milosfa Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Caute, po vymene laniek rucnej brzdy a tiez aj vodiacich rurok bowdenu mi stale jedno lanko vytrca viac ako to druhe, vid. obrazok. Skusal som vsetko mozne ale neviem ako to zladit aby boli narovnako. PO zatiahnuti rucnej vidno rozdiel este viac a samozrejme ucionnost rucnej brzdy je slaba, lebo ta strna kde mi to viac trci sa pri nejakom 5tom zube uz neda viac dotiahnut lebo uz tam nie je priestor tahat dalej rucnu...hadam som to napisal zrozumitelne. Viete mi poradit kde moze byt chyba? Ved lanka su nove, rovnake...pri strmeni nie je ziaden rozdiel..tam to vyzera uplne rovnako na oboch stranach..rozdiel je az v interieri pri pake...Mam kotucove brzdy. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 Zvláštní. Vpravo ti ani nekouká ta vodicí trubka. Když ty lana přehodíš tak je to stejné? Jsou obě lana lehce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosfa Vloženo 21. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 ta druha vodiaca rurka mi vosla dnu ked som skusal to nejako zatlacit dovnutra aby sa dlzka vyrovnala...ale ona sa da v pohode vratit spat..ale nijako to neriesi moj problem...opbidve lanka idu velmi lahko..len ta dlzk aje problem...budem asi musiet vybrat vsetko vonku a pozriet ci je dlzka laniek rovnaka alebo kde je problem...divne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Jsou oba lanovody stejné? Oba bych vyndal, porovnal, vyndal bych i trubky a taky porovnal. Měnil jsem jeden lanovod( též mám kotouče) a délka byla stejná, ale bowden měl jinde zarážku a zkrachoval jsem tu trubku. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https://forum.skodahome.cz/topic/95912-ru%C4%8Dn%C3%AD-brzda-brzd%C3%AD-jedno-kolo-m%C3%AD%C5%88/?do=findComment&comment=2214844&share_tid=95912&share_pid=2214844&share_fid=33458&share_type=t Ahojte. Na zaciatku konverzacie som nasiel fotku vyoseneho tiahla rucnej brzdy. Tam kde sa napajaju lanka na tiahlo paky. Mal som rovnaky problem na mojom aute. Riesenie som hladal aj tu......Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosfa Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Caute, nasiel som problem...taka zarazka na jednom bowdene, ktora nema pustit bowden viac do vnutra vodiacej rurky, sa urvala a tym padom bowden vosiel viac do tej rurky..hadam je to zrozumitelne ako pisem..dal som tam esk apasku namiesto tej zarazky a drzi to dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 Veď som to písal vyššie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosfa Vloženo 23. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 jaaj zle som cital..oki tak rovnaky problem..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 23. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2018 [emoji106]Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mionco Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 (editace) Ja mam rovnaky problem ale na fabke rv 2003. Kde sa nachadza ta zarazka? Pri pake ci na strane brzdy? Editováno: 19. Červenec 2019, autor: mionco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.