Lishak Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 V 12. 1. 2021 na 21:50, Lishak napsal: Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor... Tak dnes volal prodejce, auto už je u nich 😍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinB34 Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 Tak konečně po půl roce na den přesně... 1.5 DSG sportline :) už se těším na společné km 9 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Hooodne pekne ! Narazniky v barve, bocni lista v barve k tomu fine kola !!! 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Nechci malovat čerty na zeď, Ali lidi padaj jako hrušky a navíc požár Grupo-Antolin v Chrastavě nevěští nic dobrého. Vyrábí se tam stropní panely téměř pro všechny modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BerryCZe Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 V 23. 12. 2020 na 23:25, BerryCZe napsal: Objednáno 18.11 dle infa polovina unora až první týden května 21 tak uvidíme Tak 26.2 Volali ze auto bude na salone nicméně budu si muset počkat jelikož zároveň jsem se dozvedel a musel do karantény plus lockdown 😢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lishak Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Já to měl stejně. Pozitivní test na COVID a telefon od prodejce, že auto je na salónu v jeden den. Kombo, o které nestojíš. Tak přeji pevné nervy a zdraví.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exit99 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 dnes jsem si byl pro nového Karoqa :) Style 1.5TSI manual. Objednáno 23.12.2020. takže ta čekačka není v dnešní bodě až tak hrozná :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 Gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKSPS_OCTAVIA_2 Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 @KyAeRtOiQ poprosím, můžete udělat aktuální dodací lhůta (Superb Combi L&K) Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Omlouvám se nemohu jsem nemocný s Covid a navíc jsem v nemocnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKSPS_OCTAVIA_2 Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 @KyAeRtOiQ Pohoda. Držím palec a brzy uzdravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Na víc se nedostanu. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Ahoj. Gratulace všem co mají auto už vyrobené a v prodejně. Přeji brzké uzdravení těm nemocným a rychlé převzetí :-). Já jsem dostal info, že se výroba posunula z 11/21 na 5/21. Tak se to snad povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Koukám, že má výrobní doba dva měsíce v létě 2020 u Karoqu Sportline byla docela zlatá....to mi teda vyšlo za 5/12... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Můžu mít takový stupidní dotaz na znalý v oboru? Soused čeká na Karoqa 125 let (1.5, manuál, úplný základ 125 let bez ničeho navíc), když ho chtěl na začátku ledna, tak chtěl skladovku, ale prodejce ho ukecal na jednoho, s výrobou ve 4 týdnu, tak na to kývl (teď lituje). V příloze je detail komise. Od té doby stále čeká a dle prodejce je problém ve Škodovce a možná se dočká po 14 týdnu. Je zvláštní, že když jsem já sháněl loni v prosinci skladovku 125 let, tak mi nabízeli u jiného prodejce taky zadaný ve výrobě, s výrobou v 11 týdnu a ten už mají na prodejně. Dokonce už tam mají skladem akční modely, které byly až po edici 125 let. Chtěl bych se zeptat, jestli je toto možné a má jen smůlu anebo "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají", prostě ho prodejce ulovil a auto mělo být později. Je jasné, že ve Škodovce jsou problémy z nedostatkem dílů ( třeba čipy, které se omílají v mediích nebo pod.), ale když může mít jiný prodejce stejný auto už skladem z pozdějším týdnem výroby je zvláštní. A ještě dotaz, co znamená v komisi to - Vyr. nej., Výr. týd. (je to zakroužkované), to druhý asi výroba týden, ale to první? Díky a sorry za spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 O tyto a podobné edice je docela zájem, takže čekací doba na ně někdy bývá paradoxně delší, než např. u Sportline apod. (teď se teda zrovna na Sportline čeká dlouho). Vždy záleží na tom, jak má prodejce vypotřebované tzv. sloty, tzn. někdy se může stát, že někdo, kdo objedná vůz u jiného prodejce, dostane vůz třeba i dříve. V tomto případě bych ale sázel na to, že auto stojí nedodělané a na něco čeká (čipy, sedadla, volant apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Typuju to taky tak protože svařovnu a lakovnu má hotovou před měsícem. Takže buď čeká na díly jako nehotový nebo na uvolnění z jiného důvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark_12 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Tak Karotqa 125 let, 1.5 Tsi v manuálu už je doma. Objednáno 8.1.21 a předáno 22.3.21 včetně SPZ a dodělání zabezpečovacího zařízení v servisu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Luxusní dodací doba !!! 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Ahoj, koukám, že Sportline verze zmizela z konfigurátoru. Je za tím čistě jen čím dál horší dodací termíny nebo ještě něco jiného? Snad se to tedy nějak výrazněji nedotkne již objednaných vozů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Ahoj, možná se jen chystají na facelift, který by mohl přijít pár měsíců po Kodiaqovi. Verze Scout nejspíš není o tolik náročnější na výrobu oproti Sportline (ostatně to oplastování navíc se dá dokoupit na eshopu), tak zatím zůstala v nabídce. Určitě bych se nebál, že to ovlivní už objednané kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Spíš o Scout bude menší zájem a nejsou vyprodané kapacity když už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PureZakka1da Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Ano, věřím, že Sportline se prodává o něco lépe než Scout, nicméně je zajímavé, že Sportline zmizel snad pouze z českých ceníků/konfigurátoru, v jiných zemích se dál vesele nabízí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Škodovka má na modely a jejich specifikace na různé trhy od koncernu kvóty a pokud se vyberou tak pro daný trh auto neseženete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Je to asi různé, já měl auto vyrobené do měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.