Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 17 hodinami, PetriCZECH napsal:

Něco málo z letiště Přerov 😉

Tolik asi k dodací lhůtě, když už se to vozí až k nám do Přerova.

2DDD2C71-0072-4402-80DD-50C638FA14F5.jpeg

4E42FAA6-7172-4003-8D0C-36CA6E446782.jpeg

Tak to je mazec, to jsem netušil. Navíc moravská lokalita Přerov je poměrně z ruky od MB. No, zřejmě je to hodně tlačí. 

Vloženo
před 2 hodinami, KyAeRtOiQ napsal:

To je ta jedna z lepších odstavných ploch, asi dvě jsou jen štěrkové a ty auta jsou zaprášený jako prase za pár hodin.

Skladuje Škodovka něco i na louce, nebo má pouze zpevněné plochy? Třeba hnůjdaj louky využívá, někde tady na fóru byly fotky a to je teda úplný humus. 

Vloženo
před 30 minutami, Rapid1.0 napsal:

Skladuje Škodovka něco i na louce, nebo má pouze zpevněné plochy? Třeba hnůjdaj louky využívá, někde tady na fóru byly fotky a to je teda úplný humus. 

Jj u mě v tématu, našel jsem ve skupině na FCB

2BCE452C-59DF-4D6B-9388-C5A8D2EBB827.jpeg

Vloženo

Teď během odstávky, která bude i příští týden se spousta aut dodělává. Co jsem koukal jedná se převážně o cizinu (auta na vývoz) no a pak se uvidí co dál v půlce prázdnin je celozávodní dovolená.

Vloženo (editace)

Kdyby to byly z fabriky nekompletní tak jsou označený a neměly by plasty na dveřích. Vím jak to z Kvasin odesíláme.

Tohle jsou hotové vozy, a ty jsou už dealerů.

Folie jsou vždy, sundává je prodejce při předprodejním servisu.

Editováno: , autor: KyAeRtOiQ
Vloženo

To ano, to mají každé. Lesklé části a ochranu řidičových dveří. Měl jsem na Fabiích i Ovci. Ale standartně pro ČR fólie na střeše a kapotě není, stačí se podívat na parkoviště dealerů.

Hádat se nebudu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...