Přejít na obsah

vrzání

culda

Doporučené příspěvky

Když vytočíte přední kola, a podíváte se na podvozek tak jsou tam gumové součásti, které jsou na přední nápravě. Já to řeším tak, že všechny tyto součásti postříkám nějakým silikonovým olejem. Je tam těch součástí poměrně dost. Ale musíte se podívat např. na levém kole když je plně vytočeno doleva, ale i doprava. Ale není v tom problém. Možná se tento způsob někomu tady nemusí líbit, ale já to takhle dělám 2x do roka a mám klid. Obě kola jsou tak pětiminutová záležitost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me to taky vrzalo nehorazne na kazdem hrbolu. I kdyz auto stalo a vepredu jsem ho zhoupnul. Skus vymenit gumy stabilizatoru. Prostriknout nestaci. To je tak na tyden.

Vymenil jsem je a mam bozsky klid. Potrebujes dve a jedna stoji v nakupce cca 300,- kc.

Udelali mi to na pockani. Prace cca 1 hodina a ani nemusi sundavat kolo.

Odkaz ke komentáři

zdar hoši .tak mam problém ,ze předu se ozývá nehorázný vrzání na každé nerovnosti .Vždycky to dělala jen nějaká guma ,ale teď mam strách že je tam něco prasklé .Dík za radu

Gumy stabilizátoru. Cena asi 400,-Kč U starších modelů do r.v. 2001 je nutné vyměnit k novým gumám i objímky ty stojí cca 500,-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...