Martin_V Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 Ja sa pripajam, mam 110kW (ne-EVO) a na plnu nadrz mam cca 16 000 km. No je to cisto len o style jazdy. Ja jazdim mesto 70% a okresky/dialnice 30 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 19. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2023 Vcera jsem tankoval Adblue, psalo ze dojezd mam 2500km a abych dotankoval min 6L a max 11.4L tak sem tam soupnul 11L. Pocitadlo naskocilo raky jen na 8000km dojezd. Kdyz jsem tankoval pred rokem taky 11L tak naskocil dojezd asi 12000km. Nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 19. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2023 Meni se to dynamicky podle stylu jizdy / spotreby mocoviny za x poslednich km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2023 Doplnil jsem Adblue nádrž na maximum a indikovaný dojezd je 23tkm (147kW, předokolka) Ano, jezdim ted 98% okresky + prujezdy mesty/vesnicemi, dalnice jen vyjimecne a kdyz, tak nespecham. Prumerna dlouhodoba spotreba se pohybuje kolem 4,8l/100km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xsucha02 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Zdravim. Koupil sem si zanovni superb 3 2019 s adblue a chci se zeptat po kolika km vam ubyva na ukazatelu dojezdu? Co sem to koupil, tak me ukazuje furt 4500km a najel sem asi 600km, tak se me to zda nejake divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Tak AD Blue se nepoužívá furt jak palivo, ale jen gdyž vypaluješ filtr. Až proběhne regenerace tak se ti zkratí dojezd. To není jak nafta\benzín, že by ad Blue teklo do motoru furt po kapkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Takhle to úplně není, s vypalováním filtru pevných částic to parakticky nemá nic společného. Systém SCR využívá vlastní katalyzátor, do kterého se kapalina vstřikuje v závislosti na různých okolnostech. SCR (AdBlue).pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xsucha02 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Pisou v tom pdfku ze by se to melo odcitat po 100km, ale me po 600km nic. Chybu to zadnou nehlasi, tak nevim jestli to funguje dobre 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna před 3 hodinami, xsucha02 napsal: Zdravim. Koupil sem si zanovni superb 3 2019 s adblue a chci se zeptat po kolika km vam ubyva na ukazatelu dojezdu? Co sem to koupil, tak me ukazuje furt 4500km a najel sem asi 600km, tak se me to zda nejake divne. Začne ubývat po najetí mnohem více kilometrů - asi jako VAG palivoměry. Třeba prvních 150 km se ručička nehne a za dalších 150 km může být taky v půlce rozsahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna U kodiaqa 140kw to pozoruju a chová se to podle různých parametrů. Jezdím defakto +- stále stejné trasy a dokonce jsem vysledoval, že když tankuju naftu bez bio tak spotřeba adblue je nižší, zřejmě se méně zanáší a vypaluje dpf. Jinak vždycky to klesá na dojezdu po 500 km (myšleno na ukazateli PP). Minimálně jednou za jedno tankování (600-700 km) mi to vždycky klesne. Když jezdím couračky a město tak i 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 17. Ledna Sdílet Vloženo 17. Ledna Ubyva skokove, urcite to neni 1:1 kolik ukazuje a kolik najedes... ja na plnou mam najezd 8000 km, realne si myslim ze jsem dal kolem 10 000km a tankoval jsem s dojezdem 2300 necelych 11l 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.