smekac Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) A co tu odrazku cvaknout skrz nárazník na magnety? https://www.magsy.cz/24797-neodymovy-magnet-ndfeb Editováno: 16. Červenec 2019, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Když jsem lepil odrazky na vozík, používal sem transparentního mamuta(jsou různé barvy černý,bílý atd..) a musím říct, že drží krásně...? https://tmely-silikony-lepidla.heureka.cz/den-braven-mamut-glue-crystal-290-ml-transparentni/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 @Ibe Ale na ten vozík jsi to téměř jistě lepil i s tím podkladem, co měla ta odrazka na sobě. Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 @Martab určitě i s odrazovou plochou, to mě ani nenapadlo, že by to někdo oddělával... aspoň trocha z toho černýho plastu tam musí zůstat, kdyžtak se to dá přilepit i černým mamutem, ale jak se to dostane do těch trojúhelníků tak ta odrazka asi nebude moc fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 @Ibe Ano, a to je přesně to, co se tu snažím, možná až trochu technicky vysvětlit, začalo to cca zde: a právě se řeší jak to udělat bez toho černého plastu. A ano, pokud se to vyplní, fungovat to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Dnes nahodené - nalepené, použité obojstranné lepidlo BISON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 No neviem, radšej by som pred každým STK nahadzoval staré svetlá ako keby som mal mať toto tu natrvalo.... Prešlo by vôbec toto cez STK? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 @Martab jasne chapem ta a hadat sa nebudem... nevyznam sa v tom... bolo to moje logicke uvazovanie a teoreticke znalosti o odrzakach su pre mna spanielska dedina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Já teda nevím, ale raději než takto nalepené odrazky tak zůstanu u před Fl světel...@ronskispeed V pohodě, já se zas nevyznám v jiných věcech (a že jich je ? ), bohužel ale tady to prostě nefunguje tak jak by člověk běžně očekával ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Nebo chvíli počkat, až jich bude jezdit víc a vzít z vrakáču origo nárazník s odrazkama z nějaké totálky na předek... Pokud by tam teda ten po FL pasoval...(velká spekulace, a záleželo by na štěstí na barvu) Mě se světla z před FL zatím líbí, takže zatím nemám potřebu je měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 No a teraz ma napadlo a nestacilo by to tym cirim tmelom/lepidlom zalepit iba po obvode? Nebude sa dovnutra prasit a ten lom zostane zachovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 S tou STK koukám, ze je možná lepší jak už někde psal.. ze je možná lepší tam žádný nedavat... nebije to tak do oči jako když tam člověk něco nalepi a je to jak pěst na oko.. ale díky Lenka75 aspoň vidím jak to vypadá tak jak jsem to měl v plánu na STK udělat já... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 @lenka75 uz to slysim to tam nema co delat ma to ostre okraje , porani to hodce ...... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 dle mého to bude jako pěst na oko na STK, až na to technik koukne, tak mu hned bude jasné, že něco je špatně a budou špatně jak led světla tak ty odrazky..osobně bych tam raději nedal nic a bude to myslím větší šance projít, že si toho technik nevšimne, než takto, ale je to jen můj názor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Kapucino Scoutline 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Nemôžem si pomôcť, ale na tomto zadku nové FL svetlá vyzerajú najlepšie! Ešte ho nejak presvedčiť, aby sa konečne zbavil svojho obľúbeného Kordicka.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Ano, ku Scoutline tie nove svetla pekne sedia. A dnes dalsie biele. Pozeram ze mi v zbierke chyba napriklad zelena. Aj ked par fotiek som s nimi tusim videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Časem jsem chtěl taky měnit, ale pomalu na druhý konec Slovenska kvůli světlům bych asi nejel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 A co ty odrazky chybějící? Jak budou majitelé dělat technickou kontrolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 s tou STK mi to taky hodně zajímá..myslím, že to bude velmi individuální na každké jednotlivé STK, kde někdo projde, tak jinde nemusí..bude prostě záležet na každém jednotlivém technikovi, jak bude důkladný..správně by to takto projít nemělo. Myslím, že na STK s tím zatím nikdo nebyl, no uvidíme, jaké budou praktické zkušenosti, až tam začnou majitelé s tímto jezdit. Pomalu už by se ta doba měla blížit, kdo to má na autě z roku 2015, tak už by to mělo být letos :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 VYDRZAŤ chlapi, už sa to blíži - dátum 26.9. je skoro za dverami. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Dovtedy asi nestihnú zrušiť kamery jak sa zastrája SaSka.. :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 @lenka75 a pojedeš jen tak bez nějakých pochybných úprav s lepením různých refl. pásek, které tam stejně nemají co dělat ? osobně si myslím, že nějakou páskou tam nalepenou na sebe člověk akorát upozorní, ale stejně to bude jen rozhodnutí jednoho technika na jedné STK a jinde to může být úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igorSN Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 @ski1961 , idem tam s týmto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.