Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nevíte prosím někdo, zda je ve výbavě Karoq pro 1.0 TSI a zda tomu bude tak i pro MR2019? U Kodiaq tušim od MR2019 v základu nebude. díkes

Myslím že v MR2019 úplně odpadne a nebudou dávat 

Ja som si minulú stredu prevzal Karoq 1.0 TSI vo výbave Ambition a kryt kapoty proti hluku to má :)

V ‎12‎.‎6‎.‎2018 na 12:45, pejvlik napsal:

nevíte prosím někdo, zda je ve výbavě Karoq pro 1.0 TSI a zda tomu bude tak i pro MR2019? U Kodiaq tušim od MR2019 v základu nebude. díkes

u Karoqa se nic měnit nebude

• Autor

Habi001: Tak super. Diky;)

• 3 týdny později...

Můžu se zeptat co je to ten kryt kapoty?:doh

Když otevreš kapotu tak na ni je polstrování to je ono do spousty aut to nedávají 

• 2 měsíce později...

Catexcavator - jak už je z názvu tématu patrné, slouží především k tlumení hluku pohonné jednotky. Standardem je u naftových motorizací a to napříč celým modelovým spektrem.

To že je kapota vzhledově bez tohoto doplňku taková holá, je věc druhá. Holt ten, kdo má benzínový motor si ji musí dokoupit.

• 3 měsíce později...

Mám MR 2019 1.5 TSI a mám tlumeni kapoty

Pravděpodobně to už dávají i pro benzín co vypíná dva válce aby to nebylo tolik slyšet že je z toho pak dvoutak (ironicky myšleno samozřejmě) 

A poznal někdo ztišení po instalaci krytu? Minimálně u Fabie není poznat rozdíl v hluku mezi autem s a bez. U Rapidu stejně tak, počítám že u OIII, Karoqu nebo Kodiaqu to bude totožné, nebo ne?

Kdyby tam zadny rozdil nebyl,

tak proc by to tam vraceli v dobe setreni ?

Tim nerypu...pouze konstatuji :D.

Upraveno od Čečulák

Má to vliv na teplotu v motorovém prostoru a rychlost chladnutí a ohřívání motoru. Teď vařím z vody, ale pochybuji, že by to tam dávali kvůli hluku (pocitově tam rozdíl není), ale kdyby to ušetřilo 0,5g CO2, tak to tam určitě dají [emoji1787]

• 5 let později...

Ja tiez mam to hlukove tlmenie kapoty v 1.5TSI ale nie som s tym spokojny. Auto nema ani rok ale uz dva krat mi to tesnenie samovolne vypadlo a volne lezalo na motore. Vymenil som aj prichytky ale nepomohlo to. Ma niekto podobnu skusenost?

• 2 měsíce později...

Dnes jsem dovezl 1.0 z bazaru (2020) a "kryt" - tlumící vložka taky plandá, jeden úchyt je utržený, přemýšlím,že to upevním nějak po moravsku. Nechci to mít namotaný v klíňáku... (sice ani nevím, kde tam je).

Dají se někde koupit ty čudle co to drží v kapotě? Budu hledat, ale kdyby byl někdo rychlejší :-). (tak sám https://www.obautodily.cz/svorka-do-krytu-proti-hluku-predni-kapoty-skoda-original-4837cz3181/)

Mám doma ještě samolepící tlumení, co jsem dával na sekačku (traktorek), to by se nedalo nalepit na tu kapotu? Nezkoušel to někdo?

Upraveno od panet

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.