jagrova hul Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Dobrý den, nedávno jsem po 10 000 kontroloval stav oleje a bylo ho tam méně, než jsem čekal. Bylo ho tam hodně pod spodní risku. S kamarádem jsme ho ještě ten den i s filtry vyměnili. Teď se mi ale zdá, že je auto na pětku slabší. Jako by šlo do vyšších otáček delší dobu, a nechtělo jít úplně do plných. Proto mi zrychlení třeba na 120 km/h trvá déle a de to cítit i v mírném kopci. Prosím vás, může být něco špatně? Je to moje první auto a je fakt, že tu kontrolu oleje jsem zanedbal. Pří výměně jsme zjistili, že mi teče olej přes měrku, protože mi chyběl těsnící kroužek, proto ho tam bylo tak málo. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Mimochodem, pokud ti tece olej pres merku nevesti nic dobreho a nemam poneti ze by na merce melo byt nejake tesneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) 1.4 MPi na pětku nikdy netáhla, takže nechápu jak můžeš poznat že po výměně oleje táhne hůř, když tam absolutně žádný tah není... Editováno: 8. Březen 2018, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @15degren Sám bych to lépe neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagrova hul Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 31 minutami, 15degren napsal: 1.4 MPi na pětku nikdy netáhla, takže nechápu jak můžeš poznat že po výměně oleje táhne hůř, když tam absolutně žádný tah není... Ty když už delší dobu jezdíš se svojím autem, tak nepoznáš, že se na něm děje něco neobvyklého? Asi ne. Já jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Spíš to bude tím,že člověk po jakékoli opravě,kterou sám provede,trpí strachem,jestli něco neudělal špatně,jestli něco nezapomněl atd.A všímá si i neexistujícího.Když píšeš nedávno.Nenatankoval jsi třeba od té výměny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagrova hul Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 2 minutami, DAVID7001 napsal: Spíš to bude tím,že člověk po jakékoli opravě,kterou sám provede,trpí strachem,jestli něco neudělal špatně,jestli něco nezapomněl atd.A všímá si i neexistujícího.Když píšeš nedávno.Nenatankoval jsi třeba od té výměny? To máš pravdu. Kamarád už tohle ale dělal vícekrát, tak si nemyslím, že by udělal něco špatně. Od výměny sem ještě netankoval, tak nevím. Třeba se mi to opravdu jen zdá :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Musíš také zahrnout do úvah ty mrazy,co teď byly a že oleji v motoru a převodovce déle trvalo,než se ohřál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jagrova hul Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 44 minutami, DAVID7001 napsal: Musíš také zahrnout do úvah ty mrazy,co teď byly a že oleji v motoru a převodovce déle trvalo,než se ohřál. No uvidím, co to bude dělat. Budu se snažit to nějak nevnímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.