Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem zvědavej, jak se to bude dneska při vyšší teplotě chovat, jestě jsem neměl možnost vyzkoušet.

pokud je to jak píšete, tak dobrá zpráva

Díky za info

• o 3 týdny později...
Vloženo
V 4. 9. 2020 na 11:20, kavs napsal:

Zdravim,

poradite prosim rozmery steracu Bosch? Jestli vzit 600 + 450 MM nebo 600 + 475 MM - u obou uvedena kompatibilita s O3 combi, tak nevim, je to jedno? 

https://www.auto-doplnky.com/sterace-bosch-skoda-octavia-iii-2013-600-475-mm-sada-2-ks-aerotwin-a620s-3397007620-p33627

https://www.auto-doplnky.com/sterace-bosch-skoda-octavia-iii-od-roku-2012-600-450-mm-aerotwin-a419s-3397014419

(O3 combi, 2016)

Zdar,

trochu to oživím. Které tedy vzít? Budou pasovat i ty delší, nebo jsou tam na autech nějaké rozdíly? Na zadní okno kombíku jsou taky 330 mm a 380 mm. Jsou ty délky zaměnitelné? Dík.

• o 1 rok později...
Vloženo

Máte někdo aktuální zkušenost s Bosch Aerotwin? Před mnoha lety jsem je používal a byly fajn. Na O3 jsem je nezkoušel, co ten rozdíl v rozměrech? Bosch 600+475 vs. originál 610+450?

Vloženo

V pohodě, už je mám (Valea za 1800 z AS fakt ne). Mohly by líp stírat na hraně stěračů úplně vlevo a vpravo. 1x10 cm max. Tiché, velmi trvanlivé (ale nedrbu led). Mám je i na FII.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím všechny,

mám problém se stěrači.

Při zapnutí stěračů se mi ozývá zvuk podobný klepání z mechanismu stěračů. Ramínka to nedělají ty jsem měnil,ale bez úspěchu. Jel jsem si tak v noci v dešti vše ok, ale druhý den jsem si chtěl ostriknout a setřít okno a tohle se mi děje. 

Nemá někdo zkušenost co by to mohlo dělat? Nechce se mi dávat x tisíc za celý mechanismus s motorkem. Jak se to běžně dělá v servisech.

Díky.

Škoda Roomster 1.4 16v 63kw r.v.2008

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...