MilanHos Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Mě by to na zelené až tak nevadilo, ikdyž to není moc hezký. Ale o černý MC difuzor to mám dražší, to je pro mě horší než vzhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Pěkná práce. Ano jediné možné řešení. Na kolik příjde nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 200-250 € + lak + prípadný difúzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 No wirer průkopník, jako vždy pěkná práce a článek, ale popravdě když se dívám na ten nárazník jako celek i s odrazkama, tak si říkám že jsem rád, že mám před FC světla a nárazník, protože při této úpravě je toto sice jediné ofiko správné řešení, ale design s těmato odrazkama v nárazníku je pro mě nepřijatelný i když uznávám že na červené to není taková hrůza, jako by to byla např.u mé cappuccino. Světla jako taková jsou super a líbí se mě, o to víc zamrzí absence odrazek v nich, protože obecně ty odrazky v náraznících jsou za mě hrůza, hlavně ty tvary. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 tak nie kazdemu sa to musi pacit. preto maju ludia zvycajne na vyber :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 FL naraznik na predFL aute. Svetla som myslim daval na predoslej strane. Farbu mu netrafili (skusi to vyriesit) , difuzor a bocne listy zatial nema nalepene. Odrazky by mali byt origo FL Monte, len cena uplne inde ako obycajne bez zatmavenia. Ale funkciu kdrazky plnia ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Tak uz mame v zbierke aj striebornu na vychode SK. Nie, @brrrrm to zatial nie je ? Zaroven doplnena i druha zadna hmlovka. Smerovka a spiatocka LED, hmlovka zatial obycajna ziarovka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 No striebornej pristane takmer všetko.. :P Ja však zostávam verný svojmu retro štýlu! ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Netusi nekdo jestli je nejaky rozdil mezi 6V6 945 711 (712) a 6V6 945 207 (208)? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabinka2,0 Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Ahoj skupino potřebuji radu od někoho kdo už si tyto světla dělal sám. Jsem asi levej ale nejde mi prostě nejak naměřit a zjistit jake piny jdou kam kvuli novému zapojení z klasickych na led svetla. :D poprosim vas tedy o nejáky soupis jake piny jdou kam podle barev a postačí i foto předem moc moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 12. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2023 Mám stejný problém nemohl by někdo zveřejnit jaké piny kam přehodit a kódování by se taky šiklo :D Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hradlo Vloženo 3. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2023 (editace) Tak nakonec jsem nějak info sehnal. Přidávám co jsem našel. Doufám, že se to tu s tou sdílností trochu zlepší. Zkoušet budu až u kamaráda na autě tak popřípadě upřesním. Zapojení pinů zde je to v němčině ale to už by snad neměl být takový problém. Levá strana je jinak než pravá tak pozor. Co se týká kódování je to trochu kostrbaté překlad z ruštiny našel jsem na https://www.drive2.com/l/616238610168969958/ Je to tam komplet, trochu jsem ten překlad translatorem učesal azbuka není moje silná stránka. Upravím jak budu dělat na autě. Momentálně tam je rozjeto více věcí tak nevím kdy to bude. 09-Centrální elektronika Bezpečnostní přístup: 31347 Adaptace - 10 Adaptační kanál Leuchte23SL HLC7- Type_Of_Load_23 Adaptace/akceptace běžné LED s OpenLoadDiagnose Adaptační kanál Leuchte24SL HRA69- Type_Of_Load_24 Adaptace/akceptace společné LED s diagnostikou OpenLoad Adaptační kanál Leuchte20BR LA70 -Typ_Of_Load_20 přizpůsobení/přijetí adaptačního kanálového světla Adaptační kanál Leuchte20BR LA70- Type_Of_Load_20 brzdové světlo již trvale nesvítí) Adaptační kanál Leuchte20BR LA70-Light_ Funktion_D_20 Chytrý z toho moc nejsem chce se podívat co je v těch kanálech jak připojím diagnostiku. Doufám, že to někomu pomůže popřípadě kdyby se k tomu někdo dostal dříve budu rád za zpětnou vazbu s kódováním. Editováno: 3. Srpen 2023, autor: Hradlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 Mám problém hledám piny do 1S0 972 706.(Svorkovnice 6-pólová) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 000 979 025 E, 000 979 150 E. Škodovka osobitne piny nepredava. bud kablik, alebo hladat na ebay, aliexpress, allegro a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 28. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 Zatím jsem našel od Mercedesu A0185458626 .Hledám dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2023 0,5мм² > 000 979 025 E -> A 018 545 87 26 1,0мм² > 000 979 150 E -> A 018 545 86 26 niekde v Brne myslim je nejaka firma co predava aj samostatne piny. ale nie vzdy to ma podla original cisla, musis podla fotiek. len si nespomeniem na nazov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Kali Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Zdravím Vás, dlhšie sledujem vaše prerábky. Práve som si kúpil F3 po fl kombi. Vedeli by sme prehodiť zadné svetlá za led a aj predné? Ďakujem za info som z Košíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Dubna Autor Sdílet Vloženo 3. Dubna (editace) nie je problem, som z okolia PO. par ludi uz u mna bolo, naposledy z PP. tiez prestavba FL na bi-led a zadok na led staci sa ozvat cez sukromnu spravu, pripadne priamo na webe mam odkazy na facebook PS: na komentar na stranke som odpovedal este vcera Editováno: 3. Dubna, autor: wirer 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brkos Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna Návod na zadní je zde…https://www.skodacommunity.de/threads/rueckleuchtenumbau-pfl-auf-fl-beispiel-mj15-combi.122984/#google_vignette Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin38 Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Ahoj mám Fabia 3 1.0Tsi combi facelift bohužel jen klasická světla, nárazník už nový. Chystám se na výměnu světel akorát nevím jaké jsou rozdíly mezi čísly světel 6V6 945 711/712 a 6V6 945 207/208 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července (editace) Vypada to ze 207/208 bylo cislo dilu pro svetlomet + patici se zarovkama jako celek, Etka tohle cislo vyplivne jako neaktualni a bez prirazeni k fabii. 711/712 uz je veden jako aktualni dil. Rozdil mezi nima podle mne bude v podstate zadny. No takova technicka ty "normalni" svetla co pises jsou normalni pouze pro facelift, protoze oproti predfaceliftu je v nich rozdil. Neobsahuji reflexni vrstvu, ta se prestehovala prave do narazniku. Jo a bacha pises ze mas kombi ale davas tu cisla dilu pro kratkou verzi (hatchback) ty ti pasovat nebudou. 6v6 hatchback 6v9 kombi Editováno: 2. Července, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin38 Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července Ano o tom vím že nejsou reflexní, odrazky už jsou v nárazníku, teoreticky když je to faceliftove auto by mohly pasovat i piny zapojení na LED světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července S těmi piny by jsem nepočítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července (editace) To se da zjistit ve schematech, jsou tu vyvesena na foru Editováno: 3. Července, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července před 1 hodinou, Martin38 napsal: Ano o tom vím že nejsou reflexní, odrazky už jsou v nárazníku, Trochu me zmatlo prohlaseni "bohužel jen klasická světla, nárazník už nový." Facelift mel tedy ke klasickym (nereflexivnim) svetlum i nejaky stary naraznik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.