LukášCBR Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Já tady žádného z výrobců nesoudím. Je také možnost, že se jedná o starší kus, netuším. Jen jsem sdělil svoji zkušenost s těmito Bosch. Originální kusy zatím na 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Klucí, měním jen gumičky a spokojenost nadevše. Gumičky dávám origo od VW číslo 1K0 955 429 B. Kdybych měnil celé stěrače asi bych přišel na mizinu. Na stěrače jsem děsný puntíčkář. Pozn. U některých stěračů z prvovýroby nejdou gumičky vyměnit. Ale stačí jednou vyměnit stěrače za origo škodovácké a tam už je výměna při troše šikovnosti bezproblémová. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Jen doplním, že stěrače Bosch úspěšně vyreklamovány obchodem cc-autodily.cz. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavs Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 (editace) Zdravim, poradite prosim rozmery steracu Bosch? Jestli vzit 600 + 450 MM nebo 600 + 475 MM - u obou uvedena kompatibilita s O3 combi, tak nevim, je to jedno? https://www.auto-doplnky.com/sterace-bosch-skoda-octavia-iii-2013-600-475-mm-sada-2-ks-aerotwin-a620s-3397007620-p33627 https://www.auto-doplnky.com/sterace-bosch-skoda-octavia-iii-od-roku-2012-600-450-mm-aerotwin-a419s-3397014419 (O3 combi, 2016) Editováno: 4. Září 2020, autor: kavs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Ahoj, já mám ty A620S - tj. 600 + 475 a pasují, nemám s němi problém, aby například o sebe naráželi. O3 před FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 Ahojte. Rad by som sa podelil o svoju skúsenosť. Už dlhšie pozorujem že keď pustím stierače cez cyklovač tak idú v pohode. Ale keď ich zapnem na jednorázový cyklus teda, páčku dám do dolnej polohy, vtedy začne skákať stierač vodiča. Je to normálne? Toto pozorujem už dlhšie. Nerozumiem tomu. Najprv skúsim vymeniť ramienka. Potom uvidím. Ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Ahoj. Mám nakódované dodatečné setření po ostřiku skel. Vše cca půl roku v pohodě fungovalo. Nyní to přestalo. Zkoušel jsem to vypnout a znovu nahodit, bez úspěchu. Je možné, že je to současnými nízkými teplotami? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Zkoušíš to pořád za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Jasně. Vím, že když auto stojí, tak to nestírá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Nekódoval si v poslednom čase niečo? Nebol si v servise /na diagnostike? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Stalo se mi teď ůplně to samé, vše mi fungovalo a najednou nic Koukal jsem se pres CarScanner a mělo by to být zapnuté, ale nefunguje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) Právě, že ne. Když se kouknu na tu položku, tak to píše, že je to povoleno. Tak nevím. Taky to mám přes Car Scanner. Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Žeby to bolo fakt závislé na vonkajšej teplote? Ako, istú logiku by to malo... A kódoval si sám, alebo ti niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Já sám. No uvidím, pojedu v lednu na prohlídku do servisu, tak to tam nechám zkontrolovat. Možná to fakt souvisí s kódováním. Dám pak vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 před 6 hodinami, stafa napsal: Žeby to bolo fakt závislé na vonkajšej teplote? Ako, istú logiku by to malo... A kódoval si sám, alebo ti niekto? Nemá to souvislost s teplotou. Mně to funguje i při -5C, které jsme měli ráno. Zkusím se na tu funkčnost při různých teplotách zaměřit. Jinak osobně to mám nakódováno skrze CarScanner a OBDII adaptér. Funguje to i na zadní stěrač. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Tak všichni používáme to samé a 2 z nás to nejde. Zapeklitý případ 😂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 Dnes jsem to zkoušel v -2C a u předních stěračů k dodatečnénu setření nedošlo. Zajímavé pak je, že u zadního to funguje neustále bez ohledu na teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Ostřikoval jsi za jízdy a déle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Ano, přesně jak píšeš. Dnes ráno při 4C už to stíralo dodatečně tak, jak jame zvykli. A jeden takový odlehčený poznatek. Z těch mrazivých dnů a stříkaní mně zamrzl na dva dny pravý ostřik světla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Nevím jak to mám u O3, ale co bych za to dal u služebního (mercedes), kdyby to šlo někdy vypnout. Včera D11 Praha-Hradec a zpět -břečka sůl. Ostříknu okno, dobrý, za 3 vteřiny to samo setře a okno komplet bílý od toho bordelu co tam stihl nalítat. Myslel jsem, že to někde hodím ze skály... Tak třeba jsou ve škodovce chytrý a v nějakých podmínkách to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Dodatečný ostřik přestane fungovat pod 5 stupňů Celsia. 😉 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Záhada objasněna. Díky Zdenku👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Taky díky! 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Dneska teplota 8 - 12 stupňů, ostřik funguje. Takže je to tou teplotou. Díky ještě jednou za rady 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 😁 Není zač, chlapi. Byla to informace, kterou mi dal ferda25 při poskytnutí návodu na kódování. 🤘👍😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.