culda Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 zdar hoši .tak mam problém ,ze předu se ozývá nehorázný vrzání na každé nerovnosti .Vždycky to dělala jen nějaká guma ,ale teď mam strách že je tam něco prasklé .Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2006 Mě to taky vrže na nerovnosti, zkoušels s tím zalomcovat?Dělá to taky?Jaký zvuk to má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Když vytočíte přední kola, a podíváte se na podvozek tak jsou tam gumové součásti, které jsou na přední nápravě. Já to řeším tak, že všechny tyto součásti postříkám nějakým silikonovým olejem. Je tam těch součástí poměrně dost. Ale musíte se podívat např. na levém kole když je plně vytočeno doleva, ale i doprava. Ale není v tom problém. Možná se tento způsob někomu tady nemusí líbit, ale já to takhle dělám 2x do roka a mám klid. Obě kola jsou tak pětiminutová záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 jo dík ,ale jak jsem psal vryání jde z prostředka ,když to dám do servisu hned řeknou že jsou špatný ložiska ,tlumiče atd. Jinak najeto 70000,- km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raju Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Me to taky vrzalo nehorazne na kazdem hrbolu. I kdyz auto stalo a vepredu jsem ho zhoupnul. Skus vymenit gumy stabilizatoru. Prostriknout nestaci. To je tak na tyden. Vymenil jsem je a mam bozsky klid. Potrebujes dve a jedna stoji v nakupce cca 300,- kc. Udelali mi to na pockani. Prace cca 1 hodina a ani nemusi sundavat kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 něce podobného jsem měl na fábce... nové gumy na stabilizátoru a byl klídek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 zdar hoši .tak mam problém ,ze předu se ozývá nehorázný vrzání na každé nerovnosti .Vždycky to dělala jen nějaká guma ,ale teď mam strách že je tam něco prasklé .Dík za radu Gumy stabilizátoru. Cena asi 400,-Kč U starších modelů do r.v. 2001 je nutné vyměnit k novým gumám i objímky ty stojí cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 15. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Já nevím ale mě to vrže spíš jako kov na kov ne že vrže kov o gumu. Prostříknutí silikonovým sprejem nepomohlo. Jinak vše okolo vypadá v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2006 Jo dík ,ale gumy jsou měsíc staré .Asi budu muset věřit a dám to do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Jo dík ,ale gumy jsou měsíc staré .Asi budu muset věřit a dám to do servisu Hm,tak to hodne stesti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.