Září 14, 20204 r Možná je to jen samotný kus. Navíc tyhle motory hodně ožijou tankováním 100ky benzínu. Vyzkoušeno na našem 1.0 TSI v Karoqu.
Září 15, 20204 r před 18 hodinami, beuticek napsal: Možná je to jen samotný kus. Navíc tyhle motory hodně ožijou tankováním 100ky benzínu. Vyzkoušeno na našem 1.0 TSI v Karoqu. Ožijou hlavně v rámci spotřeby. Jsem to jednu dobu tankoval a průměrná spotřeba šla nahoru, protože na to člověk více šlape, aby zjistil, jestli to fakt funguje.
Září 15, 20204 r Autor Neožije nic, tohle je zdechlý a zdechlý to zůstane. Utlumily to hoši emise....Bohužel.
Září 16, 20204 r Ale hovno. Počkej na další sraz a ukážu ti, jak s tím jezdit. Seš jen starej dědek, kterej neumí šlápnout na plyn.
Září 28, 20204 r Autor Asi založíme skupinu na Whatsapp, založím jí a pozvu vás všechny do ní. Bude to asi lepší, než chodit sem, pač mě taky nebaví přístup přes web prohlížeč.
Září 28, 20204 r Autor Podařilo se snad všechny přizvat. Kromě Standy 2003 a Radiuse (možná ještě někdo....) Ideálně, kdyby si na mobil nainstalovali Whatsapp a já je přizvu.... Kdyby někdo ještě chtěl do skupiny, napište zde.....
Září 28, 20204 r Pawouk by chtel. :-) Konecne si to udelal. Hlavne, ze jsem o tom tady psal uz pred mesicem.
Září 28, 20204 r Už to tam žije, i když mě osobně fórum nevadí, navíc jsem ani přes telefon nepoužíval ten tapatalk.
Září 28, 20204 r Já si nestěžuju, jen konstatuju, že chození sem přes prohlížeč mi nevadí. Na WA dnes kolem 500 příspěvků, to byl ten masakr 😂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.