Listopad 30, 20186 r Zdravím, Mám údajně modelový rok 2019 a tam podle mého dealera by mělo být čelní akustické sklo. Jak to poznám fyzicky? Je tam nějaká "značka" na čelním skle, podle které bych to poznal? Popravdě auto není zas tak tiché, jak bych si představoval. Jestli ho mám, tak bych teda nechtěl jezdit bez něj. I motor je celkem hlučný, ale doufám, že si to nějak sedne a bude to více tiché svezení
Listopad 30, 20186 r Autor @klakson23 .... akustické sklo je jiz na vsech autech. Je nejenom akusticke ale i bezpecnosti. Akustickou stranku zajistuje gelova vrstva, ktera je mezi dvema skly. Nic neobvykleho. Takto jsou reseny i bocni predni akusticka skla na Superbu III.
Prosinec 7, 20186 r Přijde mi to jako nová položka, ale možná jsem si jen dříve nevšiml, v konfigurátoru je dostupné "PŘÍSLUŠENSTVÍ - Nástupní prahy" bratru za 18.900,-.
Prosinec 7, 20186 r Taky jsem nad nimi uvažoval, na netu stojí jinak jeden 10 000x 2 = 20 000kč což je OK ,ale za 18,900kč od ŠKODY to budeš mít i namontované. Jako dizajnovej prvek fajn.
Prosinec 7, 20186 r Jen si říkám jak by se to hodilo k L&K, přijde mi to spíš jako pěkný doplněk ke Scoutu.
Prosinec 7, 20186 r Vypadá to zajímavě a auto to vzhledově asi posune, ale praktické to asi nebude (při nastupování to asi mnoho nepomůže a budou se od toho jen špinit nohavice).
Prosinec 7, 20186 r Myslím, že pro nástup dětí při velikosti Kodiaqu je to fajn věc. Všiml jsem si toho právě v konfigurátoru pro Karoqa, ale už jsem neměl možnost nechat zadat do výroby.
Prosinec 7, 20186 r Toto nepotřebuješ zadávat do výroby, měli by to být příslušenství které namontují až v servisu (stejně jako letou kryty okraji a tak), nebo se pletu?Ano, na nastupování dětí by to mohlo pomoci.
Prosinec 12, 20186 r před 48 minutami, jaroT napsal: Aky typ DSG sa montuje do 2.0TDI 110kW 2x4 pre MR 2019, je to DQ500? konkrétně DQ500-7F
Prosinec 13, 20186 r Tady v Cine je obdobne reseni v ramci prislusenstvi k dispozici od zacatku prodeje Kodiaqu. A za polovicni peniz. Pro ilustraci alespon mizerna fotka stazena z webu.
Prosinec 14, 20186 r Jj, nejsou stejne. Jak jsem rekl, mistni originalni prislusenstvi, ktere nema s Evropou nic spolecneho.
Prosinec 14, 20186 r otázka co to vydrží. Myslím a doufám, že když má někdo na auto za milion, tak nebude na tomhle šetřit.
Prosinec 14, 20186 r Vzhledem k tomu, ze to je SAIC SKODA Genuine Accessories, melo by to byt testovany samotnym vyrobcem podle stejnych norem, tedy stejna kvalita jako v EU. Jen se to tu vyrabi a prodava, nevozi se to pres pul sveta. Muzeme spolecne hadat, kde se to vyrabi pro SKODA Auto
Leden 4, 20196 r Aha no já se ptal ke konci roku 18 u dealera a koukali i do jejich interního objednávacího systému a tato možnost tam nebyla. Včera mi volali, že ověřili dostupnost a půjde objednávat od toho 3. lednového týdne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.