rimsy2 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 V 30. 5. 2018 na 12:09, Habi001 napsal: .. Superba jen výměna motorů a s tím spojený cenový krok. Jen se doptám tzn. u Supa nejdříve update ceníku MR19 (během června?) a v červenci info k faceliftu? Nebo v rámci jednoho kroku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 (editace) Je už k dispozici kompletní ceník? Editováno: 1. Červen 2018, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červen 2018 Sdílet Vloženo 3. Červen 2018 Superb bude mít facelift později, ne teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Nebude letos v O3 2.0TSi 140kw? V zaměstnanecké operáku je v nabídce... Edit: V Tapatalku jsem to přehlédl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 V 30. 5. 2018 na 8:20, bojler napsal: Moc nerozumím střešnímu nosiči v základní výbavě u combi. Se doufám netýká varianty RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 rimsy2:Facelift Superbu bude příští rok.Nejdříve bude facelift Passatu-premiéra letos na podzim a u prodejců bude v 10KT/19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) nějaký update k ceníku? Editováno: 24. Červen 2018, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
\Petr\ Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Zdravím, nemáte stále někdo info, kdy bude dostupný nový ceník O3? Předpokládal jsem, že bude od 1. července... Vím, že byl odtud smazán, tak pokud by ho někdo měl uložený, prosím o zaslání SZ. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Já vím pouze že L&K 2,0TSI MR2019 je nyní o 15tKč dražší než 1,8TSI MR2018 (kromě jiného motoru má vlastně jen ten virtální pedál navíc), za metlu se připlácí o 500 víc než předtím.... Info od prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
\Petr\ Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 No mě by především zajímalo, co přesně přibylo v paketu Style a jestli případně něco ubylo... Jdu do 1,5 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Pánové, když jsem objednal (firemní) konec května (1.6 Style) a do teď nedorazila, bude ve specifikaci MR2019? Pokud ano, co přesně přibylo/ubylo proti MR2018? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Pokud už se vyrobí jako nový MR, tak to samo o sobě nemá na rozsah výbavy vliv. Jednoduše řečeno - pokud se teď objednává OIII s jinou základní výbavou u jednotlivých prvků, ty to dostaneš v původním rozsahu a za původní ceny. Pokud ale dojde k modifikaci nějakých prvků (např. nový volant s upraveným názvem tlačítka na VIEW), tak už dostaneš nové provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Neví někdo prosím v kterém týdnu začíná výroba 1.5TSI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 31KT/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vypravec Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Zdravím, mám O2 4x4 2008 a ted chci novou, ale s hrůzou jsem zjistil, že Octa 4x4 je v nabídce s JEDINOU motorizací a to benzín 1,8 s automatem !! To je hrůza. Co blbnou !?!?!??! Když jsem vybíral v roce 2008, byly 4x4 snad 4 motorizace...…………. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 A to asi netušíš, že 1,8 TSI končí a místo ní bude 2,0 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Navic mam pocit ze 2.0TSi 4x4 bude jen s DSG (tim si ale nejsem zcela jist, ty dokumenty co tu daval @Lukason tu uz nejsou..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Ano, 2.0 TSI 140 kW pouze ve variantách 7°DSG a 7°DSG 4x4. Jinak s 4x4 je tam nově 1.6 TDI 85 kW 6°MP a 2.0 TDI 135 kW 7°DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 A kde se to dá kromě "konfigurace u dealera" zjistit? Na webu nic není, dealer sice umí sestavit auto, ale ceník vytisknout neumí. Je fakt podivné, že ve ŠA nejsou schopni tyhle informace nějak normálně poskytnout (když už to jde objednat). Přitom VW už má nový Golf normálně v konfigurátoru. 2.0TSI 7°DSG 4x4 je sice hezká kombinace, ale většinu prodejů budou tvořit 1.6TDI a 2.0TDI. Přitom se nabízí varianta 1.4TSI Man6 4x4, které by se minimálně v česku asi prodalo mnohem víc než benzínového dvoulitru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Já tam ale nepíšu, že to jsou jediné možné kombinace - tyto jsou tam uvedeny jako nové. O dalších tam není ani čárka. Jediný kompetentní je v této věci prodejce. 1.4 TSI skončilo, nahrazuje ho v novém MR 1.5 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Jasně... 1.4TSI je překlep. Vycházíte tady jen z informací od prodejců, nebo už se dá někde sehnat nějaký ceník, na základě kterého si lze auto nakombinovat v klidu sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Ceníky budou zveřejněny oficiálně až později, momentálně bohužel pouze prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 22. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2018 Pokud jde něco objednat musí být známé ceny a v tom případě ceník existuje, jen se ho někdo neobtěžuje zveřejnit. Konfliktů výbav zas tak moc není, při konfiguraci O3 jsem na ně nenarazil (prostě tyto položky zrovna nepotřebuji). Trávit hodinu a půl u dealera konfigurací auta považuji za naprostou ztrátu času, když je možné to naklikat kdekoli a kdykoli to vyhovuje vám a nikoli dealerovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 (editace) konfigurátor a ceníky nejsou dostupné s důvodu přechodu na novou emisní normu. Výrobce musí ze zákona udávat hodnoty emisí, ty ale v tuhle nemá oficiálně potvrzené. Proto mají ceny pouze prodejci. Doufám, že je to pak všem jasné. Jinak konfigurátor začne od tohoto týdne postupně aktualizovat nabídku, podle toho jak budou motory homologovány pro jednotlivé modely. Editováno: 24. Červenec 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 tohoto čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.