bez.turba Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Zdravím, tohle téma jsem tu nikde nenašel a potřebuju to co nejrychleji vyřešit, proto zakladám nové. Před pár dny jsem si koupil KKL KABEL a teprve se učím, ale zkoušel jsem resetovat škrtící klapku a auto jelo skvěle. Pak jsem se ale dočetl že by se nejdříve měly vymazat adaptační hodnoty, tak jsem je vymazal na kanálu 060 dle návodu zde na fóru a pak jsem udělal základní nastavení škrtící klapky. Od té doby auto netáhne, dusí se a špatně reaguje na plyn. Jen dodávám že první reset byl přes VAG 409.1, který mi záhadně přestal fungovat, proto jsem druhý reset provedl přes VAG 304.1. Moc prosím o rady, předem díky! Editováno: 16. Srpen 2018, autor: bez.turba Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bez.turba Vloženo 16. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Auto přes noc stálo a problém se sám vyřešil, můžete to tu zamknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.