Wassermann Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Bez zástěrek se mi Fabča nelíbí ani trochu, nemluvě o tom, že se zástěrkami je to určitě praktičtější než bez nich Jak tak na to tady koukám, tak je mi jasné, že asi rozšiřuju menšinu, ale bez zástěrek ani omylem BTW: nejhůře vypadají bez zástěrek Fabči s pneumatikami 165/70R14. Když se na to auto člověk podívá zezadu, je to jako by bylo na chůdách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Podľa mňa je to vec vkusu, mne sa tiež napr. páči viac so zásterkami, tak na budúci týžden sa tiež na na chystám. A tiež si myslím, že to má aj praktickú stránku veci a nie je to problém po zime zdemontovať a všetko vyčistiť. A tak veľa roboty to zasa nie je. Ak by ich sa chce niekto zbaviť v okolí Trenčína, tak by som kúpil ( na FABIA COMBI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Ja ked som kupil fabiu mal som stale spinave dvere vyriešili to PREDNE ZASTERKY.Auto ktore nema ZADNE ZASTERKY by som ja osobne na cesty ani nepustil.Každy z nas už určite išiel za dažda za niekym bez zaster. to je nadavok na jeho adresu.A to či sa to niekomu pači alebo nie , mi jedno pre mna je dôležita bespečnosť a funkčnosť.Ked to nezačne hniť od vlhkosti za zasterkami začne to od opieskovavania od kolies,takže je to prašť jak uhoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Bydlím na Vysočině a nedovedu si to bez zástěrek představit, to by bylo za chvíli vytlučené až na plech, tady je to spíše tankodrom než silnice, takže zástěrky jsou nutné........ jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 vikino1: Napsano toho tu uz bylo na tohle tema hromada, i co se tyka problematiky jizdy za deste. Ucinnost zadnich zasterek je podle me zanedbatelna, zvlast, kdyz je na silnici, a predevsim dalnici, spousta vody. Turbulenci a tim vireni vody, ktere vznika pod autem, zadne zasterky nezabrani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Každy z nas už určite išiel za dažda za niekym bez zaster. to je nadavok na jeho adresu. Tak se na auta před sebou nelep, a nebudeš na ně muset nadávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Podla mna je teda sakra rozdiel či auto zadne zasterky ma alebo nie a vôbec sa nan nemusiš lepiť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Podľa mňa je to vec vkusu, mne sa tiež napr. páči viac so zásterkami, tak na budúci týžden sa tiež na na chystám. A tiež si myslím, že to má aj praktickú stránku veci a nie je to problém po zime zdemontovať a všetko vyčistiť. A tak veľa roboty to zasa nie je. Ak by ich sa chce niekto zbaviť v okolí Trenčína, tak by som kúpil ( na FABIA COMBI). uz som ti poslal sukromnu spravu. tak daj vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 To s těma kapsičkama to je fóóóór . Až budete někdy mýt auto, tak zvedněte hauptnu a vystříkejte také díry, které jsou v rozích u předního skla. A kdyby vám ten bordel vyběhl za podběhy, tak se nedivte. Je tam na to taková kapsička . Ale je pravda že zvláště po zimě se vyplatí tam zespodu sáhnout a bordýlek vyndat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Podla mna je teda sakra rozdiel či auto zadne zasterky ma alebo nie a vôbec sa nan nemusiš lepiť! S těmi zástěrkami za mokra je to dneska spíš naopak, když je nemáš, za autem se tolik nevíří vzduch jako se zástěrkami - proto u novejch aut není povinnost je mít. V aerodynamickém tunelu by ti to vysvětlily. Kdysi jsem četl v nějakých novinách v motorubrice otázku, proč musím mít na svém Opelu Corsa zástěrky, když se dováží bez nich a prodejce je domontovává. Se zástěrkami měl dotyčný neustále zarosené zadní okno a bez zástěrek měl klid. Prý i ti, co jeli za ním na tom byly stejně - ale nevím jak si tohle mohle ověřit. Dostal pokutu za to, že je nemá. Odpověď zněla, že záleží na roku uvedení do provozu (resp. na datu schválení), kdy platili jakési předpisy a po té byly sjednoceny s EU. A nakonec voda se setře, ale když tě někdo ostřeluje kamením, to je pak chuťovka. To nevíš, jestli dotyčného nechat ujet nebo ho radši předjet. Proto jsou pro mě nutností. A i svoje auto nerad ostřeluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 BTW: nejhůře vypadají bez zástěrek Fabči s pneumatikami 165/70R14. Když se na to auto člověk podívá zezadu, je to jako by bylo na chůdách Proto je tam mám. Všechny čtyři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Zasterky mam 4x4 pneu mam 165/70R14 Bez zasterok si neviem predstavit to caste umyvanie, ohadzane auto od blata, vody, snehu a pod... Proste zastreky su nutnost (aspon pre mna). Je fakt, ze Fabia na 165-kach nevyzera najvabnejsie (195-ky by bodli), ale Social Edition je Social Edition (Ak budu peniaze tak pojdem do 195-iek, ale zatial na to nemienim vyhadzovat peniaze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 No ono to hlavně je o té velikosti kol protože já mám elektrony 5,5J 14 čili pneu 165/70 a bez zástěrek to vypadá jak koza, zástěrky to podle mě opticky rozšiřují to kolo a mám je tam tedy taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 a copak máte ty zástěrky až na zem?? že to zakreje kola??(dyt to je stejně vidět ) a stojim si zatim, že pokud se to někomu líbí, je to něco jako dát si na auto spoilery fást a fjurijos a k tomu 14 kola jinak co to tu zamknout, takovejch temat už je dost a vždycky to skončí stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Neide len o estetiku, dost ma serie ked idem za niekym kto sa suchta styridsiatkou a ma gumy 215 a na kapotu mi vyhadze furik strku a potom sa moze clovek zblaznit. treba sem tam mysliet aj na tych vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Tak si das odstup, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Neide len o estetiku, dost ma serie ked idem za niekym kto sa suchta styridsiatkou a ma gumy 215 a na kapotu mi vyhadze furik strku a potom sa moze clovek zblaznit. treba sem tam mysliet aj na tych vzadu votom už bylo napsáno dost ne jinak třeba já zrovna mám 215 gumy, ale nárazník za kolem tak nízko, že tam žádný zástěrky nepotřebuju a když to ňákej lepič dostane šutrem, tak dobře mu tak , ale tim šutrem to dostane i se zástěrkou, jenže to lidem nedochází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 jedině se zástěrkama. Je to hezčí a praktičtější..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ...ale tim šutrem to dostane i se zástěrkou, jenže to lidem nedochází Přesne tak, jak jsem rekl, uz se tady o tom psalo hodne, dokonce jsme delali teoreticke vypocty drah kamenu leticich od zadnich kol... Komu se zasterky libi, necht je tam ma, podle me je to prezitek a esteticky se mi to proste nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zasterky jsem nikdy nemel a s provozem zadny problem nemam. Lak je vsude bez problemu Bordel jsem tam mel taky, ale zvlastni ze jen na jedne strane. Ta druha byla uplne cista. Je to zajímavé, já měl taky na straně řidiče bordelu o dost víc, než u spolujezdce, čekal bych spíš opak. Zpátky je asi dávat nebudu. Nevím, ale zdá se mi to auto bez zástěrek kapánek hezčííí a nebude to tím, že řídičovu stranu více ostříkávají protijedoucí auta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zasterky jsem nikdy nemel a s provozem zadny problem nemam. Lak je vsude bez problemu Bordel jsem tam mel taky, ale zvlastni ze jen na jedne strane. Ta druha byla uplne cista. Je to zajímavé, já měl taky na straně řidiče bordelu o dost víc, než u spolujezdce, čekal bych spíš opak. Zpátky je asi dávat nebudu. Nevím, ale zdá se mi to auto bez zástěrek kapánek hezčííí a nebude to tím, že řídičovu stranu více ostříkávají protijedoucí auta??? myslíš že protijedoucí auta ti nastříkaj bordel pod podběhy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Tak si das odstup, ne? ak by som mal 200 koni tak to vies ze by som si odstup nechal a pri predbiehani iba jednoducho obehol ale Fabia je specificka tym ze jej 66 je treba vsemozne pomoct aby obehovali takze sem tam sa treba prilepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak tedy dobre, nastvali ste ma, zajtra prezuvam na zimne tak ich strhnem a uvidim tiez musite cloveka vyhecovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 ...ale tim šutrem to dostane i se zástěrkou, jenže to lidem nedochází Přesne tak, jak jsem rekl, uz se tady o tom psalo hodne, dokonce jsme delali teoreticke vypocty drah kamenu leticich od zadnich kol... Komu se zasterky libi, necht je tam ma, podle me je to prezitek a esteticky se mi to proste nelibi. Na nemecky dalnici, kde uz dlouhy leta plati, ze je nemaj povinny, jet za deste je fakt prezitek, fakt ze jo, je to spis "pozitek". A u nas uz ostatne taky. To je jeden z tech dementnich predpisu, co nam sem EU prinesla. Ja mam na aute vsechny ctyri, nejen ze se tak nezasira, ale hlavne za deste sem v ty vode videt. A v zime do toho kopnu a snih opada Jinak by me zajimalo, kde to jezdite, ze mate na silnicich tolik sutru, tak spatne na tom jeste snad cesky silnice nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Na nemecky dalnici, kde uz dlouhy leta plati, ze je nemaj povinny, jet za deste je fakt prezitek, fakt ze jo, je to spis "pozitek". A u nas uz ostatne taky. To je jeden z tech dementnich predpisu, co nam sem EU prinesla. Osobne nepoznam rozdil, jestli jedu za aute se zasterkama nebo bez dokud nejsu tak blizko abych ty zasterky videl. Na mem aute urcite nebudou, nelibi se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.