Clint Vloženo 14. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 No vidíš, ty nakonec ty znalosti máš [emoji23] To jsi mě překvapil [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 No raději bych je neměl tj. kdyby bylo možno stále mít z čeho vybírat a ne se modlit, aby alespoň nějaký motor zůstal v nabídce.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 To je fakt, je to bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 https://www.autorevue.cz/vladimir-vosicky-z-hyundaie-nasel-praci-u-babise-u-benesova-prodava-traktory Zmrd dělá u zmrda. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Jojo, vrána k vráně sedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Tak jsem včera na přední nápravu nazul celoroční Nokiany. Manželka měla ve čtvrtek defekt, takže jsem se rozhodl, že přední nápravu koupím rovnou. Když koukám na předpověď do konce měsíce, tak sníh se Praze vyhne obloukem... A za podmínek, které tu jsou teď, je to ideál. Jsem překvapený tichostí. Jsou tišší než letní Barumky a na mokru zatím drží. Jsem zvědavý na životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 To že jsou tiché od nova, to jsou všechny, otázka je co po 15-20t km. To se začne potom většina pneu ozývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Nexen a Barum jsou hned od začátku hlučné jak sviňa. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Me poser na slepici, To forum po nekolika letech zacalo behat svizne na Tapatalku. To to trvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 Mě běhá celou dobu v pohodě, holt to nechce kupovat telefon v hračkářství [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Dneska jsem koukal co asi tak koupit za auto a vyšlo mi,, že nejlepší volbou je Lada 4x4 Urban model 2020. [emoji6] Skoro žádné asistenty, jen elektrické okna a klimatizace, podvozek na naše silnice, opraví to kdejakej šmudla, atmosféra 1,7 a cenovka 320 tis, no neber to [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Jj. To 4 dvířko co umí plavat. Jedno je v ČR. Kam se hrabe RAMka.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Ať jde celý hundaj do řitě, nebo klidně k Babišovi na traktorovou stanici. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Nějak nechápu o čem je řeč [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 před 51 minutami, Clerfayt napsal: Ať jde celý hundaj do řitě, nebo klidně k Babišovi na traktorovou stanici. Koukám, že jsi to taky četl. Tam bude srovnávat traktor se sousedem z Boleslavi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 O čem je řeč [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Stringo ten blb z hnůjdaje teď prodává traktory. Vošický tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Jo aha, tak to je v pořádku, do koho se bude navážet tentokrát? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 A ví někdo kterou značku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 https://m.autorevue.cz/vladimir-vosicky-z-hyundaie-nasel-praci-u-babise-u-benesova-prodava-traktory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Vrána k vráně sedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 https://autozine.cz/nocni-mura-skodovky-do-servisu-musi-superb-kamiq-i-scala/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Nj tak alespoň se tomu věnují a nenechají to být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 však jsou to jenom výrobky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 před 2 hodinami, Sabiza napsal: https://autozine.cz/nocni-mura-skodovky-do-servisu-musi-superb-kamiq-i-scala/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu ? A co ? svolávačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.