Spimich Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Zdravím a omlouvám se, pokud se to tu již řešilo. Mám problém s vybíjením autobaterie v jedničkové fábii 1.2 HTP. Baterka proměřená, dobíjení v pořádku...odběry zkontrolovány. Zjistil jsem podivný zvuk, který vychází odněkud z motoru...cca každé 3 minuty. Auto v klidu, zamčené a vybíjí se. Zvuk zní takto ... na videu 2:58. Veděl by někdo, co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 benzinové čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 A dělá to po jízdě,nebo i když to auto delší dobu stojí?Mohl by to být nějaký regulační ventil,který upouští po jízdě tlak z palivové soustavy.To by ale muselo po nějaké době přestat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spimich Vloženo 5. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 před 7 minutami, DAVID7001 napsal: A dělá to po jízdě,nebo i když to auto delší dobu stojí?Mohl by to být nějaký regulační ventil,který upouští po jízdě tlak z palivové soustavy.To by ale muselo po nějaké době přestat... Děje se to i po delším stání... slyšel jsem to třeba po třech hodinách, co bylo v klidu zamčené. Zajímavé je, že to dělá asi jenom když je větší zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Pokud je ten zvuk palivové čerpadlo, tak by to mohl dělat vadný dveřní spínač - si myslí že někdo odemnknul a otevřel dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 (editace) Tohle mi dělá okamžitě po vypnutí motoru, se nastavuje škrtící klapka, či co. Ale rozhodně ne po hodinách stání bezdůvodně. Asi bych šel po kabelovým svazku, jestli není nějak poškozenej. Editováno: 5. Únor 2018, autor: tomik.cesko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Pokud by to nějak souviselo s teplotou... Je tam klimatizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 před 11 hodinami, Petr L. napsal: Pokud je ten zvuk palivové čerpadlo, tak by to mohl dělat vadný dveřní spínač - si myslí že někdo odemnknul a otevřel dveře. Kdyby to bylo tím, tak je možné VAGem závislost čerpadla na dveřích deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 To čerpadlo je ale přece v nádrži a u motoru by být slyšet nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 čerpadlo je slyšet z boku auta, tohle je škrtící klapka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Tak si to poslechni pod zadnim sedadlem a uvidíš:-) uslyšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkv232 Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 nevím ,jestli je to čerpadlo,či klapka ,ale dělá mi to taky.Vypozoroval sem ,že jenom když nechám zařazenou zpátečku .Už mi to vytlouklo baterku.Prostě po zacouvání zařadím za 1 a típnu Tož, toť moje řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.