Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute. Chcem sa opytat skusenejsich clenov. Mam elektricky sklopne spatne zrkadla a lave soferove  pocas sklapania a odklapania sem tam tak pukoce. Prave to nerobi. Je to normalne ci treba dat reklamovat. Auto je este v zaruke. Dakujem. 

• o 2 týdny později...
Vloženo
před 18 hodinami, Aleš_BX napsal:

cvaká všem, těm co ne, tak si už zvykli, nebo to prostě nevnímají.... je to vlastnost....

Neni to vlastnost ak v nom pocas otvarania a yatvarania pukoce a vydava zaujimave zvuky. Na buduci tyzden idem na vymenu vramci zaruky. Treba si skontrolovat ci to robi aj druha strana. Skusim dolozit aj video. 

Vloženo

Také jsem reklamoval v rámci záruky. V servisu bylo zrcátko promazáno, ale vrže stále dál. Prý je to vlastnost a také, že za to můžou nepříznivé povětrnostní podmínky jako je třeba dlouhá jízda v dešti, nebo když auto dlouho stojí  :)  

Vloženo

Ptám se, protože mi bylo řečeno, že je to plast.. v zimě kdy sněží, případně padá mrznoucí déšť, mohlo by to namrznout a případně po delším stání,kdy je na tom led tak by to mohlo prasknout. Protože mám auto 2 měsíce, ptám se vás, co už jste zimu zažily.. díky ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Já už to mám už uznané jako reklamaci,udajně se budou měnit celá zrcátka přijeli se na to podívat soudruzi z boleslavi. Ještě reklamuju pisty kufru tam čekám na vyjádření hlav pomazaných. Tedy týka se to S III jestli to někomu pomůže.

Editováno: , autor: AntonioB721
Vloženo

V pondělí 3.9.2018 jsem odevzdával navečer auto na garanční prohlídku po 30.000 km a jedna z věcí, kterou jsem požadoval řešit bylo "cvakající/přeskakující" levé zrcátko.

Prý se na to podívají.

Dnes při vracení auta mi bylo řečeno, že ŠKODA o tomto problému ví (údajně jde o problém v nějakém kluzném prvku), zrcátka postupně začínají měnit, ale k uznání potřebují video se zvukem, na kterém bude patrné cvakání v zrcátku.

Takže kdo to chce reklamovat/vyměnit, tak si to natočte a pak hurá do servisu. Mně se to momentálně zlepšilo, cvakne v tom tak jednou, dvakrát a to je prý na uznání málo. Až se to zhorší, tak se prý mám ozvat.

Dnes prý do servisu přišli další tři lidé se cvakajícími zrcátky, inkubační doba zřejmě skončila a začíná se to objevovat.

.

Vloženo

Je tu někdo, kdo má zrcátko promazáno a nevrže? Zajímá mě, co na to bylo použito. Mě to v servisu promazali, ale vydrželo to 1 den, protože mi postupně mazadlo vyteklo na dveře.  :-/

Vloženo

Mne to najskôr premazali. Cca 3 dni to bolo bez zmeny a potom to prestalo. Ale keďže to pukanie priamo po premazaní v servise neprestalo tak to posunuli na reklamáciu a nakoniec mi vymenili zrkadlo za nové. 

• o 10 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, pokud jsou si v ŠA vědomi této chyby, není možnost na výměnu v rámci nějaé svolávací akce i po záruce? Nám začalo praskat asi před týdnem, při nájezdu 130 tkm...

Vloženo

Špatně jsem se vyjádřil - nemyslel jsem svolávací akci v tom smyslu, že by mi přišel domů dopis, ať se dostavím k výměně mechanismu, ale spíš to, jestli uznává ŠA ty případy, kdy se majitel ozve sám. Ale nedělám si iluze, jako daleko horší mi přijde dlouhé startování studeného motoru, o kterém ŠA údajně taky ví a nic s tím nedělá... 

P.S.: tím extra vláknem myslíš o tom jak fungují svolávací akce, anebo přímo řešení toho praskání v zrcátkách?

• o 5 let později...
Vloženo

Asi se úplně nepočítá s rozebíráním toho mechanismu. Možná by mohlo pomoct promazat to shora ve složeném stavu.

Nakapat nějaké mazivo vhodné i na plasty kolem osy otáčení a doufat, že to zateče až na zvuky vydávající místa.

Našel jsem aspoň nějaký nákres, jak by to vevnitř mohlo vypadat. Ale není to přímo pro O3, takže se to může lišit.

Mechanismus_sklapeni.thumb.jpg.4c6da3eca96419e3e09e9ab62181b6fa.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...