Srpen 14, 20187 r Ty voe, to je teda vopruz. Tak 4x4 má jen Scout a ještě jen s automatama. Jeden diesel a jeden benzín, tot vše...………...
Srpen 14, 20187 r Je třeba se vzpamatovat, j to dočasné omezení nabídky než se dokončí homologace. Stejně jak nedávno na jednom nejmenovaném serveru napsali že v Ibize končí 1.5 TSI (protože není v současném ceníku) a hned z toho bylo haló jak si to můžou dovolit, že se kvůli tomu bude dívat po jiném autě a podobně. Přitom stačí zajít do salonu a zjistí, že se 1.5 TSI vrátí do nabídky. U Octavie a jiných Škodovek je to vesměs to samé.
Srpen 14, 20187 r Včera jsem pro zajímavost koukl na aktuální ceník, co dali chlapi do sekce Superb a tam třeba není momentálně vůbec žádný benzín. Takže asi tak nějak to je, jak píše Martab.
Srpen 14, 20187 r Vzdyt o tom, ze par mesicu budou nektere motory chybet, se tu puse uz mesic :) netreba z toho delat “sok dne”
Srpen 14, 20187 r Bezvadné. Jestli dobře chápu, zveřejněné motorizace/výbavy začnou prodávat/expedovat. Takže objednaná 1.6 TDi z konce května je pomalu na cestě :)
Srpen 14, 20187 r Ano, ovšem pokud ho nemáš zaparkované na odstavné louce a nebudeš čekat, až odtamtud začnou vše expedovat.
Srpen 14, 20187 r před 3 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Včera jsem pro zajímavost koukl na aktuální ceník, co dali chlapi do sekce Superb a tam třeba není momentálně vůbec žádný benzín. Takže asi tak nějak to je, jak píše Martab. Ano, někteří lidé neví co současná situace znamená. A ŠA se opět předvedla. Tuto dočasnou situaci neumí ve svých materiálech a webu směrem k zákazníkům komunikovat.
Srpen 14, 20187 r Neříkám že přístup ŠA je nejlepší možný, ale: - ty přece nekupuješ auto od ŠA ale od svého dealera -tedy tvůj dealer je odpovědný za veškeré informace - já třeba vím kdy se auto vyrobí i kdy bude homologované.
Srpen 14, 20187 r před 49 minutami, capo napsal: Neříkám že přístup ŠA je nejlepší možný, ale: - ty přece nekupuješ auto od ŠA ale od svého dealera -tedy tvůj dealer je odpovědný za veškeré informace - já třeba vím kdy se auto vyrobí i kdy bude homologované. Můžete zde prosím pro zajímavost uvést oba vám známé termíny vaší objednávky, tedy výroby i homologace, včetně modelu a typu motoru ?
Srpen 14, 20187 r před 2 hodinami, Clerfayt napsal: Ano, ovšem pokud ho nemáš zaparkované na odstavné louce a nebudeš čekat, až odtamtud začnou vše expedovat. Myslel jsem to i tak.. Jen doufám, že stálo na betonu a ne na trávě.
Srpen 14, 20187 r Před hodinou, marmen.cz napsal: Můžete zde prosím pro zajímavost uvést oba vám známé termíny vaší objednávky, tedy výroby i homologace, včetně modelu a typu motoru ? Kombi L&KJ, 2,0TSI, výroba 35.-37. týden, homologace 38. týden. (samozřejmě homologace s termínem nesouvisí, to jen náhodou je to takhle kousek od sebe :)
Srpen 14, 20187 r před 44 minutami, motyll napsal: Myslel jsem to i tak.. Jen doufám, že stálo na betonu a ne na trávě. Úplně na trávu to asi nedávaj. Maj nějaké letiště a pozemek po vojácích v Milovicích. Ale podrobnosti nevím .
Srpen 16, 20187 r Pozeram ze slovensky cennik ani konfigurator este nie je aktualizovany. Nema niekto info kedy sa tak stane?
Srpen 16, 20187 r Tak mám dodání slíbeno na 40T. Nedopátrám se detailů, objednávka je přes dva lidi a nechce se mi v tom vrtat. Objednána výbava STYLE, tak uvidím zda to bude MR 18 nebo 19.
Srpen 16, 20187 r Je to smutné když si vzpomenu že OIII RS byla za 619 + stěrač, Steel, černý paket, 18" Gemini + sleva a výsledná cena byla 550tis. Zamáčkněte slzu, dobře už bylo.
Srpen 16, 20187 r Na jednu stranu ty "nářky" chápu, ale na druhou stranu ekonomika zase roste, roste cena vstupních materiálů, mezd, i když jen meziročně, nákladů obecně. Pak není důvod pro výrobce a prodejce snižovat marže. Takže když jdou vstupy nahoru, musejí tak činit i výstupy. Jednoduchá matematika.
Srpen 16, 20187 r Před hodinou, Hurikan88 napsal: Je to smutné když si vzpomenu že OIII RS byla za 619 + stěrač, Steel, černý paket, 18" Gemini + sleva a výsledná cena byla 550tis. Zamáčkněte slzu, dobře už bylo. Počítal jsi teď podobnou konfiguraci?
Srpen 16, 20187 r Podobná konfigurace prostě už není, je to dané výbavou. Ale mě spíš dráždí že holotu v RS už neseženeš. Dnešní holota vycházela o 100k+ takže od roku 2013-2014 je zdražení o 15%+ jednoduchá metematika
Srpen 17, 20187 r Mám dojem,že bys chválil i pytel ze sisálu na sedadlech. Pro mě je to asi tak, že alcantara byla velmi úspěšná, prodejní trhák. Místo toho, aby si ŠA toho vážila, tak ji zařízla a hotovo. Zákazníci, nechť si naserou, nebo ať si koupí něco co nechťěj, resp. sueditu, nebo jak tomu lacinýmu šmejdu říkají.
Srpen 17, 20187 r A co mela skodovka delat, kdyz alcantara na trhu proste neni? mela ji mit dal v ceniku s cekackou dva roky? Nikdo te nenuti suedii kupovat. Muzes si jit koupit jine auto. Tve misto ve fronte s radosti prevezme nekdo dalsi z toho milionu zajemcu o skodovku. at udela skodovka, je to spatne. Nechapes sirsi souvislosti, jenom si meles svoje. Takovy typicky cech. Upraveno Srpen 17, 20187 r od Tragedie_v_JZD
Srpen 17, 20187 r Říkám už podruhé, že nevíš nic o tom, jaké chápu, či nechápu souvislosti. Nic co ci myslím o Tobě a Tvých názorech tu také neprezentuji. Jakto, že není Alcantara? Alcantara se vyrábí se na plné pecky, dokonce fabrika nestíhá. ŠA si prostě řekla, že je jí pro Čechy škoda a že jim buse stačit nějaký lacinější šmejd.
Srpen 17, 20187 r před 38 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: at udela skodovka, je to spatne. S tím plně souhlasím. Bohužel Škodovka poslední dobou dělá mnoho, čeho po ní zákazníci nechtějí. Totální odklon od potřeb spotřebitelů. A raději naslouchá eurosojuzu v čele s makrelou.
Srpen 17, 20187 r Ted jsi si pekne nabehl. Ano, vyroba jede naplno, fabrika nestiha. A to je duvod, proc skodovka zrusila alcantaru uz nekdy na podzim/ na jare u vetsiny vybav. zkusim napovedet - to, ze fabrika nestiha, znamena, ze jaksi nestiha uspokojovat objednavky - tudiz alcantara neni. Neni ji tolik, kolik by zajemci o alcantaru potrebovali (opet jen dukaz, ze souvislosti moc nechapes. Jinak si tu myslenku, ze “fabrika nestiha = alcantary je dost” nedovedu vysvetlit. ceskymi medii uz na jare par clanku na tema nedostatku alcantary probehlo. Muzes se poucit. u skodovky se to projevovalo ponechanim alcantary jen v nejvyssich vybavach, a restrikcemi, protoze proste nebylo z ceho sit. Alcantara ve skodovkach samozrejme zustala, jen na okraj. Najdes ji treba v l&k vybavach apod. tak hlavne, ze vis, co je smejd. V zivote jsi suedii nevidel, ale mas jasno. Opet, typicky cechacek. Upraveno Srpen 17, 20187 r od Tragedie_v_JZD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.