kitrab Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 A lepší to nebude :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.cz/clanek/automobilce-skoda-auto-chybi-cipy-muze-to-zkomplikovat-vyrobu-136656%3famp=1 To je těžký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 No až se embasofirma vyse.e na věčně nefungující všezdražující pí.oviny se vzdáleným nepřístupem, a začne opět vyrábět normální dostupná Škodawerke, bude po problémech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ahoj Škodováci. V únoru 2018 jsem v tomto fóru komunikoval na téma dodací / výrobní lhůta Karoq . Auta 1,5 TSI Style manual jsem se dočkal a je super. Vzhledem k tomu, že má již najeto 55 tis km jsem se rozhodl pro další a to 2,0 TSI / 140 kW , DSG, 4x4, Sportline / . Objednal jsem v listopadu 2020 a světe div se, nic se nezměnilo - auto do výroby půjde ve 49. týdnu 2021. Nemáte někdo info co jim ve fabrice tak trvá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ze by vyroba ? :) Forum plne infa hold nejsou dily a dlouho jeste nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Jedno foto z mého pracovního počítače. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 opravdu nečitelné, ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 už se mi to podařilo otevřít. děkuji , ale nejsem potěšen :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 (editace) Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda. Editováno: 12. leden 2021, autor: MAKEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Pravda je taková že tzv. standartní vozy ( tzv. lehké na výrobu bez dílů které chybý a jednodušší výbavy) jdou momentálně přednostně do výroby takže se může stát že jsou hotové třeba i do měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 před 17 minutami, MAKEL napsal: Nechce sa mi to veriť,švagor objednavali OIV Combi zaciatkom novembra a 28.12 som bol s nim po nu u predajcu,tak kde je pravda. No auto sice dostal, ale este nieje dokoncene :D az bude soft bez chyb potom mozes povedat ze je hotove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 👍👍👍 DoDo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quibusus Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Objednané 25.09. pripravené po vianociach 👍 (1.5 benzín, automat, edice 125 let) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Z třech výrobních linek dočasně dvě https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/skode-dochazeji-cipy-presouva-do-ceska-vyrobu-karoqu-40347664#dop_ab_variant=0&dop_req_id=dnBiVhBOPsA-202101130941&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 13. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2021 četl jsem, docela dobrá zpráva pro objednatele Karoqů. Díky za link. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apastej Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Tak som sa konecne dockal: 1.5 TSI DSG Live PLus. Objednane 29.Augusta a preberal som 15.decembra, takze som wstihol pre zavretim predajni na SK :-) Ale ako som cital.....niektory cakali menej. Uz mam cez 1000 km a zoznamujem sa, ale kedze pracaz domu + zakaz vychadzania, tak prilezitosti malo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Navazuji na můj chybějící USB u zrcátka z výroby. Včera mi v servisu USB dodatečně namontovali+výměna souvisejících plastů, aby "nechrastily". Musím servis pochválit! Hned jsem instaloval kameru a maká bezchybně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 (editace) před 53 minutami, JirkaVe napsal: @pigo - prosím, jakou máš kameru? Ta USB zásuvka má výstup 12V, ale většina kamer potřebuje jen 5V, což řeší adaptérem zabudovaným v zástrčce do zapalovače. Díky. Všechny USB C v autě mají výstup 5V. V autech mám všude NAVITEL R600 (nekolik let) a spokojenost. Při prvotním rozebrání v servisu jsem byl přímo u toho. Domnívali jsme se, že USB pouze nevsadili při montáži do krytu, ale nebylo to tak. Technik zjišťoval ve ŠA jak se věci mají a bylo nám sděleno, že chybí pouze zapojit vodiče s USB do jednotky pod osvětlením. Prvotní rozebrání mám nafocené, ale včera jsem tam auto nechal a půjčili mi náhradní vůz. Editováno: 3. Únor 2021, autor: pigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 před 17 minutami, dafro napsal: By mě ještě zajímalo, jestli by to šlo ofiko dodělat? Když jsem auto kupoval. tato možnost v konfiguraci bohužel nebyla. Myslím , že to bude podmíněno, protože já jsem v konfiguraci musel zadat čtečku značek abych měl USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Tak to mám asi smůlu a budu muset zvolit nějaké alternativní řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @pigo - díky moc, to by mě vůbec nenapadlo, ale jsem technická lama. Moc jsi mi ulehčil výběr kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Tyto kamery mají skvělé řešení samolepicího držáčku a nasazování. Jediná nevýhoda je, že mají zastaralý konektor USB mini, takže se musí z Céčka blbě redukovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.