cez Skoda Conect/.Od 1600km do servisu sa mi hlaska zobrazuje aj na maxidote pri vypnuti zapalovania. Caka ma vo stvrok servisna prehliadka gratis,ponukli aj nahradne auto.Super pristup a starostlivost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Ty máš nějaký předplacený servis, nebo máš auto na leasing, nebo něco jiného? Nemám osobně žádné ponětí, že by běžně existovala předepsaná servisní prohlídka grátis, určitě ne pro čistě soukromou klientelu při normálním nákupu auta a zavedené smlouvě s prodejcem a servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Kazdy Superb kupeny na Slovensku ma v cene servis BASIC na 5 rokov GRATIS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Takze 1va serviska po 30 000 km absolvovana,samo GRATIS.Dostal som iba papier s elekronickym,servisnym zaznamom.Olej podla normy VW 508 0w-20.Cas trvania cca 1,5 hod.Nahradne auto Octavka potesila:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrisek Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Ahojte, ja planujem odkupit z lizingovky SIII combi 140kw L&K 2016/9 dvojkolka, auto bolo pridelene mne od prevzatia z predajne ale mam uz na jazdene 163.000km. vo vybave je front assistant, adaptivny tempomat, adaptivny podvozok, nezavisle kurenie, vyhrievane celne sklo, vetrane sedacky, parkovaci asistent, cuvacia kamera a ine. Servisne prehliadky su vypisane z lizingovky na pridelenom uzivatelskom ucte aj s nehodami. Mam stale dilemu ci do toho ist alebo nie. Jazdim na tom da sa povedat slusne obcas dynamickejsie. 75 % su dialnice. Cena na odkup medzi 450 tisic - 500 tisic CZK dakujem za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Zaprve, neni trochu divne, ze dvojkolka (predpokladam predokolka) ma pri servisu 60tkm napsany Olej diferencialu / Haldex? Jinak za tuto cenu tento rocnik v tomto stavu a najezdu bych do toho nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Chlapi jen pro zajimavost kolik vas stala ser. prohlidka? . Mam najeto 22 400km byl jsem na druhe servisni prohlidce olej jsem si privezl svuj a zaplatil jsem 230 Euro v Estonsku. Pred rokem prvni prohlidka stala (olej jsem si privezl) 158 Euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Polozky vo fakture su stejne? Napada ma jedine: brzdovka, filtre, sviecky (ak mas benzin), ktore sa pri prvej asi nerobili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Svicky se menej po 60000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Môže sa servisná prehliadka prekročiť o nejaké km? Ak áno, tak o koľko km? A čo všetko si dať vymeniť pri 2.servisnej prehliadke? Motorovy olej+filter (to je predpísané) Toto si chcem dať vymeniť, aj keď sa vraj nemusí meniť... Olej v DSG Olej v Haldexe Ešte niečo...? Editováno: 12. Říjen 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Silne sa neodporuca prekracovat,to byvalo kedysi,treba radsej skor.Kolko mas km,aky rok vyroby auta?Ak si v zaruke,servis ti vybehne presne,co sa po urcitych rokoch a km ma presne spravit.Ty si mozes povedat,co chces extra,alebo s cim mas problem a ak je priestor a mozne to riesit,za poplatok ti to spravia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 (editace) Superb Sportline, 2.0TDI,140kw,DSG7,4x4 Vyrobeno 02/18 Cca. 58500km Prvu som absolvoval pri cca. 29000km Cize auto mi už vypisuje hlášku, že servisná prehliadka o 300km... Ide o to, že zajtra mam ísť do DE Pôvodne som mal ísť na firemnom, no dnes večer mi volal šéf, že či nemôžem zobrať súkromné auto... Že prehliadku môžem kľudne "prekročiť" Co sa mi moc nezdá... Cesta do DE a späť celkovo 2600km Cize by som to prekročil o celkom dosť km... Editováno: 12. Říjen 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 To už je hodně. Mám pocit, že "tolerance" byla tuším tisícovka. A jestli to máš na operativní leasing, tak bude řvát hlavně leasingovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Nie, žiadny leasing a pod.... auto je "moje" Preto to chcem mat všetko OK a nič neriskovať, aby som neprišiel o záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Nejjednodusi je zavolat do servisu a mas jasno hned. Ja se tenkrat objednaval zavatkem prosince a sel sem az zacatkem ledna a rikam ze to urcite pretahnu s km a rikali ze to nevadi ze o tom vedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Tohle bych chtěl písemně :-) 100% to popřou v momentě, kdy jim Škoda zamítne případnou reklamaci z důvodu nedodržení servisních intervalů a oni ji budou muset hradit z vlastní kapsy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 V 12. 10. 2020 na 20:56, titanius napsal: Superb Sportline, 2.0TDI,140kw,DSG7,4x4 Vyrobeno 02/18 Cca. 58500km Prvu som absolvoval pri cca. 29000km Cize auto mi už vypisuje hlášku, že servisná prehliadka o 300km... Ide o to, že zajtra mam ísť do DE Pôvodne som mal ísť na firemnom, no dnes večer mi volal šéf, že či nemôžem zobrať súkromné auto... Že prehliadku môžem kľudne "prekročiť" Co sa mi moc nezdá... Cesta do DE a späť celkovo 2600km Cize by som to prekročil o celkom dosť km... Skutocne menite olej po 30 000 ? Doteraz vzdy ked som mal premenlivy interval, aj som pouzival predpisany olej, snazil som sa menit okolo 15 000, myslim ze 30 000 je uz dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.