Únor 6, 20214 r ano vymena egr mne pomohla iba prvy krat prečitaj si cele vlakno budeš mudrejši egr bolo ako nove odporučam nekupovať EGR skor by som sa zameral ešte raz zmerat hodoty s EGR a nasledovne hodnoty s vahy vzduchu tam zbadaš rozdiely
Únor 6, 20214 r ešte ma napadlo ak mate obaja vcds za kedy bude merať teplotu s egr tak na vcds si pozrite aktualne hodnoty klapky vyfuku a otvorenia klapky egr + hodnotyvahy vzduchu
Únor 6, 20214 r tak ted jsem přečetl celé vlákno, ale nikde jsem neviděl, jak jsi odstranil ty tvůj problém. Ty hodnoty egr a váhy vzduchu se dají nějak sw upravit ? Omlouvám se , ale četl jsem od 1 strany až dokonce
Únor 6, 20214 r problem som neodstranl.to neviem či sa daju hodnoty nejak upraviť sw keby so problem odstranil dal by som vedieť
Únor 8, 20214 r Když to tady tak pročítám... známý když mu na autech začly téct pumpy, nebo se mu to přehřívalo (provozoval vícero 1.6tdi) tak si v servisu(neautorizovaným) tam nechával dávat pumpu bez clony. Nevím jestli tam pasuje ze starší generace nebo ji přímo prodávají. Říkal, že závadu to žádnou potom nepíše. Co zkusit u toho funkčního auta odpojit ten konektor jak se to bude chovat?
Únor 8, 20214 r Skúsil som bez zmeny akurát keď dáš na ňu trvale napätie tak sa zohreje rýchlo vlastne simuluješ ako že neohriaty motora clona zostane vysunutá
Únor 17, 20214 r Ahoj. Tak po dalším pokusu je auto O.K. Teplota konečně nepadá a motor se dohřívá jak má. Zkoušel jsem s webastem i bez a vše bez problémů. Nedokážu přesně říct co pomohlo, ale naposled se vydělala vodní pumpa, čerpadlo intercooleru, zkoušel se chod obou čerpadel i směr. Sundala se hlava intercoleru, pak se tlakovala, kvůli zjištění případné praskliny. Sundán EGR , udělal se proplach chladiče EGRU. Nově nastavené hodnoty EGRU. Nikde se nic konkrétního, co by mělo tento problém zapříčinit nezjistilo, ale začalo to fakčit. trochu se přikláním k přicpanému chladiči EGRU, protože při měření teplit na hadicích se shodným autem, mně ty teploty vycházely roznílně a i opačně. Takže se nožná mohla voda přetláčet někde opačně.
Únor 17, 20214 r vymontoval čerpadla ven, prodloužil kabel a v kýblu s vodou + nějaký přípravek zkoušel směr otáčení
Únor 17, 20214 r Ďakujem pošli marian.belica@gmail.com pripadne mi tam nápis aj tel číslo zavolal by som ďakujem
Únor 17, 20214 r ty teploty i s označením hadic kde jsem měřil, jsem dával na vlákno o stranu zpět, tak na to mrkni a v pátek odpoledne pošlu info od mechanika
Únor 17, 20214 r Osobne si myslím že teplota na hadici č2 čo ide z intercolera bola teplejšia preto lebo mu viac otváralo egr tým išli teplejšie plyny z motora a viac ohrievalo intercoler a tým aj vodu
Únor 18, 20214 r bavil jsem se i s člověkem, který programuje řídící jednotky aut, dělá veškerou diagnostiku atd a říkal, že pokud by EGR chodil zle, tak to auto vyhodnotí jako chybu. Tuto variantu úplně vyloučil. To stejné i servis vyloučil. Já samozřejmě netvrdím, že to je pravda protože to nevím, ale jen konstatuji slova druhých. Upraveno Únor 18, 20214 r od lkar
Duben 7, 20214 r Ahojte vsetci, skusim sa Vas aj tu opytat, poprosil by som vas o informaciu ako dlho sa zohreiva vasa octavia 2.0 tdi ale ide mi najme o facelift verzie so 7 st prevodovkou dsg (model 2018-2019) (hlavne motorizacie s adblue) v najhorsom aj s manualnou prevodovkou, pre porovnanie mozte napisat aj starsie octavie s dsg prevodovkou kolko sa zohrievaju, mojej (2018) trva cca 5 km odlepenie rucicky od 50 st vody a cca 15 km na 90 st vodu pri teplote 0 st a 105 km/h mimo obce, dakujem za kazdy prispevok. S pozdr Luky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.