Lasse Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pylový filtr.Taky se mi to stalo.Kdyz je hodne spinavej,tak jak navlhne z prachu se stane blato a nepropousti skoro zadny vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pylový filtr.Taky se mi to stalo.Kdyz je hodne spinavej,tak jak navlhne z prachu se stane blato a nepropousti skoro zadny vzduch. No a nehledě na to že v tom filtru jsou bakterie a různé sračky které dýcháš ani o nich nevíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ochcavia Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdarec.... Je mozny ze diky filtru mi to obcas zasmradne kdyz pustim vetrak na plno???? Jinak okno se mi mlzi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdarec.... Je mozny ze diky filtru mi to obcas zasmradne kdyz pustim vetrak na plno???? Jinak okno se mi mlzi taky Jj je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Čaute přátelé,mám problém se zamlžováním oken, climatronic mi funguje (doufám) dobře :-) jak jsou mínusové teploty a dám automatiku klima tak se mi to během chvilky zamlží až to není hezké,okamžitě přepínám na manuál a dám pouze na okna a plný výkon ventilátoru, ale to je doba než to povolí a navíc to vyfouká po ujetých 15 km přední celý sklo a částečně přední na stranách.A ty zadní ani náhodou.Takhle nová auta a problémy se zamlžováním to jsi myslím že je opravdu blbost.Co říkáte? Jsem majitelem octavky od prosince a tohleto mě rozčiluje.mimojiné.. mám prasklý kryt na předním repru ve dveřích u spolujezdce nemá někdo jeden navíc ?Díky za odpovědi a rady ja som mal problém so zamlžovaním,a problém bol v tom že mi cez rozvod kúrenia rozohnalo vodu po celom intri.Tak som mal v aute malé kúpalisko.A to len preto že bývalý majitel nebol schopný vyčistiť odtokové otvory pod predným sklom.Nič iné mi neostávalo len rozobrať celý spodný tapec a komplet to vysušiť. Bol som z toho úplne na mozog.Mlžiť to okamžite prestalo. Potom som prebehol všetky miesta kade by sa dovnútra mohla dostať voda . Ďaľší problem bol vo foliách na dverách,lebo boli potrhané a slzilo mi to aj tade.Teraz už je všetko o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Zdarec.... Je mozny ze diky filtru mi to obcas zasmradne kdyz pustim vetrak na plno???? Jinak okno se mi mlzi taky Může to být tím filtrem, ale hlavně si vičisti sprejem klimatizaci - výdechy a výměník co je u nohou spolujezdce. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=čištění+klima http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ění+klimatizace http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ění+klimatizace http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=30352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Čaute přátelé,mám problém se zamlžováním oken, climatronic mi funguje (doufám) dobře :-) jak jsou mínusové teploty a dám automatiku klima tak se mi to během chvilky zamlží až to není hezké,okamžitě přepínám na manuál a dám pouze na okna a plný výkon ventilátoru, ale to je doba než to povolí a navíc to vyfouká po ujetých 15 km přední celý sklo a částečně přední na stranách.A ty zadní ani náhodou.Takhle nová auta a problémy se zamlžováním to jsi myslím že je opravdu blbost.Co říkáte? Jsem majitelem octavky od prosince a tohleto mě rozčiluje.mimojiné.. mám prasklý kryt na předním repru ve dveřích u spolujezdce nemá někdo jeden navíc ?Díky za odpovědi a rady VYMEN SI PYLOVEJ FILTR!!JE NA PRAVY STRANE V ODTOKOVYM KANALE POD PLASTEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 VYMEN SI PYLOVEJ FILTR!!JE NA PRAVY STRANE V ODTOKOVYM KANALE POD PLASTEM Pochybuji, že by byl filtr po několika měsících tak ucpán. že by docházelo k mlžení. Pochopitelně je nutné filtr 1-2 x ročně měnit ,ale podle mých zkušeností se jedná o: - poruchu servomotoru klapek rozvodu vzduchu - či omylem zapnutý vnitřní oběh vzduchu V ostatních případech i u kombíku se okna nemlží ani při provozu na ECON a to i v chladných vlhkých ránech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Pochybuji, že by byl filtr po několika měsících tak ucpán. že by docházelo k mlžení. Pochopitelně je nutné filtr 1-2 x ročně měnit ,ale podle mých zkušeností se jedná o:- poruchu servomotoru klapek rozvodu vzduchu - či omylem zapnutý vnitřní oběh vzduchu V ostatních případech i u kombíku se okna nemlží ani při provozu na ECON a to i v chladných vlhkých ránech Taky si myslím že nějaký ten servomotor si bude dělat co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ono taky záleží jaký filtr koupíš. S levnýma z intercaru(zákazník za 120 Kč) je to polský Filtron jenom špatné zkušenost. Nevím co dávájí Škoda servisy,ale ten po roce měl větší průchodnost než nový polák. Takže na filtru nešetři. Že já blb se nechal ukecat,že ve filtrech není rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ono taky záleží jaký filtr koupíš. S levnýma z intercaru(zákazník za 120 Kč) je to polský Filtron jenom špatné zkušenost. Nevím co dávájí Škoda servisy,ale ten po roce měl větší průchodnost než nový polák. Takže na filtru nešetři. Že já blb se nechal ukecat,že ve filtrech není rozdíl škodovka má většinou MANNy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Prosim poradíte někdo co dělat pokud se mi pořád zamlžují všechna okna uvnitř? vyměnil jsem pylový filtr a pořád se to mlží.i když pustím větrák naplno,tak se sotva odmlží přední boční okna tak do poloviny.zadní vůbec. díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ty te ukamenujou... Uz se to tu taky probiralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 nemáš puštěný vnitřní okruh? zkus nahmatat před spolujezdcem zespodu za kastlíkem klapku vnitřního okruhu a vyzkoušej jestli se otvírá a zavírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 At hledam jak hledam,nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tak jsem na to koukal a tlačítko vnitřního okruhu nesvítí,takže asi nefunguje,klapku zkusím nahmatat a uvidim.kazdpadne diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 jo to tlačítko ti nebude svítit když ho budeš mít natočene na ofuk oken tam vnitní okruh vyskakuje.vešech polohah jde ale přepneš na okna a vyskočí automaticky.nevím proč.tak at nehledaš zbytečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak to tlačítko nesvítí vůbec,nesvítí ani to osvetlení na regulaci teploty vzduchu ani rychlost ofuku,ani to směrování.......kouknu na pojistky,jinak nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 To, ze ti nejde podsvietenie je asi ziarovkou - musis vytiahnut prepinac rychlosti ventilatora( pojde tazko, mozes si pomoct kliestami, ktore obalis izolackou) a pod nim najdes ziarovku, vytiahnes ju pinzetou- je iba nasunuta. A ten vnutorny okruh je pri prepinani dost pocut, takze staci pocuvat ci funguje- v zapnutej polohe sa jeho znacka rozsvieti na zlto, bez ohladu na to , ci funguje samotne podsvietenie. A este mali tip: pravi plast pod oknom(ten nad pel.filtrom) ma zlab co odvadza vodu. Ak ho mas zlomeny moze ti tiect voda na filter a ventilator nasava velmi vlhky vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak ta klapka na ten okruh funguje,je slyset jak se zavira a otvira a tlacitko sviti kdyz je ofuk nastaveny jinam nez na predni sklo. Doted jsem jezdil s tim ze to nesvitilo,takze nebyl zavreny vnitrni okruh a porad se to hrozne mlzilo.ten plast praskly neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 nepravděpodobný,ale může být ucpaná hadička odtoku pod výparníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 A co vymennik v kureni? Moze zlahka slizet a to vytvara hmlu na oknach- necitis v interieri sladkasti zapach s kurenia? Skontroluj hladinu chlad. kvapaliny- resp. postupny pokles. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 nepravděpodobný,ale může být ucpaná hadička odtoku pod výparníkem prosimte kde tu hadičku najdu? kouknu na to. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvojir Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 A co vymennik v kureni? Moze zlahka slizet a to vytvara hmlu na oknach- necitis v interieri sladkasti zapach s kurenia? Skontroluj hladinu chlad. kvapaliny- resp. postupny pokles. zadny zapach z koureni necitim,ale muzu se na ten vymenik podivat,jen mi prosim napis kde je. mam tohle auto chvilku (Octavia I r.v. 2002) a nevim kde co je.ale to zamlzovani je fakt hruza. Kdyz do toho auta vlezu,okna nejsou zamlzene,krasne ciste,jakmile ujedu nejaky kilometry,okamzite je to vsechno zamlzeny a nicim to nejde odmlzit, ani kdyz pustim vetrak naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Pokial necitis ten zapach vymennik nekontroluj, je to radiator v kureni, nie je to az tak lahko rozoberatelne. Niekedy sa stava , ze pod podlahovym kobercom je voda a ta sa zraza na oknach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.