Stringo Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Kdo maže, ten jede ne [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Nejlépe přes Škoda+. A tohoto drobného mínusu bude rázem plus :-) Aneb nový slogan ŠkodaPlus - “Měníme mínusy ojetých vozů na plusy” :-)) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 před 4 hodinami, kokta7 napsal: cca litr na 4000km Tak to je s přehledem v normě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 jen by mě zajímalo, co to dělá se složením výfukových plynů, prý že nafta škodí :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 V 11. 7. 2019 na 17:54, motosman napsal: Viděl jsem toho hodně, ale tohle je jiná liga...https://www.novinky.cz/krimi/clanek/ridicka-na-d11-zastavila-v-levem-pruhu-napalilo-do-ni-dalsi-auto-40289615 To by mě zajímalo, čím jsi tímhle naprosto správným postem nakrknul @PavkaKorčagin, že Ti musel dál mínus, že by nějaké propojení? ... Taková trubka, která zapomene že bude chtít sjíždět a po probuzení zastaví v levým, ta si zaslouží oprávněnou pozornost od stejně hloupé trubky, která jede za ní ... @ka_r_los Složení je jistě OK, Readiness stále prováděno a ukončeno v nulách, na SME jsou taky spokojení, kouřivost na opacimetru tomu zatím neměří . Jo, dneska neplatí to co včera, tak už aspoň i ty benzínový sazomety vybavují filtrem ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Jj, zítra nás taky jeden benzín s filtrem čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) před 15 hodinami, Clerfayt napsal: Jsem téhož názoru. Najít autu nového sponzora. Nejlépe přes Škoda+. A tohoto drobného mínusu bude rázem plus :-) Jojo z toho duvodu bych si nikdy nekoupil jety auto... hodne krat te vyjde levneji nove auto na uver treba .... Editováno: 16. Červenec 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Záleží jak jeté. Já měl 18 tis km a 8 měsíční a samozřejmě jak nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Jj, je ojeté a ojeté. Člověk musí vybírat a nebrat úplně všechno. Vrácenej operák je dobrá volba, pokud v tom nejezdilo prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 (editace) bavím se o ojetým autě... třeba 150 000km nebo tak.... to bych nikdy nekoupil... Vrácenej operák dobrá koupě? nevím no, s fleetovými prodlouženými servisními intervaly.... Editováno: 16. Červenec 2019, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Podle mě auto z operáku z fleetu je to nejhorší, co můžeš za své peníze koupit. Neznám nikoho se služebákem, co by se k autu choval jako k vlastnímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Vidíš, a já už jsem takhle koupil 2 a obě spolehlivě slouží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 služebák od právní firmy s najetými 172tkm a jezdíme spolu už 5,5roku (aktuálně 306tkm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2019 Tak to máme 3 vozy z celkem prodaných.... nevím třeba z milionu aut? Neříkám že to nejde, koupit dobrý kus, ale je to jak hledat jehlu v kopě sena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Já jsem měl vždy kousek po 2 letém s max. nájezdem 20 tis. km za rok, takže něco přes 40 tis. Pak už olej vždy po 15 tis. To je zánovní auto. Víc olítaný bych si nekoupil. Je tedy ojeté auto a ojeté auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 (editace) http://www.autoforum.cz/zajimavosti/moderni-elektronicke-vymozenosti-v-autech-uz-se-zacinaji-rusit-navzajem/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Tak to je docela prdel Editováno: 18. Červenec 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Já mám taky služebák z MB, ale na tom autě nebyl jediný škrábaneček, vše ve stavu nového vozu. Takže za mě fakt spokojenost [emoji18] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/vladimir-putin-zakazal-skryte-mereni-rychlosti-argumentuje-veskrze-logicky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Co dodat.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Má pravdu, ten člověk ? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Tak jsem dneska ukázal synkovi a synovcům, jak se správně ošetřuje koncernový lak [emoji23][emoji23] 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Přiznám se, že jsem hledal, kam tento post zařadit a doufám, že nebude vadit, když vám tady vložím takový tip na trip, který se nachází poblíž Trutnova. Mezi lidmi, kteří toto téma sledují, je plno cestovatelů, tak snad to nebude vadit. Jedná se o tvrz Stachelberg s možností prohlídky nedostavěného podzemí, kde měly být kasárna, nemocnice atp. a které je cca 40m pod zemí. Pro lidi, které toto téma zajímá naprostá nutnost vidět. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 A co dodat ... http://www.autoforum.cz/zajimavosti/elektricke-hyundai-explodovalo-a-rozmetalo-pulku-domu-ani-se-nenabijelo/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 shit happens... kolik spalovacích aut shořelo za poslední rok z důvodu nějaké závady na palivovém systému a nikde se o tom nepíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 (editace) V jihočeském kraji žádné. Ale občas z různého důvodu nějaké auto shoří. Loni mě zaujal případ, kdy si nějakej trotl přibouchl zapalovač do dveří u auta a ten se vzňal. Editováno: 29. Červenec 2019, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 A hele. Zase jebka. Novy polotovar pro stavajici nadsence. [emoji3060][emoji23]http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/majitele-skod-vw-seatu-a-audi-s-motory-1-5-tsi-trapi-stejny-problem-reseni-zatim-nema/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.