Publikováno Červen 13, 20187 r Lze vyměnit digitální přístrojový štít za stávající klasické budíky s Maxi Dotem ? Díky
Červen 13, 20187 r Proč se ptáš, nebo dokonce toto zamýšlíš? Měnit příplatkovou věc za standardní? Něco tě zklamalo?
Červen 14, 20187 r Autor No psal jsem to v noci, bylo to myšleno obráceně :-))) Budíky za Digi přístrojovku.
Červen 14, 20187 r Pohledej v sekci Octavie, tam už pár lidí měnilo i na před FL verzi, nebo tam dokonce dávali i budíky z Audi.
Červen 14, 20187 r https://www.drive2.com/l/468838081349288260/ https://www.drive2.com/l/483174063708045442/ Takže předpokládám že to pude i u Kodiaqu, jen záleží jestli je v autě vše co je třeba (podle konfigurátoru alespoň Amundsen).
Duben 20, 20196 r Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ? Upraveno Duben 20, 20196 r od euroKODIAQ
Duben 8, 20205 r V 20. 4. 2019 na 23:44, euroKODIAQ napsal: Zdravím všetkých, prešlo nejaké obdobie, tak ci sa nenašiel nejaký dobrovoľník, ktorý sa už podujal na výmenu palubky za digitálnu priamo v Kodiaqu ? Nie je problém. Napíšte súkromú správu. Alebo email na nižšie uvedený link. http://www.audi-vagcars-svk.sk
Leden 25, 20214 r Zdravim chcem sa spytat ako dopadla vymena ak prebehla nakolko tiez uvazujem.. S pozdravom Jano
Leden 25, 20214 r Ahoj, netusim jak dopadla vymena. Kazdopadne to vymenit jde. Cena digitalni stitu neni uplne nizka, nasel jsem 22 tis Kc plus cena montaze a nakodovani. Taky jsem o vymene uvazoval. Do doby nez jsem mel jako nahradni auto kodiaqa s virtualnim kokpiten. Zjistil jsem, ze jsem si tam nastavil jeden vzhled. A pak uz jsem si s tim nehral. Ptal jsem se kamarada co ma virtual v Superbu. Rikal, ze si s tim hral tyden. Takze jsem dospel k zaveru, ze dat 30 tis Kc za neco co jen v jine forma zobrazuje co mam ted nedava smysl.
Leden 25, 20214 r Spíš to má smysl kvůli více informacím (vedení v pruzích, spotřeba, jinak zobrazené info o ACC (vzdálenost + rychlostní limit), čtení značek). Jinak potvrzuji že v podstatě člověk používá jeden vzhled (+ někdy v noci to zjednodušené zobrazení). Z výroby to asi smysl má, ale dodělání je drahé...
Únor 11, 20223 r zdravím chci se zeptat vzhledem k uvaze nad vymenou normálních budíku za virtual cockpit co je k tomu potřeba? kromě samotneho dílu jestli máte nekdo zkušensti
Červenec 23, 20223 r Filozofia koncernu sa meni cca od 2019 s prichodom MIB3 optiku nahradza ethernet medzi adr 5F 47 75 17
Březen 3, 20232 r Zdravím mám dotaz při výměně obyčejných budíku za virtual cockpit je zapotřebí vědět pin immo z původních budíku.
Březen 5, 20232 r PIN k pristrojovke je prezitok uz priblizne od 2008-9.Na zaciatku roka 2022 Skodovka vydala pripis vozidla od roku 2009 pri vymene pouzitej pristrojovky je potrebne ziadat vyrobcu o umoznenie prisposobenia pouziteho kombi pristroja,Ak sa prisposobuje novy diel tam ziadost netreba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.