chobott Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Ahoj, dnes jsem narazil v konfiguratoru na USBecko vedle 12V zasuvky. Nevite zda se to da objednat jako dil? viz foto v priloze dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Cus, jasne ze da, ostatne jako kazdy dil ... nicmene v tomto pripade je v tom pekny bordel ... s tlakem pneu/bez, se CitiSafe/bez, s navigaci/bez (???), s USB/bez ... a skoro vsechny kombinace. V Etce je jeste pro 2 dily s jinyma PR uplne stejne cislo ... no a aby toho nebylo malo, to jsou jen cudliky ktere se zacvakavaji do te obdelnikove krytky - spolu se zasuvkou zapalovace ... no jenze aktualni Etka zna pouze jednu krytku pro vsechny rocniky, coz je blbost. Nebo jsou ty spinace jinak nez na foto od tebe ... Kazdopadne jsem shodou okolnosti kvuli jednomu projektu vcera nejake objednal ( ty full, vsechny cusliky a USB ), vcetne krytky ... kamos snad zitra doveze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 27. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Super tak dej vedet pripadne fotku...ja osobne mam CitySafe pouze a s tim vlasne dotaz na @danikd lze dodelat funkci tlaku v pneu? Jedna se jen o vysilace v Pneu ??? :-) dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 Cus, jsou to hovada, v Etcu skody to maji spatne, dosel klasicke cudliky ... u VW to jde jakztakz dohledat, jen nemuzu najit USB konektor ... krytku ano ... objednam nekde z bouracky, jen co budou ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 (editace) Jo, jen tlacitko a jeden kabel do ABS ... ale po po pravde, mam dodelano hardwarove, nicmene zkousel sjem nakodovat a nejde ... v kvetnu budu resit ... to same Citysafe ... Menil sjem kvuli tomu i ABS jednotku... tu novejsi jsem flashnul na jeste novejsi A stejne mrcha nejde ... je to jen o kodovani ... Horsi je ze VCDS to nezna, ABSka uz se pocitaji podle auta ... Ale to se doresi, jen neni cas ... Editováno: 27. Duben 2018, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 28. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Tak super kazdopadne ty tlacitka uz mam CitySafe a Pneu...PS: @danikd uz mas tlacitka s USB ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Jak jsem psal, skoda v tom ma bordel a privezl me klasicka stara ... a krytka neni skladem, jde az z nemec. A zrusit taky nejde 700 kacek v prdylce ... Ale uz jsem objednal pouzite nove s novou krytkou, sice VW cervene,a le to si predelam ... jen v nich chybi ten usb konektor ( krytka ma jenom diru ). Ten je take jako zvlast dil ... ale ten nepotrebuji, dodelam si tam vlastni, stejne potrebuji udelat svoji kabelaz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Dlaší info v tomto vláknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.