Květen 8, 20187 r Autor Zluta ploutev bude ted na poradu dne...A az uz ted premyslim kam dat druhou antenku
Červen 26, 20187 r Zdravim nechci zakladat nove tema tak se zeptam tady. Dneska v noci si někdo "půjčil" moji anténu(prut) , takže sháním novou a zajimalo by me jakej je rozdil v prutech který podporuji DAB a ktery jen AM/FM.
Červen 26, 20187 r Autor Zalezi jestli mas radio co podporuje DAB pak to znamena dva ruzne konektory na antenu a jina antena
Červen 26, 20187 r Autor Jaky mas rok vyroby ? Ja jsem koupil nekolik anten Zralok, Mini prut a pod....klidne se nejake zbavim
Červen 26, 20187 r Naštěstí mi odsroubovali jen ten prut, ale koukal sem na net a i ty pruty jsou tam rozdeleny s DAB a jen AM/FM Mam MR 2018 a DAB sem připlácel.
Červen 26, 20187 r Toz mylsle jsem ze prut je stejny ... ale je to mozne ... tak to musis podle toho ...
Červen 26, 20187 r No mě by právě zajímalo co na tom prutu může být jinak. Objednal sem z Wishe anténku za 77 kaček pro AM/FM tak uvidím jestli s ní bude DAB, kterej sem akorát jednou zkoušel (není u nás pokrytí) fungovat.
Červenec 1, 20187 r Tak nová anténa je na místě mam jich v práci ještě 6000 tak si jí klidně zase někdo může "půjčit" DAB i FM na to jede úplně bez problémů.
Červenec 2, 20187 r Moji anténu si také někdo vypůjčil na "čarodějnice". Na stejný šroub jsem hrál už druhý den, navléknul jsem na to černou buzirku. Jinak náhradní prut jsem objednal na ebay, funguje to ok. Ty antény se teď asi půjčují ve velkým, u nás po městě jsem zahlédl asi 4 další FIII s neoriginální anténou, dokonce i predváděčky u autosalonu jsou bez.
Červenec 5, 20187 r Musím se podělit o zajímavé rozuzlení příběhu.Ve středu sem se byl zeptat u AS kolik stojí origo anténa (849 Kč) a dostali sme se k tomu jaký je rozdíl mezi tou na FM/AM a tou která umí i DAB, a jediný je v závitu AM/FM má M5 a s DAB má M6 viz. obrázek. Tak sem měl radost že tam s největší pravděpodobností zloději nebude pasovat. A měl sem pravdu dneska ráno přijdu k autu a anténa leží vedle auta krásně čistá a bez škrábance. Upraveno Červenec 5, 20187 r od Galileo2209
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.