Publikováno Červenec 12, 20187 r Caute. Chcem sa opytat skusenejsich clenov. Mam elektricky sklopne spatne zrkadla a lave soferove pocas sklapania a odklapania sem tam tak pukoce. Prave to nerobi. Je to normalne ci treba dat reklamovat. Auto je este v zaruke. Dakujem.
Červenec 26, 20187 r Autor před 18 hodinami, Aleš_BX napsal: cvaká všem, těm co ne, tak si už zvykli, nebo to prostě nevnímají.... je to vlastnost.... Neni to vlastnost ak v nom pocas otvarania a yatvarania pukoce a vydava zaujimave zvuky. Na buduci tyzden idem na vymenu vramci zaruky. Treba si skontrolovat ci to robi aj druha strana. Skusim dolozit aj video.
Červenec 31, 20187 r Také jsem reklamoval v rámci záruky. V servisu bylo zrcátko promazáno, ale vrže stále dál. Prý je to vlastnost a také, že za to můžou nepříznivé povětrnostní podmínky jako je třeba dlouhá jízda v dešti, nebo když auto dlouho stojí
Srpen 7, 20187 r Autor Mne to vymenili za nove v ramci zaruky a uz je to O.K. Vraj uz mali 10 pripadov ked to museli menit. Mne uz to posledne tak rapotalo az som to musel vypnut.
Srpen 11, 20187 r Taktiež idem s týmto problémom 20.8. do servisu. Že vraj by to mali rozobrať a premazať.
Srpen 14, 20187 r Ptám se, protože mi bylo řečeno, že je to plast.. v zimě kdy sněží, případně padá mrznoucí déšť, mohlo by to namrznout a případně po delším stání,kdy je na tom led tak by to mohlo prasknout. Protože mám auto 2 měsíce, ptám se vás, co už jste zimu zažily.. díky ;)
Září 2, 20187 r Já už to mám už uznané jako reklamaci,udajně se budou měnit celá zrcátka přijeli se na to podívat soudruzi z boleslavi. Ještě reklamuju pisty kufru tam čekám na vyjádření hlav pomazaných. Tedy týka se to S III jestli to někomu pomůže. Upraveno Září 2, 20187 r od AntonioB721
Září 4, 20186 r V pondělí 3.9.2018 jsem odevzdával navečer auto na garanční prohlídku po 30.000 km a jedna z věcí, kterou jsem požadoval řešit bylo "cvakající/přeskakující" levé zrcátko. Prý se na to podívají. Dnes při vracení auta mi bylo řečeno, že ŠKODA o tomto problému ví (údajně jde o problém v nějakém kluzném prvku), zrcátka postupně začínají měnit, ale k uznání potřebují video se zvukem, na kterém bude patrné cvakání v zrcátku. Takže kdo to chce reklamovat/vyměnit, tak si to natočte a pak hurá do servisu. Mně se to momentálně zlepšilo, cvakne v tom tak jednou, dvakrát a to je prý na uznání málo. Až se to zhorší, tak se prý mám ozvat. Dnes prý do servisu přišli další tři lidé se cvakajícími zrcátky, inkubační doba zřejmě skončila a začíná se to objevovat. .
Září 4, 20186 r Je tu někdo, kdo má zrcátko promazáno a nevrže? Zajímá mě, co na to bylo použito. Mě to v servisu promazali, ale vydrželo to 1 den, protože mi postupně mazadlo vyteklo na dveře. :-/
Září 4, 20186 r V nasem pripade SIII, promazano před dvěma mesici (leve - při zavirani hodne lupalo) a doted je klid.
Září 9, 20186 r Mne to najskôr premazali. Cca 3 dni to bolo bez zmeny a potom to prestalo. Ale keďže to pukanie priamo po premazaní v servise neprestalo tak to posunuli na reklamáciu a nakoniec mi vymenili zrkadlo za nové.
Červenec 10, 20196 r Skusali ste niekdo rozobrat a premazat sam? Alebo nenasiel niekdo nejaky navod na nete? Auto uz nemam v zaruke.....
Červenec 21, 20196 r Ahoj, pokud jsou si v ŠA vědomi této chyby, není možnost na výměnu v rámci nějaé svolávací akce i po záruce? Nám začalo praskat asi před týdnem, při nájezdu 130 tkm...
Červenec 22, 20196 r Špatně jsem se vyjádřil - nemyslel jsem svolávací akci v tom smyslu, že by mi přišel domů dopis, ať se dostavím k výměně mechanismu, ale spíš to, jestli uznává ŠA ty případy, kdy se majitel ozve sám. Ale nedělám si iluze, jako daleko horší mi přijde dlouhé startování studeného motoru, o kterém ŠA údajně taky ví a nic s tím nedělá... P.S.: tím extra vláknem myslíš o tom jak fungují svolávací akce, anebo přímo řešení toho praskání v zrcátkách?
Březen 19Bře 19 @Libor 91 Ahoj, příspěvek jsem ti přesunul do existujícího tématu, kde už se to řešilo. Předpokládám, že promazat to chceš kvůli pazvukům?
Březen 19Bře 19 Asi se úplně nepočítá s rozebíráním toho mechanismu. Možná by mohlo pomoct promazat to shora ve složeném stavu. Nakapat nějaké mazivo vhodné i na plasty kolem osy otáčení a doufat, že to zateče až na zvuky vydávající místa. Našel jsem aspoň nějaký nákres, jak by to vevnitř mohlo vypadat. Ale není to přímo pro O3, takže se to může lišit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.