kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) před 4 minutami, Sabiza napsal: Jakej šílenec by si dal na Octavii R19? To musí být fakt šíleně nepohodlné. dyt ovce RS je tam má z vyroby... ale tuším 225/35/19 cupra má 235/35/19.... Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) Nemá. Má 18", viz https://www.skoda-auto.cz/modely/octavia/octavia-rs Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Taky kdo by kupoval RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Průměrně vydělávající Čech. To je přeci to správné auto pro něj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) To sice jo, ale nemusím být výstřední. Navíc ten snížený podvozek..... často bych drhnul. Pro mě RS nejhorší Octavia Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jakože bys to naložil celé Argusem z Lidlu za 5.90,- a už by to nezvládal podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Benzínové RSo má 19" něco o tom vím. Průměrná česká komunikace : PZero1 : 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Argus takovej Luxus, Spíš Braník v petce, to je pro opravdové fajnšmekry, co mají rádi kvalitu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Header, ty vole, kde to má nějakou gumu, to je galuska ne? To bych nechtěl ani zadarmo. Nevím proč bych měl jezdit po rávcích jak za středověku. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Ale na ten benzín je to příplatková věc, ne? Čumím na ten ceník a v základu je 18" - https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/359dbc46-d4b3-4b28-be07-377e37502f36/octavia-derivaty-cenik.44fe55a62cdcc4ae27226cba2cc10ec3.pdf Kdo na to dá 19", tak je blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 3 minutami, Petrrr napsal: Argus takovej Luxus, Spíš Braník v petce, to je pro opravdové fajnšmekry, co mají rádi kvalitu. Proti Bráníku nic nemám. Jen Pivo už nekupuji. Razím heslo, "co nekoupíš, nevypiješ". Neplatí to na hospodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 26 minutami, kokta7 napsal: kola nejsou velký, to má běžně i oktavie nebo superb no se šířkou 265 bych si tak jistý nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 S Braníkem tady myjeme schody a hajzly, to u mě není pivo. :-) Přečti si složení. Maltézový sirup apod. do piva nepatří. Plzéééň!!!!!!!!!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Z Plzně se ale nenajebeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Byly součástí nějakého paketu, původně jsem myslel, že hned půjdou ale v kombinaci s DCC mě to překvapilo a přijde mi to podstatně komfortnější než 18" na 2RS.Ale jako ten skok na 17 je znát, hlavně napohled [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Tady to fakt žije ?????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Jj. Vánoční deprese.[emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 8 minutami, beuticek napsal: Tady to fakt žije ?????? to víš, jak přijdu já tak to žije všude :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Nene, kde to žije tam je Mattoni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 před 43 minutami, headerTDI napsal: Ale jako ten skok na 17 je znát, hlavně napohled Já šel letos na jaře ze zimních 16" na letní 18" ... taky dobrý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Před hodinou, Petrrr napsal: S Braníkem tady myjeme schody a hajzly, to u mě není pivo. :-) Přečti si složení. Maltézový sirup apod. do piva nepatří. Plzéééň!!!!!!!!!! Je vidět že jsem ho dlouho nepil. Před 20. Léty byl ještě normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Já moc rozdíl mezi 18 a 17 nepozoruji. Ale i mě to dělá ten blbej snizenej podvozek. Je to kostitřas, ale zase zatáčku vymetu ve sto pade a to auto drží jak přibité, nic se nenahne, jako motokára. To Plačky kinderka by už válela sudy v poli a Plačka by letěl z okna jako vrabčák [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 (editace) Takhle nějak, náčelníku? Editováno: 3. Prosinec 2019, autor: Sabiza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Kluci, chtěl bych Vás poprosit o hlas pro mého bratrance PETRA BĚŽELA, který byl nominován v anketě ZLATÝ VOLANT 2019 v kategorii motokáry. Stačí jeden klik, bez registrace a dalších píčovin. https://www.zlatyvolant.cz/zlaty-volant-hlasovani/ Předem díky všem, kteří dají hlas, případně budou dál sdílet [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.