Březen 23, 200718 r Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=)) Ale aj tak vypadaju celkom pekne
Březen 23, 200718 r Grygy, ale to nejsou ty nove, ze ne? ... to vypada na stary typ.. tady tomu chyby ty tubusy spodni JA vim prd co je nove a co stare=)))Nezajimam se o to=))Jen jsem chtel byt aktivni blb a hodil jsem tady nejake foto=)) jo tak to je potom jina.... takze vyborne, chvalim a za aktivitu dostavas za 1.
Duben 10, 200718 r Vypadá to mrtě dobře ale chtělo by to "los xenonos.............."nevíte kde by se daly nějaké splašit?
Květen 29, 200718 r Ahoj pánové, mám takovou prosbu. Někde jsem tady před nějakou dobou natrefil na odkaz na e-shop (myslím, že zahraniční), kde prodávali takový ty UNI angel eyes kroužky a teď to nemůžu zaboha najít. Můžete pls nahodit, pokud něco víte? Dík!
Červen 1, 200718 r takže na angel eyes na Fabii můžeme zatím zapomenout. výrobce se ani nevyjádřil k termínu a prodejce mi doporučil nečekat. škoda.
Září 8, 200717 r EagleEyes vyrobili prvních 50 sad tento týden. Z toho nám jde 20 sad, zbytek Německým firmám.V pondělí 10/9 odchází kontejner s těmito 20 sadami.Tzn. za cca 4-5 týdnů budou skladem první sady.Příští týden nám výrobce rovněž zašle 2 sady pro reklamní účely (tyto světla nejsou určené pro prodej),takže budete moci vidět, jak vypadají přesně na autě. S pozdravem Martin Kopáček Upraveno Září 8, 200717 r od sekino
Září 24, 200717 r Tak jak? Mě se to teda líbí a jdu do toho. To já asi taky! To auto vypadá hodně nasraně Objednáme to hromadně a bude sleva? Upraveno Září 24, 200717 r od Jack_lib
Září 25, 200717 r Su tieto svetla schvalene pre cestnu premavku.Nerad by som prisiel o TP. ivo Mají globální evropskou homologaci, takže to asi bude OK. Info o dodávce: LOĎ: SOUTHAMPTON / eta Hamburg: 15/9/2007 ddu Olešná: cca 22/9/2007 Upraveno Září 25, 200717 r od Jack_lib
Září 30, 200717 r Jako nevypadají špatně a určitě by holce slušely...ale otázka je jek daleko bude kvalita zpracování(přesnost),svítivost,seřízení a pak do nich ještě dávat xenon...docela drahá sranda....
Září 30, 200717 r neřeším-2 roky záruka-připište mě na seznam-hromadná koupě-díky černé provedení Upraveno Říjen 4, 200717 r od bobo
Říjen 1, 200717 r Mě se moc líběj, ale nevim jestli není lepší koupit xenony. keby boli origo xenony cierne... inak pripajam sa k hromandnej objednavke. bral by som cierne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.