Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 12. 1. 2021 na 21:50, Lishak napsal:

Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor...

Tak dnes volal prodejce, auto už je u nich 😍

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nechci malovat čerty na zeď, Ali lidi padaj jako hrušky a navíc požár Grupo-Antolin v Chrastavě nevěští nic dobrého. Vyrábí se tam stropní panely téměř pro všechny modely. 

Vloženo
V 23. 12. 2020 na 23:25, BerryCZe napsal:

Objednáno 18.11 dle infa polovina unora až první týden května 21 tak uvidíme

Tak 26.2 Volali ze auto bude na salone nicméně budu si muset počkat jelikož zároveň jsem se dozvedel a musel do karantény plus lockdown 😢

Vloženo

Já to měl stejně. Pozitivní test na COVID a telefon od prodejce, že auto je na salónu v jeden den. Kombo, o které nestojíš. Tak přeji pevné nervy a zdraví.) 

Vloženo

Ahoj. Gratulace všem co mají auto už vyrobené a v prodejně. Přeji brzké uzdravení těm nemocným a rychlé převzetí  :-). Já jsem dostal info, že se výroba posunula z 11/21  na 5/21. Tak se to snad povede.

Vloženo

Můžu mít takový stupidní dotaz na znalý v oboru? Soused čeká na Karoqa 125 let (1.5, manuál, úplný základ 125 let bez ničeho navíc), když ho chtěl na začátku ledna, tak chtěl skladovku, ale prodejce ho ukecal na jednoho, s výrobou ve 4 týdnu, tak na to kývl (teď lituje). V příloze je detail komise. Od té doby stále čeká a dle prodejce je problém ve Škodovce a možná se dočká po 14 týdnu. Je zvláštní, že když jsem já sháněl loni v prosinci skladovku 125 let, tak mi nabízeli u jiného prodejce taky zadaný ve výrobě, s výrobou v 11 týdnu a ten už mají na prodejně. Dokonce už tam mají skladem akční modely, které byly až po edici 125 let.

Chtěl bych se zeptat, jestli je toto možné a má jen smůlu anebo "když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají", prostě ho prodejce ulovil a auto mělo být později.  Je jasné, že ve Škodovce jsou problémy z nedostatkem dílů ( třeba čipy, které se omílají v mediích nebo pod.), ale když může mít jiný prodejce stejný auto už skladem z pozdějším týdnem výroby je zvláštní.

A ještě dotaz, co znamená v komisi to - Vyr. nej., Výr. týd. (je to zakroužkované), to druhý asi výroba týden, ale to první? 

Díky a sorry za spam.

Inkednkdinbmkfociendp_LI.jpg

Vloženo

O tyto a podobné edice je docela zájem, takže čekací doba na ně někdy bývá paradoxně delší, než např. u Sportline apod. (teď se teda zrovna na Sportline čeká dlouho). Vždy záleží na tom, jak má prodejce vypotřebované tzv. sloty, tzn. někdy se může stát, že někdo, kdo objedná vůz u jiného prodejce, dostane vůz třeba i dříve.
V tomto případě bych ale sázel na to, že auto stojí nedodělané a na něco čeká (čipy, sedadla, volant apod.).

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, koukám, že Sportline verze zmizela z konfigurátoru. Je za tím čistě jen čím dál horší dodací termíny nebo ještě něco jiného? Snad se to tedy nějak výrazněji nedotkne již objednaných vozů...

Vloženo

Ahoj, možná se jen chystají na facelift, který by mohl přijít pár měsíců po Kodiaqovi. Verze Scout nejspíš není o tolik náročnější na výrobu oproti Sportline (ostatně to oplastování navíc se dá dokoupit na eshopu), tak zatím zůstala v nabídce. Určitě bych se nebál, že to ovlivní už objednané kusy.

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...