Xantrix Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Tak konfigurátor je již k dispozici, je tam i L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Zdravím, Mám údajně modelový rok 2019 a tam podle mého dealera by mělo být čelní akustické sklo. Jak to poznám fyzicky? Je tam nějaká "značka" na čelním skle, podle které bych to poznal? Popravdě auto není zas tak tiché, jak bych si představoval. Jestli ho mám, tak bych teda nechtěl jezdit bez něj. I motor je celkem hlučný, ale doufám, že si to nějak sedne a bude to více tiché svezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 @klakson23 .... akustické sklo je jiz na vsech autech. Je nejenom akusticke ale i bezpecnosti. Akustickou stranku zajistuje gelova vrstva, ktera je mezi dvema skly. Nic neobvykleho. Takto jsou reseny i bocni predni akusticka skla na Superbu III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Přijde mi to jako nová položka, ale možná jsem si jen dříve nevšiml, v konfigurátoru je dostupné "PŘÍSLUŠENSTVÍ - Nástupní prahy" bratru za 18.900,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Taky jsem nad nimi uvažoval, na netu stojí jinak jeden 10 000x 2 = 20 000kč což je OK ,ale za 18,900kč od ŠKODY to budeš mít i namontované. Jako dizajnovej prvek fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jen si říkám jak by se to hodilo k L&K, přijde mi to spíš jako pěkný doplněk ke Scoutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Dostalo se to před pár dny do ceníku pro Kokodáka i Karoka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Vypadá to zajímavě a auto to vzhledově asi posune, ale praktické to asi nebude (při nastupování to asi mnoho nepomůže a budou se od toho jen špinit nohavice). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Chcelo by to vidieť na živo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Myslím, že pro nástup dětí při velikosti Kodiaqu je to fajn věc. Všiml jsem si toho právě v konfigurátoru pro Karoqa, ale už jsem neměl možnost nechat zadat do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Toto nepotřebuješ zadávat do výroby, měli by to být příslušenství které namontují až v servisu (stejně jako letou kryty okraji a tak), nebo se pletu?Ano, na nastupování dětí by to mohlo pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroT Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Aky typ DSG sa montuje do 2.0TDI 110kW 2x4 pre MR 2019, je to DQ500? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 před 48 minutami, jaroT napsal: Aky typ DSG sa montuje do 2.0TDI 110kW 2x4 pre MR 2019, je to DQ500? konkrétně DQ500-7F 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Tady v Cine je obdobne reseni v ramci prislusenstvi k dispozici od zacatku prodeje Kodiaqu. A za polovicni peniz. Pro ilustraci alespon mizerna fotka stazena z webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 podle této fotky jsou trochu jiné než ty naše. Ale jen trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Jj, nejsou stejne. Jak jsem rekl, mistni originalni prislusenstvi, ktere nema s Evropou nic spolecneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 otázka co to vydrží. Myslím a doufám, že když má někdo na auto za milion, tak nebude na tomhle šetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Vzhledem k tomu, ze to je SAIC SKODA Genuine Accessories, melo by to byt testovany samotnym vyrobcem podle stejnych norem, tedy stejna kvalita jako v EU. Jen se to tu vyrabi a prodava, nevozi se to pres pul sveta. Muzeme spolecne hadat, kde se to vyrabi pro SKODA Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voka Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Motor 2.0 tsi 140 kw se bude dát objednat od 3. lednového týdne 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 ten se dá objednat už déle, jen není v cenících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voka Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Aha no já se ptal ke konci roku 18 u dealera a koukali i do jejich interního objednávacího systému a tato možnost tam nebyla. Včera mi volali, že ověřili dostupnost a půjde objednávat od toho 3. lednového týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 tak nemají kluci potřebné znalosti. Já jsem jich objednal před koncem roku pět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voka Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 Habi001: jak dlouho je čekačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. leden 2019 Sdílet Vloženo 7. leden 2019 cca 25 týdnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.