los pakos Vloženo 24. leden 2016 Vloženo 24. leden 2016 (editace) Já jsem přišel na zajímavou věc, když ostříknu sklo, tak se mi po nějakém čase spustí stěrače. Ovšem když ostříknu sklo a během stírání ho ostříknu znovu, tak příští ostřik se mi spustí stěrače okamžitě bez žádné pauzy. Editováno: 24. leden 2016, autor: los pakos Citovat
Zlata Vloženo 24. leden 2016 Vloženo 24. leden 2016 Máš vyhřívané trysky? Utopené stěrače mi popravdě nijak nevadí, ten prostor pod kapotou stejně nečistím. Normálně to jen přejedu košťátkem od sněhu a zkontroluju gumičky, jestli nejsou přimrzlé (na to ty stěrače jdou dostatečně zvednout i pod kapotou). Po nastartování okno stěračema setřu a hotovo. Případně ještě ostřikovačema rozmrazím zbytky ledu, v tomhle případě u mě jde vždy první voda a pak stěrače. Bohužel trysky mám nevyhřívané, tak to jsem zaváhala. Zvednutí malinko stěrače jdou na kontrolu gum. Citovat
epo Vloženo 24. leden 2016 Vloženo 24. leden 2016 Tak jsem přišel na to, že je asi potřeba tu páčku fakt držet delší dobu. Pak jede voda a zároveň stěrače - ok, nechám to být... Včera ráno jsem na dálnici zjistil, že mi asi taky zamrzla voda v zadním ostřikovači, což by se dalo vysvětlit tím, že jsem ho fakt dlouho nepoužil a asi tam ještě byla v hadičce letní směs. Dneska se oteplilo a vzadu už to stříká taky. Alelujá!!! Citovat
epo Vloženo 13. Duben 2016 Vloženo 13. Duben 2016 Drobný "tuning" hrdla nádržky ostřikovačů. Díky Rapiďákům za inspiraci - na F3 to pasuje taky Snad to časem nezpuchří... Pokud by jste někdo zatoužil si to taky pořídit, tak http://flexifill.cz Citovat
epo Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 Jeste jsem je nemenil (cca rok a pul a 35tis najeto). Zatim smouhy nedelaji, tak neni duvod... Citovat
Termiter Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 Mám stejnou zkušenost. Načínám druhou zimu a stírací lišty jsou stále původní. Netrhají se, nepraskají, šmouhy nedělají. Citovat
Eric_ Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 Asi ide aj o vydarenie mal som na Octavke II stierače 6 rokov a nešmuhovali ani sa netrhali, bol som nadmieru spokojný, občas cez silné daždivé obdobie som používal tekuté stierače Rain Repellent a bol som max spokojný. Citovat
RDMBR Vloženo 7. Listopad 2016 Vloženo 7. Listopad 2016 No se mi zdálo že to je pi... měnit je každý rok podle příručky, a ještě ta cena je docela přestřel za kousek gumy Citovat
VojtaCZ Vloženo 30. Listopad 2016 Vloženo 30. Listopad 2016 Tak stěrače z výroby moc dlouho nevydrželi. Mám auto 8 měsíců a už začali vrzat. Když jsem kupoval na starou Fabii originál stěrače tak vydrželi 2 roky. Citovat
Wittmann Vloženo 30. Listopad 2016 Vloženo 30. Listopad 2016 "vrzat"? to nemusí být nutně na závadu Citovat
Heini Vloženo 30. Listopad 2016 Vloženo 30. Listopad 2016 Tak na F1 jsem měnil stěrače až po 8 letech, pravda, byly kamenné. F3 mám rok a zatím dobrý... Citovat
camarena Vloženo 15. leden 2017 Vloženo 15. leden 2017 Vratim sa k starsiemu nezodpovedanemu prispevku, da sa nejak nastavit smer ostrekovania? U sofera je OK, ale ta u spolujazca streka fakt spatne. Citovat
RDMBR Vloženo 18. leden 2017 Vloženo 18. leden 2017 taky vám když si ostříknete přední sklo vyteče i něco na zadní? Citovat
BrozikCZ Vloženo 20. leden 2017 Vloženo 20. leden 2017 Mam HB a strika to dost divne a obcas to stece az dozadu. Jeste jsem se v tom nezkousel vrtat, ale neco s tim budu muset provest. To ze ti to "ostrikne i zadni okno" je urcite featura a ne bug Citovat
RDMBR Vloženo 20. leden 2017 Vloženo 20. leden 2017 neostrikne zadni sklo:) asi tím tlakem tak stece ze par kapek Citovat
smekac Vloženo 22. leden 2017 Vloženo 22. leden 2017 Takový problém nemám, ale mám combi. Zadní sklo je vždy suché. Citovat
ronall Vloženo 22. leden 2017 Vloženo 22. leden 2017 Mám HB a taky mě to nedělá, zadní sklo vždy suché. Citovat
gogorum Vloženo 23. leden 2017 Vloženo 23. leden 2017 V 15. 1. 2017 at 14:51, camarena napsal: Vratim sa k starsiemu nezodpovedanemu prispevku, da sa nejak nastavit smer ostrekovania? U sofera je OK, ale ta u spolujazca streka fakt spatne. Jde zvednout,nebo spustit. Potřebuješ na to desítku torx. Vedle trysky je dirka do které dáš torx a otáčením trysku zvedáš nebo spouštíš. 1 Citovat
castava Vloženo 10. Srpen 2017 Vloženo 10. Srpen 2017 Zdravím přátelé, mám malý (velký) problém se stěračema. Když prší, tak neuvěřitelně skáčou a vrzají po skle. Vrzání by ani tolik nevadilo, ale to skákání je příšerné. Nepomohla ani výměna stěračů. Přikládám video VID_20170629_114853.mp4 Citovat
Wittmann Vloženo 10. Srpen 2017 Vloženo 10. Srpen 2017 a dykť to stírá pěkně, ne? To skákání má na svědomí špatný úhel mezi stírátkem a sklem. Pokud vyměníš stěrače, tak se to asi změní (může i k horšímu). Existuje na to úhloměr a kroucením raménka se to dá nastavit. Citovat
castava Vloženo 10. Srpen 2017 Vloženo 10. Srpen 2017 (editace) Jasně, stírá to super, ještě že moc neprší :D. A to udělají v servisu? Editováno: 10. Srpen 2017, autor: castava Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.