Clint Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ale ve výsledku mi zase sedí jen to pondělí druhého. Ale mohu jinak 13 pátek 19 čtvrtek 23 pondělí 24 úterý 31 úterý Měl jsem prve v ruce dva rozdelovniky směn a při vypsání jsem vzal blbec do ruky ten blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Já až ty poslední 3 termíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Hmm, jak člověk dělá na směny a v jiné firmě, nějak se to potom neschází. No pokud bych přijel po práci tak v pondělí 23.3. by to šlo. Jak už jsem psal, určitě bych nedorazil na 5, ale o něco později. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Tak to dáme na to pondělí holt [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Jsem ještě zvanej? Dojedu zase asi Cee'dem. Passat už jen stojí před barákem a čeká na prodej. Snad brzo začnu jezdit se Superbem. car-card-C6Q3MB3J.pdf 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Jasně, my jsme tolerantní. A aspoň máme do koho šít ???. Superb pěknej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 110kw za 850 tisíc :D :D hrozná cena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Když to platí někdo jiný.. Ale pořád lepší, než ten motor cpát do Kodiaqa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Tak ono není hlavně z čeho vybírat. Octavia je bídné auto... to už 4očka vypadá mnohem lépe než ten „scalapaskvil“, co představili... Kodiaq vrže, je hnusnej a SUV nechci, Karoq je malej a do Passata se cenově nevlezu. Jinak ve výsledku budu za auto platit 210 tisíc ze svýho, že jo... 21 % dph plus cena nad 830 tisíc. Editováno: 2. Březen 2020, autor: Sabiza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Supík pěkný. Jen bych si dnes vybral jiného. Ale to není kritika, jen osobní preference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Já v tom trávil docela dost času a nepřišel jsem na solidnější variantu, hlavně pokud mám rozpočet 830 tisíc s DPH. Mohl bych si vzít 2.0 TDI s 6M, ale nechci manuál. Chci už si užívat komfortu a klidu s DSG. V podstatě ten Style má všechno, co chci - parkovací senzory, kameru, adaptivní tempomat, solidní bezpečnost a možnost si tam za pár korun dohodit věci, které chtěla manželka - virtuální kokpit, asistent změny jízdního pruhu a rozpoznávání značek. Jasně, byla možnost si objednat Style v 2.0 TSI a DSG s tím, že si to všechno doplatím, ale měl jsem strop 40 tisíc na doplňky. Víc prostě nechci jít. A co zatím sleduji hromadu recenzí, příspěvků tady na fóru, ale taky po pokecu s několika kolegy ta 1.5 prý stačí. Je krásně tichoučká, jízdní projev s ní je taky v pohodě. Teď už si jen držet palce, aby to místo, na které ve firmě mám jít, bylo opravdu potvrzeno, jak mi měsíc říkají a bude to. Editováno: 2. Březen 2020, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 No paráda. Mě o výkon nejde, takže bych snesl i supa 1.6 TDI (kterou tedy již neobjednáš). 1.5 TSI moc nefandím. Je to klokan a vypínání válců mě uráží :-). Má to GPF. Takže bych dnes šel do TDI. Oželel bych i virtuál kokpit i větší kola. Ale přidal bych webasto a i s tím bych se do limitu vešel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Jasně, jenže já Webasto nepotřebuju. Letos dokončím garáž, která bude vyhřívaná, takže o něj bude postaráno. V práci se taky parkuje v podzemní garáži, takže je to v podstatě vyřešeno. A na těch pár cest na hory za rok nezávislé topení fakt nepotřebuju. Jinak to skákání už je dávno pasé. Je to opravené. Vypínání válců mi nevadí. Ty motory se delší dobu používají ve VW a nedělají problémy. Těch 150 tisíc km, které na tom potřebuju najet, abych dostal další, dám stejně za 5 let, takže mi to nějak žíly netrhá. Editováno: 2. Březen 2020, autor: Sabiza 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Skákaní není zdaleka pasé. Projev klokana je tady stále, vidno i zde na fóru v patřičných tématech - např. Scala, Kamiq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Vyhřívaná garáž je pro auto to nejhorší co může být [emoji849] na to, aby auto nezmrzlo ti stačí přístřešek, garáž ještě lepší ale ne vyhřívaná, autu tolik neublížíš v zimě... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Vidíš to... A hromada lidí se zase přiklání k názoru, že stabilní teplota kolem 10°C je pro auto lepší než pěstí do xichtu. Důležité je mít v garáži vyřešené větrání, protože největší problém pro auto je vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 V naší vyhřívané garáži parkuje ženská. Takže mi zbývá jen to webasto. Ale byla to láska na první zahřátí. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Za mě webasto i když má člověk garáž. Chytrá používá v zimě několikrát denně. Před školkou, obchodem, kadeřnikem, nechtama, solarkem,kosmetikou, kavárnu, restaurací ?????. Samozřejmě jen když je i přes den zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Soli je jedno jestli máš nebo nemáš vlhko, ale teplota je svině. Vypaří se voda a sůl začne žrát lak, takhle to uděláš denně a máš vyděláno. Tedy ty ne, ale další majitel [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) já se taky domníval, že si koupím na jízdu po městě a po okolí fabii 70kw , nakonec se to zhouplo a auto má 3x větší vykon :-D Editováno: 2. Březen 2020, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Jo tak ty s tím jezdíš jenom do Lídlu pro rohlíky ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Před hodinou, Joker 85 napsal: Za mě webasto i když má člověk garáž. Hodně záleží na tom, jak často jezdíš, já když mám většinu roku auto v garáži, je to pro mě naprosto zbytečný prvek výbavy. Jednou za čas, když auto stojí venku to chvíli přežiju, ostatně ona ta zima třeba letos nestála ani za řeč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Webasto je rozhodně užitečnější, než třeba panoramatická střecha. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 před 24 minutami, stanmar napsal: Jo tak ty s tím jezdíš jenom do Lídlu pro rohlíky ? no tak nějak :-D 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Jsi vyměnil Bavoráka za dva stejný golfy ? 23 nedám jsem na vodě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.