motosman Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 A to já vím, jak péci v peci.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Mňam. Já to říkám furt: Dokud neochutnám lva, tak je pro mě králem zvířat prase ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Brambory prasátku a prasátko potom zase mě [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 A to se vyplatí. Takovej krám mi nesmí do baráku. Ale já stejně věřím, že je to špatná cesta a tady naprosto nerealizovatelná. Věří tomu jen pár ekoblbů :D https://echo24.cz/a/Sc2cA/sest-tydnu-bezradnosti-nad-vrakem-elektroauta-v-rakousku-baterii-vyjmuli-az-experti-tesly?fbclid=IwAR2BCbDRdDA0Cke6gHOOiZk2BX4q3qvNmYIeLBZxNsWOOrPCrvXY3dGzeCY#DD43ChEArt1Q9DaQ.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 a pak se ptám, co je cesta? Vodík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Plachty, koně a šlapky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Cesta je ta, že se omezí kamionová doprava a zainvestuje se do dopravy vlakové jako tomu bylo kdysi. Hledají se cesty k ekologii v části, která zatěžuje nejméně. Největší znečišťovatelé, jsou lodní, letecká a kamionová doprava, společně s tím uhelné elektrárny. Osobní auta jsou až někde vzadu, ale hodí se to lobbistům, tak musíme držet hubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 problém vlakové dopravy se nehodí pro just in time a podobné techniky řešení skladových zásob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Stringo, nerouhej se...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Sorry, ale je to tak, byť se to postupně zlepšuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 (editace) před 16 minutami, ka_r_los napsal: problém vlakové dopravy se nehodí pro just in time a podobné techniky řešení skladových zásob JJ, třeba projekt RoLa je minimálně u nás v propadlišti dějin. Nikdo nechce čekat na několikahodinovou přípravu a nakládku kamiónů na vlak a pak pocukávání mezi osobní přepravou. A přeprava jednotlivých zásilek jen vlakem.... Editováno: 22. Listopad 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Potom ale nemá smysl řešit nějakou ekologii... Pokud se to má řešit, musí přijít nějaká omezení, aby to mělo opravdový efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Každopádně to nakonec stejně zaplatí koncový zákazník, tedy my... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Stringo na lodičky mi nesahej není loď jako loď. Emise z lodní dopravy nejsou tak nízké, jak se věříPorovnáním dopadů na životní prostředí při využití různých dopravních prostředků se zabýval Institut pro výzkum energie a životního prostředí v Heidelbergu (Institut für Energie- und Umweltforschung – IFEU) pomocí nástroje EcoTransIT. Nejvyšší emise oxidu uhličitého na tunu přepraveného nákladu má kamionová doprava (15 t), nejnižší železnice (5,3 t) a loď více než vlak, ale méně než kamion (6,3 t). Starší typy nákladních lodí mají navíc vyšší emise i vyšší riziko havarijních úniků škodlivin do vody. Zatížení emisemi je u lodní přepravy nižší při přepravě po proudu řeky. Lodní doprava má nižší hlukové emise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 A u těch lodí jde o skutečný emisní limit, nebo je to ekvivalentn? Nezdá se mi totiž, že by loď spalující mazut, byla skoro tak "čistá" jako vlak. Ale tohle téma jsem moc nestudoval, takže si to rád nechám objasnut [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Stringo tohle jsou říční vnitrozemské lodě ktere jezdí na normální naftu a to Němec má dost zastaralou techniku většina lodí je kolem 30let já pracuju pro Holanďany ti mají většinu lodí max 15let stáří a pořád staví nové a to dokonce na alternativní pohon jako je zemní plyn a teť dokonce baterií jak je moderní. Při jízdě po proudu Máme poloviční emise než vlak Zámořské lodě jsou ale bez pochyby opravdu ti největší Čuňátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Ty vase necky s motorem, to nejsou lode. Jak to nema 30tis tun vytlak je to o nicem. A ted mi admirale rekni situaci kdy plujete proti proudu. Ha, emise 10x vetsi jak vlak. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Dvojnásobné než po proudu divný viď ? a na kanále jako po proudu ale pomaleji a máme jen ty 3tis tun? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Dva roky po kompletní generalce nekouří nám z komína 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Vsak me znas, jen rejpu. To bych jinak nemel den. [emoji23]Pekna strojovna, Cummins ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Vím ? jojo Cummins KTA 38 M1 jsou nastaveny na 1000koni máme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Umírám smíchy ?http://www.autoforum.cz/predstaveni/pickup-tesly-je-venku-vypada-jak-vtip-ktery-mela-nasledovat-skutecna-prezentace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Plní si sny, no... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Asi někde soudruzi udělali chybu. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 To zase Číňan někde vojebal [emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.