Leden 24, 20169 r Já jsem přišel na zajímavou věc, když ostříknu sklo, tak se mi po nějakém čase spustí stěrače. Ovšem když ostříknu sklo a během stírání ho ostříknu znovu, tak příští ostřik se mi spustí stěrače okamžitě bez žádné pauzy. Upraveno Leden 24, 20169 r od los pakos
Leden 24, 20169 r Máš vyhřívané trysky? Utopené stěrače mi popravdě nijak nevadí, ten prostor pod kapotou stejně nečistím. Normálně to jen přejedu košťátkem od sněhu a zkontroluju gumičky, jestli nejsou přimrzlé (na to ty stěrače jdou dostatečně zvednout i pod kapotou). Po nastartování okno stěračema setřu a hotovo. Případně ještě ostřikovačema rozmrazím zbytky ledu, v tomhle případě u mě jde vždy první voda a pak stěrače. Bohužel trysky mám nevyhřívané, tak to jsem zaváhala. Zvednutí malinko stěrače jdou na kontrolu gum.
Leden 24, 20169 r Tak jsem přišel na to, že je asi potřeba tu páčku fakt držet delší dobu. Pak jede voda a zároveň stěrače - ok, nechám to být... Včera ráno jsem na dálnici zjistil, že mi asi taky zamrzla voda v zadním ostřikovači, což by se dalo vysvětlit tím, že jsem ho fakt dlouho nepoužil a asi tam ještě byla v hadičce letní směs. Dneska se oteplilo a vzadu už to stříká taky. Alelujá!!!
Duben 13, 20169 r Drobný "tuning" hrdla nádržky ostřikovačů. Díky Rapiďákům za inspiraci - na F3 to pasuje taky Snad to časem nezpuchří... Pokud by jste někdo zatoužil si to taky pořídit, tak http://flexifill.cz
Listopad 7, 20168 r Jeste jsem je nemenil (cca rok a pul a 35tis najeto). Zatim smouhy nedelaji, tak neni duvod...
Listopad 7, 20168 r Mám stejnou zkušenost. Načínám druhou zimu a stírací lišty jsou stále původní. Netrhají se, nepraskají, šmouhy nedělají.
Listopad 7, 20168 r Asi ide aj o vydarenie mal som na Octavke II stierače 6 rokov a nešmuhovali ani sa netrhali, bol som nadmieru spokojný, občas cez silné daždivé obdobie som používal tekuté stierače Rain Repellent a bol som max spokojný.
Listopad 7, 20168 r No se mi zdálo že to je pi... měnit je každý rok podle příručky, a ještě ta cena je docela přestřel za kousek gumy
Listopad 30, 20168 r Tak stěrače z výroby moc dlouho nevydrželi. Mám auto 8 měsíců a už začali vrzat. Když jsem kupoval na starou Fabii originál stěrače tak vydrželi 2 roky.
Listopad 30, 20168 r Tak na F1 jsem měnil stěrače až po 8 letech, pravda, byly kamenné. F3 mám rok a zatím dobrý...
Leden 15, 20178 r Vratim sa k starsiemu nezodpovedanemu prispevku, da sa nejak nastavit smer ostrekovania? U sofera je OK, ale ta u spolujazca streka fakt spatne.
Leden 20, 20178 r Mam HB a strika to dost divne a obcas to stece az dozadu. Jeste jsem se v tom nezkousel vrtat, ale neco s tim budu muset provest. To ze ti to "ostrikne i zadni okno" je urcite featura a ne bug
Leden 23, 20178 r V 15. 1. 2017 at 14:51, camarena napsal: Vratim sa k starsiemu nezodpovedanemu prispevku, da sa nejak nastavit smer ostrekovania? U sofera je OK, ale ta u spolujazca streka fakt spatne. Jde zvednout,nebo spustit. Potřebuješ na to desítku torx. Vedle trysky je dirka do které dáš torx a otáčením trysku zvedáš nebo spouštíš.
Srpen 10, 20178 r Zdravím přátelé, mám malý (velký) problém se stěračema. Když prší, tak neuvěřitelně skáčou a vrzají po skle. Vrzání by ani tolik nevadilo, ale to skákání je příšerné. Nepomohla ani výměna stěračů. Přikládám video VID_20170629_114853.mp4
Srpen 10, 20178 r a dykť to stírá pěkně, ne? To skákání má na svědomí špatný úhel mezi stírátkem a sklem. Pokud vyměníš stěrače, tak se to asi změní (může i k horšímu). Existuje na to úhloměr a kroucením raménka se to dá nastavit.
Srpen 10, 20178 r Jasně, stírá to super, ještě že moc neprší :D. A to udělají v servisu? Upraveno Srpen 10, 20178 r od castava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.