Stringo Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Ty nejsi objektivní, ale zoufalý [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 před 16 minutami, Petrrr napsal: Kofola za 22 tocena 2 litry v plastu se dají koupit v akci i za míň , tak nač půllitr za 22,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 před 37 minutami, Joker 85 napsal: Vy jste volove Kdybys nás poznal osobně, ani by Ti to nepřišlo, to vypadáme celkem normálně (alespoň někteří) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Já byl v pondělí na golfu v Sokolově a ty nikde. Polévka, řízek, kofola a kafe za 200,-. Jen ta cesta byla děs. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Stane, jen že tocena kofola je tocena. Ta v plastu je humus. Já byl v Letňanech. Tedy úžasné obě cesty jak přes Slaný tak klasika . Výhoda klasiky je je Haburgrarna na Bílé hoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 jo a já tě viděl. Byl jsem na 17. jamce s kamoskama, ale znáš to, nebyl čas. Tys tam někomu tahal hole. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Na hole mám lidi. Já byl na degustaci.[emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/konec-obliby-suv-muze-byt-blize-nez-si-myslime-nektere-znacky-mohou-litovat/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Konečně rozumný článek týkající se Krabic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Trh se rychle zaplní jednou karosářskou verzí a nakonec ji bude tolik, že o ní přestane být zájem. Navíc spousta šetřílků za čas zjistí, že mají SUVka větší spotřebu, ta levbnější nemají takový výkon a koneckonců první sníh je překvapí, neb pohon 4x4 zvláště u slabších a menších aut prostě není (a někde ani za příplatek). Já proti SUV nic nenamítám - podmínkou je alespoň slušný zavazadelník (po plato), bezpodmínečně pohon 4x4, a jakýs takýs motor.. Než jsem v před lety koupil OII chtěl jsem právě čtyřkolku, ovšem Yeti s rezervou, bylo v té chvíli auto bez kufru. Takže vyhrála Octávie. No a následník je opět Octávie, neb Karoq měl ve chvíli objednávání pouze 1,5 Tsi (nic pro mě) a Kodiaq byl už finančně mimo (navíc předokolka 1,4 tsi...) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Tak co, vy piráti, těšíte se na hokej? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 No není to ono, ale dobře se u toho pije ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Hokej... Já teď dovalil po celém dni z Prahy... Nevýhoda rodičů, sportujících dětí [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Já jdu jezdit s malým na kole teď ráno - po 7 pivech a 3 panácích! Ufffff ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Tak jsme dali dneska 23 km. To je na mě výkon mistra světa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Tak pokecáme zítra. Mistře....[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Jo, bude mě bolet celej člověk ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Nová Octaviahttp:// http://www.autoforum.cz/predstaveni/novou-skodu-octavia-nafotili-v-alpach-bude-trochu-jina-nez-se-obecne-ocekava/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Je tak zamaskovaná na všech stěžejních místech, že reálná finální podoba bude stejně značně jiná. Prostě větší scala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Po odklopení těch výplní to nebude o moc lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 zvyknete si ... jen si vzpomeňte na reakce na čtyřočko a dnes už to nikomu nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 To bych neřekl. Pro mě je to furt hnusný auto. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Au, to se mě dotklo :-)). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Já mám proti OIII fl taky stále averzi. Prostě se mi ten předek vůbec nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Passat s Hyundaiem, no to jsou taky designový skvosty 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.