Clerfayt Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Jestli ten šmejd v citigu je fakt fízl, jen to potvrzuje mé mínění o policii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle, to bychom se tu mohli rovnou všichni pozabíjet. Navíc to byl asi člen vězeňské služby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 (editace) Ale já je házím do jednoho pytle. Proč bych nemohl? Mám k tomu spoustu důvodů. Že bych třeba zítra pomocí své kartičky na oběd někoho zkusil zastavit? To se mu fakt povedlo. Editováno: 23. Únor 2020, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 No můžeš, je to Tvůj názor a já s ním nesouhlasím. Nic víc, nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Ja mam 77kw a nemohu tvrdit, ze by mi vykon chybel. Ano vzdy by mohl byt vyssi ale jak pise Stan to si rika i ten kdo ma 2litra se 140kw. Proste na rozdil od dehta je treba podradit kolikrat i o 2 stupne pac ten kroutak je logicky nizsi. Zase Rapid bude vazit i oproti Hyundaji hovno a to se taky pocita. Je to o zvyku, nemohu predjizdet na posledni chvili apod. a protoze mam srovnani s Thallii atmo 55kw, tak Rapid je je supersport oproti tomu. Clovek se musi prizpusobit.Ono se kolikrat neumi prizpusobit ani ti s 200kw,pac naopak si pak mysli, ze jim patri silnice a ze naopak stihnou vsechno a ono hovno. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Krásně jsi to napsal "nemůžu předjíždět na poslední chvíli atd." Viděl jsi to video kvůli kterému tahle pitomá debata začala? Pán chtěl do kopce předjet nějakou větší dodávku a neměl na to, tak ho při nejbližší možnosti předjel a zastavil před ním a mlátil mu do auta. Ano je to extrém, ale opravdu skoro každý den potkám někoho, kdo se snaží za každou cenu předjet jiné auto a potom vznikají krizové situace. Jo jinak dneska jsem měl za stěračem vzkaz od měšťáků [emoji34] před 4m širokými vraty jsem stál čumákem zhruba 60cm do vjezdu... Podle mě to bylo na udání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Ty volas Batmana na pomoc? [emoji23] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Bych se to nejradši vysral, ale netuším co mi může hrozit, když nepřijdu [emoji848] kdo mi dokáže, že mi to někdo nevyhodil zpoza stěrače... Kdybych tam stál na prase alespoň, ale kolem mě by projela dodávka k sakru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 asi neměli ten den co vykázat za činnost pro šéfa, tak aspoň toto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Že zrovna já mám takový pech sbírat pokuty za prkotiny... 1. Za nečitelnou SPZ ve vánici 2. Za zapomenuté zapnuté přední mlhovky ve městě (než jsem do města vjel, byla mlha a i ve městě byl větší opar) 3. S motorkou za stání na obrubníku u 3m širokého chodníku 4. Teď tohle "špatné" parkování ve vjezdu A frajeři co si parkují na vozíčkářích jsou v hepáči... [emoji34] Budu tam muset dojít, to bude min. 500kč sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Tipuji bod 1a 2 PČR a ty dva MP, no lísteček je spíše informace, když zmizí jak se to dozvíš? Potom si Tě nejspíš dohledají a měli by Ti asi poslat doporučenou výzvu k projednání přestupku. Motos to bude určitě vědět přesněji. To je náš machr na předpisy a paragrafy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Máš 2 možnosti. 1. Dojít tam, přiznat se, zaplatit pokutu a jako bonus dostaneš čárku, protože jsi pirát. Čím víc čárek, tím větší pirát a tím větší pokuty do budoucna.2. Nedělat nic, pak může nastat několik situací, ale téměř na 99% to opičky předají na ouřad a ten pošle výzvu provozovateli, aby zaplatil úplatek. Ouřad dostane své výpalné, bude muset vyrobit lejstro a je vyřízeno.Pak se dá kočkovat s ouřadem dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Stanmare přesně tak to bylo...Motosi asi to tak udělám a uvidím jestli se někdo ozve... Budu tvrdit, že jsem nikde nic neměl [emoji848]Na jednu stranu mě to sere tam nejít (nejsem člověk co by chtěl bojkotovat policii), ale na druhou stranu za tohle se mi tam fakt jít nechce a domluva s nimi nebude nejspíš vůbec žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 já bych tam zašel, minimálně porovnat jejich foto s tvojí, jestli si stál opravdu tak závažně v zákazu zastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Podle mě to bylo na udání... Zajdu tam, jen doufám, že nevytahnou nějakou fotku další z nějaké kamery na křižovatce [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Hlavně vystupuj jako provozovatel. Když už máš tu potřebu tam jít. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Nechápu, stejně z registru vidí, že jsem majitel i provozovatel [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Pokud jsem pochopil správně, tak jde o to, abys nevystupoval jako "řidič co to tam zaparkoval". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Správně. Je potřeba šířit osvětu. Koukněte na www.30kmh.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 A co jako řeknu, "já jsem přišel řešit špatné parkování řidiče, který měl půjčené moje auto, ale neřeknu Vám kdo to byl" ??? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 MP je to asi jedno, těm jde hlavně o příjem z pokut jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Mě jde o to, že se mi tam nechce, je to debilní čtvrt v Plzni, kde se nedá zaparkovat, budu hodinu běhat pro nic...Za tohle nejsou body, když už bude kreten, tak mi dá 200kč asi, pokud bude normální a bylo to na udání, tak možná mi jen řekne ať to nedělám příště a dám si větší pozor abych nečuměl do vjezdu, nevím... Nebudu to řešit nějakým bojkotem, jen jim řeknu svůj názor, nevím jak poznat že už jsem ve vjezdu, když to není značené na silnici, navíc jim řeknu, že by mě zajímalo, co bych jako dělal, kdyby mi ten debilní lísteček v tom nedělním fičáku uletěl a já ani nevěděl že mě někdo předvolal... To co poslal Motos, to mi připadá už jako hodně akční, třeba tam chlap píše že zaparkoval na invalidech jenom kvůli cigárům a oni mu tam všichni radí jak z toho ven, twl. tomu bych spíš poradil vrátit řidičák a ne jak se z toho vyvlíknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Já bych si do zajista papírku za sklem nevšiml, v tomto mokrém a větrném počasí by se lísteček asi rozmočil a zbyl by po něm jen nečitelný útržek pod stěračem. Navíc mi za stěrač pořád někdo dává reklamy a ženská to nečte. Jen to naštvaně vyjme,zmuchlá a zahodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 V Plzni už jsem to také řešil, také lístek za stěračem a policie mi sdělila, že to zatím dodatečně nevymáhá. Strážník, co to dá za stěrač, pořídí fotku auta s výzvou, a když se řidič ve lhůtě nedostaví na služebnu, uloží to do složky s vozem. Při první příležitosti to každému přičtou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Stringo kde to bylo? Pak na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.