motorpower Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Odzkoušeno až na cca 130PS, jezdí moc pěkně. Více po telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Pěkné, je tam v potenciálu nějaký podstatný rozdíl oproti 1.2 TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 To je ohromný posun vo výkone keď 81kw verzia po zabehnutí má aj cez 90kw, ale aj nemusí. Mňa by ten max potenciál tiež zaujímal, keďže niekde som čítal, že tento 3 válec je robustnejší ako 1,2 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 7. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2018 V 6. 1. 2018 na 13:55, marfan napsal: To je ohromný posun vo výkone keď 81kw verzia po zabehnutí má aj cez 90kw, ale aj nemusí. Mňa by ten max potenciál tiež zaujímal, keďže niekde som čítal, že tento 3 válec je robustnejší ako 1,2 TSI. Jak u koho sérii jsem měřil na šesti 81čkách a nejvíce jsem naměřil 84kW. Asi mám poctivě nastavenou brzdu , měření odpovídá výsledku měření na hřídeli z DE, 83,6 kW a 81,5 kW. V každém případě mě třívalec překvapil tím co jsem nečekal, je poměrně kultivovaný. Ale stejně bych si ho asi nekoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Tak ty máš reálnu skúsenosť ako to je, ja mám len niekoľko info s magazínov, fór a webov kde to bolo napísané, ukázané. Keď vidím ako ten trojválec ide podľa videí kde predvádzajú zrýchlenie tak mám pocit, že ten motor ide o dosť lepšie ako 1,2TSI. Tento trojválec limituje turbo ? či niečo iné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 A co na takyto vykon povie dsgcko?Ako je na tom krutiak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Zdravím ... jaký máte názor na chiptuning? Má už někdo zkušenost s úpravou tohoto typu motoru. Skoda Fabia 1.0 TSI 70kw (95hp) r.v. 2018 (zaplať pán bůh bez filtru pevných částic) ... Doporučili byste upravu? Já vím, že se říká "z hovna zlato neuděláš" ale i tak ... navýšení na 84 kw od quantum chiptuning zní zajímavě ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 K tomu ti asi nejvíc řekne @motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
takeshi Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ahoj, chtěl jsem se zeptat má tu někdo de-cat a odladěnou na to jednotku aby to střílelo do výfuku? nikde jsem nenašel téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 V 7. 2. 2019 na 18:07, arokysjerdno napsal: Zdravím ... jaký máte názor na chiptuning? Má už někdo zkušenost s úpravou tohoto typu motoru. Skoda Fabia 1.0 TSI 70kw (95hp) r.v. 2018 (zaplať pán bůh bez filtru pevných částic) ... Doporučili byste upravu? Já vím, že se říká "z hovna zlato neuděláš" ale i tak ... navýšení na 84 kw od quantum chiptuning zní zajímavě ... ? Quantum SW jsem videl a hruza. Nedoporucuji, navic v CR je to jen "franciza".. jako mekac.. ceska pobocka ani nevi co dela (nedelaji sami SW), resp dostanou jen to co jim posle "matka".. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian85 Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 (editace) čo si myslíte o xtuningu že dokáže z 1.0tsi 70kW dať až 95kW a 250Nm? Nie je tých 250Nm už na tú spojku a prevodovku veľa? Editováno: 6. Únor 2021, autor: marian85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Pokud by to byla pravda, tak ano, výsledky z těchto brzd, většinou odpovídají tomu, co chce daná firma naměřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Haman Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Některé firmy nabízejí i legální zapsání do techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Ahoj, máte někdo zkušenosti s čipem u této motorizace se zapsáním do TP? U koho, parametry (kw, Nm) a cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 To silne pochybujem ze ti niekto nieco napise do tecgnicaku, to by musel znova vykonat skusky na na eurotemp6d normu, a predpokladam ze po cipe by ju nesppnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 No proto se ptám, jelikož v příspěvku výše se píše, že firmy nabízejí legální zapsání do TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Samozřejmě, že to lze zapsat: https://www.auto.cz/homologace-chiptuningu-je-uz-opravdu-legalni-a-pozor-hrozi-vysoke-pokuty-109419 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Haman Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Dělá to firma v Hradci Králové která má vice poboček a zápis dělají jen v Praze. Čipují to na stejné parametry jako má 81kw. Kdyžtak sem můžu dát odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Já bych připomněl, že verze 70 a 81 kW v sérii nejsou 100% stejné motory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Vše podstatný je stejný - turbo, ic, vstřiky, ojnice, hlava je taky stejná, písty taktéž. Údajně se liší ventily (81kW plněné sodíkem), ale nejdou samostatně objednat, takže je to jen spekulace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 V 6. 2. 2021 na 19:11, JendaII napsal: Ahoj, máte někdo zkušenosti s čipem u této motorizace se zapsáním do TP? U koho, parametry (kw, Nm) a cena? Zápis do TP je v reálu k ničemu, zápis navíc lze při navýšení pouze do +20% a zápisem ztrácíte tovární záruku, navíc SW verzi nahranou v ECU žádná STK neřeší, ani nemůže, nemají tovární čísla SW verzí od automobilek a je prakticky nereálně, že by se to v budoucnu změnilo (běžně je na jeden motor několik SW verzí od automobilek, či aktualizací).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 (editace) 1.0TSI 70kW OPF (95HP) na 135HP / 240Nm: https://www.dp-race.com/shop/skoda-cs/fabia-cs/fabia-iii-sk260-14/1-0-tsi-70kw-160nm-100kw-240nm/ viz. graf: Editováno: 11. Únor 2021, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Nebol tu mimule polec ako niekto na cipnutej oktavke to pustil do cisterny. Poistovna kratila plnenie lebo motor bol cipnuty, tak ze si to pan sofer cvakol aj z svojho, a to moze byt rad ze tam nebol uraz alebo smrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Tomu nevěřím, žádná pojišťovna neřeší ani nemá jak zjišťovat jaká je v ECU SW verze, to by musel být případ kompletně upraveného vozu i se změnou HW - nehomologovaného, který se už dá celkem jednoduše ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 No ked tuknes niekomu blatnik asi to nubudu riesit, ale akonahle treba platit veke ciastky, s riesenim ekologie, tak ver tomu ze znalec od poistovne prelezie vsetko, zacne pneumatikami a diskami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.