Pawlisko Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Dobrý den, hledal jsem, ale kromě adaptéru jsem nic nenašel a proto se dovolím zeptat majitelů SUPŮ, jaký používáte držák na mobil? Líbí se mi ty do mřížky, protože matlat si sklo se mi už moc nechce (používal jsem na Octavii) a především, vzdálenost skla od sedačky je delší jak u Octavie. Bohužel střídám mobily (iPhone SE, 7, 7 Plus, X,...) a z toho důvodu je pro mě nesmysl kupovat ty magnetické, protože bych musel mít polepený každý telefon a zároveň odpadá možnost BRODIT konzolí, protože bych musel mít několik "paticí". Ideální nějaký, který nepadá, je nastavitelný a především ozkoušený Předem díky za návrhy, případně i za fotky Vašich řešení. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Tak se podělím, držák je focen ve Fabii, jelikož sem jo tam přehodil manželce. Používal jsem ho v supu rok, nejčastěji v něm byl huawei p9, občas p7, parkrát Samsung note 3. Teď ho používá manželka ve Fabii na iPhone Se. Je nastavitelný a drží pěkně. Můžu doporučit.Já teď používám držák od nilkin, magnetický včetně bezdrat. Nabíjení - funguje pěkně se Samsung s8. Snad to někomu pomůže:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ja telefon hazim do popelniku( samsung galaxy S8) pritelkyne tam dava iphone 8 a bez probpemu. Jak na navigaci,tak na bezne vozeni. Tyhle drzaky do ventilaci nejsou spatny. Ale precijenom telefon za 20tkc+ nedam do pofidernich pacicek do ventilace. To uz je lepsi ten co ma kolega nademnou v SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Mám HF, takže mi nevadí ani telefon v kapse, ale když si chci zapnout navigaci (WaZe) kvůli radarům apod. tak ho mít v ruce nemůžu... Jinak já mám iPhone půjčovnu, takže beru telefon, který mi zůstane (iPhone SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, X) a nemůžu mít na všech nalepený magnet nebo kupovat patice :| Proto je pro mě řešení buď přísavka na sklo (to už mám) nebo něco do ventilace :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 já mám kombinaci sokl od broditu na palubce a na něm na kloubu univerzální držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Muzes dat fotku? Pripadne i odkazy? Edit: ten univerzalni neni pro iPhone Plus Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 fotku po ruce nemám.. Od broditu je jen ta konzole a kloub na držák. Samotný držák už je něco do čeho pasoval telefon. Kloub taky neni potřeba, ale líp se na to kouká a šmatlá, když je to pootočený. Moje kombinace je https://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-854218/brodit-proclip-montazni-konzole-pro-skoda-superb-09-15-na-stred-vlevo.html https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215114/brodit-montazni-adapter-s-kloubem-pro-vsechny-phr-sh-drzaky.html https://www.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR-047/sh-drzak-mini-pda-gripper-2-nastavitelny-59-89-mm.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Kdybych te poprosil mohl by jsi udelat fotku od ridice a spolujezdce? Zajimalo by me jak to vypada v realu. Nespecham na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 vzhled jsem ani moc neřešil a už vůbec ne od spolujezdce, ten si zvykne. Ale samotný držák by se asi dal sehnat elegantnější. Podstatné pro mě bylo, že je na to dobře vidět, je to po ruce a zároveň to ani nepřekáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 12. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malece Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 prosím jak máš v tom supu ten držák přidělanej na tu palubku... děkuji za info popřípadě foto z druhé strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Myslíš ten sokl od Broditu? Ten je narvanej do škvír mezi palubkou a rádiem/větrákem. Jsou na něm takový zpětný háčky. Dodávaj k tomu takový pajcr, ty mezery se trochu roztáhnou, ten sokl se do nich narve a pak jen tak nevypadne. Neni mi úplně jasný co přesně má být v záběru "z druhé strany" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buri_07_12 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Ahoj, tak já mám teda magnetický ve ventilaci ale pravda mám jen jeden telefon nestřídám je .... a ten plíšek nemám nalepený na telefonu ale v průhledném PVC obalu co byl k telefonu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.